Biraz fazla mı POP a benziyor acaba? Bana öyle geldi ubisoft sanırım fizik motorunu da grafik motorunu da POP dan aldı. Demoyu henüz oynamadım o nedenle yorum yapmak da istemiyorum ama arkadaşların yorumlarına göre hareketler yani akrobasi hareketleri POP ile aynı.
Ben oyunu PoP'a benzetemedim pek.
Bende henüz oynamadım ama ekran görüntülerinden gördüğüm kadarıyla sanki aynı akrobasi hareketleri var. Demoyu bu akşam oynuyacağım inşallah o zaman daha net konuşabilirim
ewt ben pop a benzettim bi oyuna benziyo diyorum ama hangi oyun pop a çok azda olsa benziyo ama mütiş oyun bekledigim oyunlar listesine ekliyorum bu oyunuda..
Bir yanlış anlaşılma olmaması için belirtmeden edemeyeceğim, oyunun kendisini değil sadece oynanışını Prince of Persia'ya benzetmiştim. Zaten oynanış Prince of Persia ile tıpatıp aynı değil ama benzerlikler var.
katılıyorum pop ile aralarında küçük benzemeler var..
Bu arada demoda 8 dakikalık oynama süresi içinde siz nereye kadar gelebildiniz? Ben 3. savaş sahnesine kadar gelebildim.
ne olursa olsun efsaneye laf yoq
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
Bu arada demoda 8 dakikalık oynama süresi içinde siz nereye kadar gelebildiniz? Ben 3. savaş sahnesine kadar gelebildim.
Hiç ölmeden denedim, 3. savaş sahnesini geçip karşı binaya atladıktan birkaç saniye sonra demo kapanıyor. Sonuç olarak demoda ancak buraya kadar gidilebilir.
Gel 23 Mart gel!
ewt bi c&c yi bi spider man 3 ü bide bunu bekliyoruz..
Bu arada ben de pop sadece akrobesi harekketleri benzerlik gösterşiyor diye benzettim ama combolar falan benzemiyorr sadece duvarlarda yürümesi atlaması onlar benzerr ama mükemmell valla ben dee aynı yere geldim ister istemez ayun kapandıı cok kısa demo amaa oyun süperrrr
Video çok güzel olmuş ayrıca videonun sonunda 20 martta çıkacak yazıyo 3 gün önceye atmışlar
Geriye atma yok. Amerika çıkış tarihi 20, Avrupa 23 Mart.
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Geriye atma yok. Amerika çıkış tarihi 20, Avrupa 23 Mart.
Öyleyse sorun yok
bayıldım sslere.animasyon tarzı grafikler.dört gözle bekliorm tmntyi hep sevmişimdir
demoyu indiriyorum
Demoyu şimdi deneme imkanın oldu ve tek kelimeyle muhteşem diyebilirim ilk izlenim olarak Hareketler çok güzel ve akıcı Animasyonlar da çok iyi ayrıca seslere de bayıldım oyuna tam uymuş Kesinlikle iyi bir oyun olacak gayet iyi puan alacaktır Demonun süreli olması sinir bozucu ama pek de sorun değil çünkü oyunun tam sürümünün çıkmasına az kaldı Filmini de oyununu da dört gözle bekliyorum