Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kate çok garip bir şey olarak geri döndü
  • Yeni sezon Haziran 24'te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminati Çaycısı

Sonu biraz saçma bitti bence.
    Ama Stiles iki arada bir derede kalacak.Malia mı Lydia mı?

Malia yı tercih ederim,
    çok hoş

• Bölüm güzeldi ama sezon finali daha güzel olabilirdi. Bende Malia Lydia arasında Malia'yı tercih ederim bu arada

Ayrıca derek ölmez bence. Ama kate neymiş öyle
  • Malia dizide ilk 2-3 dakika gözüktüğünden beri Malia diyorum, lütfen sulanmayın
  • 3.24

İkizler o kadar mücadele verdi pack kurulsun diye ama öldü birisi hayır zaten Allison ölmüştü ikizlerden birini öldürmeyeydin be.

Hastanedeki katliam sahneleri müthişti havada uçuşmalar,ağır çekim vs.

Gümüş okun Onileri öldürdüğünü anlayamayacaklarından korkmuştum neyseki öyle birşey olmadı.

Nogit in karlı alandaki oyunu Stiles ın kılıçtaki yansımadan bunun bir oyun olduğunu anlaması falan güzel sahnelerdi yani :D

Anlamadığım Oniler neden diğer herkesi öldürüp sadece bizimkilerin akrabaları yaralayıp bıraktı?Zehirleyip kendi emrine mi sokacaktı yoksa?

Hatun anlaşılan oldukça sağlam birşey

Gelecek sezon 3 ay sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 25 Mart 2014; 21:03:15 >

• Birisi beni derek konusunda aydınlatabilir mi? Neler oldu?
  • bölüm cidden güzeldi uzun gibi geldi.
    kira'nın kılıç tutmayı öğrenmesi lazım yeni sezonda ve scottın daha iyi alfalık yapması. İkizlerin gitmesine sevindim. Her yıl yaptıkları gibi gelecek sezon ne olacağını göstermeleri iyi oldu bu sezonun 24 haziranda başlaması sevindirdi 3 ay sonra normale 10 ay bekliyorduk. 1sezonda 2 farklı olması güzeldi fakat deculion bölümün sonundaki gibi saçma bitmemesi daha iyi oldu yaratık argent şaşırttı tamda avcılarla nasıl bir 4.sezon olur diye düşünmekteydim.

@YNQs hocam şöyle oluyor.
    Derek'in evini bastılar avcılar kızın yerini söyle dediklerinde cora sandı onlarda cora kim hafasındayken argent geldi adamları dövdü derekede ateş etti. Derek o sıra rüyasında yada halisünasyonunda stiles ile konuştu gerçek olmadığını anlayınca uyandı ve argentı gördü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyourakuShunsui -- 25 Mart 2014; 21:27:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

bölüm cidden güzeldi uzun gibi geldi.
    kira'nın kılıç tutmayı öğrenmesi lazım yeni sezonda ve scottın daha iyi alfalık yapması. İkizlerin gitmesine sevindim. Her yıl yaptıkları gibi gelecek sezon ne olacağını göstermeleri iyi oldu bu sezonun 24 haziranda başlaması sevindirdi 3 ay sonra normale 10 ay bekliyorduk. 1sezonda 2 farklı olması güzeldi fakat deculion bölümün sonundaki gibi saçma bitmemesi daha iyi oldu yaratık argent şaşırttı tamda avcılarla nasıl bir 4.sezon olur diye düşünmekteydim.

Derek'in evini bastılar avcılar kızın yerini söyle dediklerinde cora sandı onlarda cora kim hafasındayken argent geldi adamları dövdü derekede ateş etti. Derek o sıra rüyasından yada halisünasyonunda stiles ile konuştu gerçek olmadığını anlayınca uyandı ve argentı gördüç

Yani yaşıyor ölme durumu yok diyebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: YNQs

quote:

Derek'in evini bastılar avcılar kızın yerini söyle dediklerinde cora sandı onlarda cora kim hafasındayken argent geldi adamları dövdü derekede ateş etti. Derek o sıra rüyasından yada halisünasyonunda stiles ile konuştu gerçek olmadığını anlayınca uyandı ve argentı gördüç

Bilemeyiz orayı 3 ay sonra öğrenicez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YNQs

quote:

Bilemeyiz orayı 3 ay sonra öğrenicez.

Anladım teşekkürler

• Dizi şu 3b sezonu ile kalitesini inanılmaz arttırdı. Artık ergen-fantastik bir dizi değilde korku-gerilim kategorisinde bence
    4. Sezon lakros oyunu geri geliyormuş bu arada

• kate çok çok güçlü olacak bence scoot da eski gücüne hakettiği alfa gücünü kazancak ve isaac diziden ayrılmış twitterdan duyurdu.

• 4. Sezon için çok umutluyum inşallah güzel olur da Isaac niye ayrılmış diziden lon. Ölmedi ki o

• Çok fazla oyuncu eksilttiler. Aiden,Allison,İsaac ve belkide Derek. İnsallah 4. Sezonda ruhlar ya da tilkilerle degil de kurt adamlarla ugrasilir. Beni harbiden baydi cunku oni kitsune nogitsune falan. Filmin kurtlarla alakasi kalmadi neredeyse.

• allison ölmemeliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Çok fazla oyuncu eksilttiler. Aiden,Allison,İsaac ve belkide Derek. İnsallah 4. Sezonda ruhlar ya da tilkilerle degil de kurt adamlarla ugrasilir. Beni harbiden baydi cunku oni kitsune nogitsune falan. Filmin kurtlarla alakasi kalmadi neredeyse.

Alakası olsa ne olacak ki alfa diye birini çıkarmışlar sadece gözleri kızarıyor başka hiçbir icraatı yok.Dayak yemediği kimse kalmadı.Kurt adamları bu kadar elden ayaktan düşürmeseler iyiydi.
  • Yalnız Stiles ın oyunculuğa ayrı bir parantez açmak gerekiyor çok geliştirdi önüde çok açık o okulda you can't kill me deyişi neydi öyle be çok etkiledi beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Çok fazla oyuncu eksilttiler. Aiden,Allison,İsaac ve belkide Derek. İnsallah 4. Sezonda ruhlar ya da tilkilerle degil de kurt adamlarla ugrasilir. Beni harbiden baydi cunku oni kitsune nogitsune falan. Filmin kurtlarla alakasi kalmadi neredeyse.

Alakası olsa ne olacak ki alfa diye birini çıkarmışlar sadece gözleri kızarıyor başka hiçbir icraatı yok.Dayak yemediği kimse kalmadı.Kurt adamları bu kadar elden ayaktan düşürmeseler iyiydi.

Scott henüz genç olduğu için güçsüz. Derek ile karşılaştırmayın ya da dövüştüğü herhangi bir Beta ile.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Scott henüz genç olduğu için güçsüz. Derek ile karşılaştırmayın ya da dövüştüğü herhangi bir Beta ile.

alakası yok hocam hala korku var hesapta aralık kapımı ne var ya ondan dolayı.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.