Şimdi Ara

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 oynayan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teenage Mutant Ninja Turtles 2 battle nexus oynayan varsa bana kutuları falan nasıl kaldırabileceğimi söyleyebilirmi?? Bi bölümde robotun tekini kaldırmam gerekiyo orda takıldım kafayı yicem

• Abi her oyunu oynarsınız ismi mi itici(çocuksu) geldi oyunun. Ewt benim çokcukken hayran olduğum bi olaydı Ninja Kaplumbağalar hala da oynarım oyununu.Oynayamasam da oynmak istiyorum. Yok mu bunu oynayan
    Bilen warsa lütfen cevaaap
  • valla kaçtır gidip alcam diyorum bi türlü alamadım.ama bundan önceki ninja turtles çok kötüydü.buda öyle değildir inş.
  • Valla Felaket TMNT hastasıyımdır. Fakat MEDAL PACIFIC NFS2 VE OZELLIKLEDE HL2 DEN SONRA OYUN BIR KENARDA KALDI BIRAZ OYNAYABILDIM. SORRY...
  • oyun nasil biri cevap yazsin yaaa
  • 1in hemen hemen aynısı grafik olarak tabi. ilerlemeli dövüş. hoş bir oyun işte.
  • ben oynadım (bitirilmeyecek kadar itici sıkıcı iğrenç ve hatta tiksinç oluyor bir süre sonra);

Oyun içinde 4 karakter içinden seçim yapıyorsun. yani michalangelo ile oynarken birden raphaele dönüşenibiliyorsun. gamegear'ın shinobisindeki gibi (arcade olan başka).

Değişik güzel hareketler var ama bir süre sonra monoton gelmeye başlıyor oyun. Hep nanchuck (yada adı neyse) tosbağa ile oynamaya başlıyorsunuz. o silahını helikopyer gibi kullanıyor.

Kklavye ile zor oynanıyor, bir pad veya joystick iyi oluyor. Ama yine de bir süre sonra bune ya bunu mu oynayacaz diyorsun.
    Açıkcası oynayın ama pek bir şey beklemeyin toplamda 2 saat (sürekli veya ara ara fark etmez) oynayınca sıkılırsınız.
    Tam bir küçük kardeş oyunu.

Kaldırma indirme itekleme işlerini bir tosbağa yapıyor. Yani bu hepsinin yeteneği değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargoyle -- 3 Aralık 2004, 11:41:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya millet oynadım oynamadım bunlar güzel de siz bi de sorduğum sorunun cevabını vermeyi deneseniz nasıl olur?

Bu arada o oyunun ismi bile saygıdeğer . o yüzden oyunu kötülemeyelim
  • oyun kotu ise niye kotulemiyek put da bizde pudistmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gargoyle
    Kaldırma indirme itekleme işlerini bir tosbağa yapıyor. Yani bu hepsinin yeteneği değil.

quote:

Orjinalden alıntı: Mediatic
    Ya millet oynadım oynamadım bunlar güzel de siz bi de sorduğum sorunun cevabını vermeyi deneseniz nasıl olur?
    Bu arada o oyunun ismi bile saygıdeğer . o yüzden oyunu kötülemeyelim

Yukarıda oyun nası diye bir soru daha var. Ama robot kaldırma bölümünü bilmiyorum. Kimsenin o kadar sabırlı olmadığı ortada. Dediğim gibi onu sanrım uzun sopalı olan kaldırıyor diğerleri yapamıyor. Kayaları itme işi de öle.

quote:

Orjinalden alıntı: Jinakuma
    oyun kotu ise niye kotulemiyek put da bizde pudistmiyiz

doğru söze ne denir

• ya birincisi çok kötüydü ama oyun sitelerinde bu yeni oyun içiniyi diyorlar.bilemiyorum yani.
  • quote:

Baba hangisi kaldırıyo??? Ve hangi tuşla kaldırıyo bunu söleyilebilirmisin bi türlü bulamadım

• Beyler her geçen saat bu oyun beynimi biraz daha kemirmekte lütfen yhardım edin!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mediatic

Beyler her geçen saat bu oyun beynimi biraz daha kemirmekte lütfen yhardım edin!!!

Hatırlamıyorum ama oyunun en başında soldaki kayanın arkasında bişeyler var. Oraya gelince söylüyordu hangisinin yaptığını.
    Ben oyunu 2. canavarda (bir yengeç veya karides iki yaratık geliyor) sıkılıp bıraktığım ve kaplumbağaların isimlerini de bilmediğim için
  • http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1402

"Mesela Raphael ağır kütleleri itebiliyorken, Donatello’da mekanik kapıları açabiliyor. " diyor
  • quote:

http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1402

"Mesela Raphael ağır kütleleri itebiliyorken, Donatello’da mekanik kapıları açabiliyor. " diyor

Ewt itebiliyor tamam da bana kaldırabilen lazım. Nerden bulaştım eski göz ağrıma aaah aaah

• Abiler yok mu yardım edecek olan ağlaya ağlaya bi hal oldum oyundan soğudum walla
  • Acıyın banaaaaa

Bakın hala ağlıyorum
  • Herkes büssürü bişey yazmış adamın sourusuna cvp weren yok kardeş ben açıklıyim sana: guard a basılı tutup herhangi bi attack tuşuna bastıında kutuları ve o olips kafalı robotu kaldırabilirsin ama kaldırdıı zaman koşamadığı için bayaa zorlanıcaksın bu arada bencede ilerki bölümlerde bayaa sıkılıcaksın çekilmez bi hale gelio
  • quote:

Orjinalden alıntı: cNYs

Herkes büssürü bişey yazmış adamın sourusuna cvp weren yok kardeş ben açıklıyim sana: guard a basılı tutup herhangi bi attack tuşuna bastıında kutuları ve o olips kafalı robotu kaldırabilirsin ama kaldırdıı zaman koşamadığı için bayaa zorlanıcaksın bu arada bencede ilerki bölümlerde bayaa sıkılıcaksın çekilmez bi hale gelio

Ya abi çok sağolasın sen de olmasan herkes kafasına göre bişeyler yazıyo bilmiyosanız neden yazıyosunuz di mi?

Senin sayende artık ağlamıyorum bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mediatic -- 8 Aralık 2004, 19:34:21 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.