Şimdi Ara

Tefal acticook nutricook duduklu tencere arasindaki fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
36.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bu iki urunun farklari neler acaba varmi bilgisi olan?

• Yokmu bilen
  • teknik özelliklerden anladığım

nutricook ta hazır pişirme programları var

bu sayede ısıyı buharı vs kendisi ayarlıyor

diğeri standart düdüklü
  • Ama acticook daha yeni cikti sanirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Ama acticook daha yeni cikti sanirim?

evet. cevahirdeki tefal bayiisi bana acticook.u önermişti ama neden onu önerdiğine dair pek somut bişey söyleyememişti. sadece daha çabuk pişirdiğini söyledi diye hatırlıyorum.
  • Hocam bunların alayı para tuzağı bence..Sinboların var bak elektrikli Fp açısından bence daha iyidir..3 te biripara verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Hocam bunların alayı para tuzağı bence..Sinboların var bak elektrikli Fp açısından bence daha iyidir..3 te biripara verirsin.

Annem anneannem yillardir tefal kullandi bi tanesinin bile sorun yasamadi bu kadar kalitelisini gormedim sinboyla isim olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Hocam bunların alayı para tuzağı bence..Sinboların var bak elektrikli Fp açısından bence daha iyidir..3 te biripara verirsin.

Annem anneannem yillardir tefal kullandi bi tanesinin bile sorun yasamadi bu kadar kalitelisini gormedim sinboyla isim olmaz

tavsiyem EMSAN ın NAZAR modeli hem tefaldan daha kaliteli hemde yurdumun malı
  • Valla ben dünya para döküpte ekmek yapma makinemi tefalden almadım sinbo aldım.GAYETTE MEmnunum beni 2 sene götürsün yeter...sonucta 80 tl ye aldım..Bugün miss gibide patatesli ekmeğimi yaptım.Bende önce öyle düşünüyordum sonra fp olayına baktım avantajlı..
  • Sinbonun fritozu var bende bole berbat bisi gormedim hic kizartmior valla
  • Annemde zamanında moulinex in fritözü vardı..Kalite akıyordu her tarafından resmen.Ama kullanmadılar bir süre sonra..Çok yağ harcıyor vede kızartma pek yemez oldular sağlıksız diye..
  • Sonuc ne oldu? Acticook mu nutricook mu?
    Acticook yeni cikti ama neden nutricook'tan daha ucuz. Normalde yeni cikan pahali olur eski model ucuzlardi bunda tersi. Acaba aralarinda bariz farklar mi var?
  • 2 side düdüklü tencerenin süslenmiş hali. Bu yüzden 6 ay önce Tefal Clipso One 4Lt. (171TL + 6 taksit) aldım. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2 side düdüklü tencerenin süslenmiş hali. Bu yüzden 6 ay önce Tefal Clipso One 4Lt. (171TL + 6 taksit) aldım. Tavsiye ederim.

aynısından bende geçen ay hepsiburada.com dan aldım, 300 civarı idi sanırım,, iyi kazık yemişim (ama çok memnunum o ayrı, tefalin kalitesine çok güveniyorum)
  • en ucuz burda sanırım tefal bayiiside acticook satılıyor genelde dedi
  • Bende bu iki düdüklü arasında kaldım. Nutricook'un 4 acticookun da 2 pişirme ayarı var, acticook daha hızlı pişirmesiyle öne çıkıyor ama nutricooka göre de 3-4 dk hız kazandırdığı söylendi bana. Ee buda çok da büyük bir fark değil aslında. Nutricook görüntüsü daha janjanlı ve üstünde daha çok reklam yapıldığı için fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum açıkçası. Ben özellikle acticook 4,5+8 lt sini düşünüyorum. çünkü bu sayede 1 değil 2 düdüklünüz birden oluyor, annem evde tefalin bundan önce çıkardığı 4,5+8 lt sini kullanıyor ve çok memnun, yemeğine göre düdüklü kullanıyorsun. Ama bu acticook daha yeni olduğu için henüz kullanlardan çok fazla dönüş göremiyorum. Ve aslında bakıldığında acticookun ve nutricook aynı özelliklere sahip ama acticook daha uygun fiyatlı, özellikle 4,5+8 lt seçeneği çok avantajlı. Acticook hakkında daha fazla yorum okusam, kararımı vereceğim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2 side düdüklü tencerenin süslenmiş hali. Bu yüzden 6 ay önce Tefal Clipso One 4Lt. (171TL + 6 taksit) aldım. Tavsiye ederim.

aynısından bende geçen ay hepsiburada.com dan aldım, 300 civarı idi sanırım,, iyi kazık yemişim (ama çok memnunum o ayrı, tefalin kalitesine çok güveniyorum)

Sanırım senin aldığın kapağında dijital saati olan, o yüzden pahalıdır.
    Benim aldığım düz düdüklü tencere.
  • Geçen sene 400 tl vererek aldığım tefal nutricook düdüklü tencerenin akıllı kontrol saati bozuldu. Işin ilginç yani kullanım kılavuzunda tencerenin kullanımına ilişkin tüm aciklamalarda akıllı kontrol saati yer alırken ve akıllı kontrol saati olmadan çalışmasına ilişkin herhangi bir ibare yok iken seb tarafından aksesuar olarak nitelendiriliyor ve garanti kapsamında degerlendirilmiyor. Mh ile ve servisle yaptığım ısrarlı görüşmeler sonucu değiştirmedi. Ya 43.90 tl vererek sürekli pişen yemeğin buharina maruz kalan ve tekrar bozulma riski çok yüksek olan kontrol saatini yeniden almam gerekiyor yada mh nin söylediği üzere kontrol saati olmaksızın kullanmaya devam etmem. Kontrol saati olmadan kullanımın çok sağlıklı olmadığını da belirtmeden geçemeyeceğim. Özetle. Nutricook almayı düşünüyorsanız sık sık bozulan ve garanti kapsamında degerlendirilmeyen olmadigi taktirde kullanımının sağlıklı sonuçlar dogurmayan akıllı kontrol saatine belirli periyotlarla 43.90 tl vermeyi göze almanız gerek. Saygılar sunarım...
    * yazımı daha fazla kişinin faydalanabilmesi için bir kaç konuya kopyalarını. Spam olarak degerlendirilmemesini umarım...

• ben de aileme aldım nutricook. ancak kılavuzundaki pişirme süreleri tamamen safsata. antalyada (deniz seviyesinde) kullanmalarına rağmen, kılavuzdaki süreleri 2 ile çarpmak gerekiyor. hatta kuru baklagil veya dana etinde 2 katı süreden de fazla pişirmek gerekiyor.

eee?

ne anladım ben bı nutricooktan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

ben de aileme aldım nutricook. ancak kılavuzundaki pişirme süreleri tamamen safsata. antalyada (deniz seviyesinde) kullanmalarına rağmen, kılavuzdaki süreleri 2 ile çarpmak gerekiyor. hatta kuru baklagil veya dana etinde 2 katı süreden de fazla pişirmek gerekiyor.

eee?

ne anladım ben bı nutricooktan?

yanlış hatırlamıyorsam,deniz seviyesinden yükseldikçe kaynama sıcaklığı düşüyordu.yani ne kadar yüksekte olursa,o kadar çabuk pişer.lakin, kapalı bir ortamda,yani düdüklü tencerenin içinde,yükseltinin bir etkisi olmaz,diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.