Şimdi Ara

Teenage Mutant Ninja Turtles (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
250
Cevap
0
Favori
15.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: era25000

arkadaşlar hallettim...isteyen olursa crackı upload ederim...

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 27 Mayıs 2007; 14:52:45 >
  • Orjinalden alıntı: venom800

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Gene mi Tosbağa Biladerler oyunu yaaTutmuyor işte kardeşim,hala neden yeni oyun yapıyorlar anlamış değilim...

di mi?
  • Bu oyunu bitirmeme rağmen %54 de kaldı. Ne yapmam lazım %100 bitirmek için, daha fazla bölüm mü var
  • quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

Bu oyunu bitirmeme rağmen %54 de kaldı. Ne yapmam lazım %100 bitirmek için, daha fazla bölüm mü var
    1. Bütün bölümleri A+ derecesiyle bitirmeye çalış.
    2. Her bölümdeki 5 kabuğu bulup topla.
    3. Extras bölümündeki Challenge Map'leri oynayıp en kısa sürede tamamlayarak her bölümdeki üçer kabuğu da topla.

Ben yanlış hatırlamıyorsam %97'ye gelmiştim. Challenge Map'lerdeki bütün kabuklar tamam. Senaryo bölümlerindeki birkaç bölümde 4 kabuk, diğerlerinde 5 kabuk buldum. Ayrıca A+ derecesiyle bitiremediğim birkaç bölüm var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 13 Temmuz 2007; 20:54:41 >
  • bölüm geçildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 22 Mart 2008; 16:55:08 >
  • up up
  • Önce iki kez üst üste zıplayacaksın, hemen sonra alt tuşuna basarak yardım çağıracaksın. Gelen kaplumbağa karşıya geçmene yardım edecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Önce iki kez üst üste zıplayacaksın, hemen sonra alt tuşuna basarak yardım çağıracaksın. Gelen kaplumbağa karşıya geçmene yardım edecek.

hocam buldum saol biraz uğraştım ama oldu sonunda yardımın için teşekkürler
  • Oyun eski ninja kaplumbağaların tadını veriyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.