Şimdi Ara

Teemo ve Heimerdinger adaletsizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane sevimli ama late game'de korkutucu bu karakterlerin yüksek elolarda ve turnuvalarda kullanılmama sebebini anlamıyorum. Özellikle teemonun e pasif yeteneği bence oyunun en op skillerinden. Mekanik herolar olmadığından mı oynanmıyor? Sadece troll seçim için kullanılıyor.

Zhonyalı Heimer için ise karşındaki adam ne kadar hakim olursa olsun o taretlerin içine girdiğinde kediye dönüyor.

• En son ekko aldığımda heimer geldi karşıma. Farma yaklaştırmıyor jungler korkudan gank atmıyor tam bir kanser. Teemo ise takımdan biri alınca direk dodge atıyorum yasuodan bile kanser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bi sempatim yok Teemo ve Heimer'e keşke silseler oyundan

Turnuvada Cj Entus seçmişti Teemo'yu 2016'da oda yanlışlıkla
  • Evet heim lane aşamasında güzel, rahat ancak takım savaşlarında özellikle turnuva koşullarında geri kaldığını düşünüyorum. Aslında uygun koşullarda takibi iyi ama yeterli değil demekki seçmiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de durdurulması çok aşırı kolay herolar. Hiçbir özellikleri yok. Öp falan da değil e yeteneği

• Heimy latede düşüyor hemde aşırı fazla

• ikisi de latede korkutucu değil hele heimer latede hiç güçlü sayılmaz

teemo oynayan oynuyor tabi ki her heroda olduğu gibi ama aşırı bir gücü yok metadaki op şampiyonlar gibi değil yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Göruşlerinizi ilginç buldum. Ben tam tersini düşünüyorum ama yorumlariniz için tesekkurler

• Katılıyorum bu koçlarda cidden kafa yok. Farklı şeyler seçmeye korkuyorlar. Al topa heimi gareni, jungle yasuo, mide teemo, adc wayen, sup malfayt. Bunları al yen sktyi
  • oyunu bilmediğinden böyle düşünüyorsun
  • Heim şuan çöpten farksız hatta daha kötü. Zhonyalı Heim çöp. Çmp aga yani ı taretlerin arasına girecek birini buluyorsanız, o ligde zaten her hero op.

• Latede Pink Ward>Heimer

Tflerde Stun Tutturmaktan başka olayı yok latede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heim ne zamandır görmüyorum keşke teemoyu da görmesen en son dün geldi dereceli maçımda gitti soloya teemo aldı eyw dedik adam ap değil tank teemo yaptı karşınsında pant ezildi tabi oyunu 2-12 falan bitirdi
  • Heimer çöp. Counterlamasını bilmediğiniz için size güçlü gözüküyor sadece.

• Teemo top lane için bir pick ve split push dışında bir özelliği olmadığı gibi Fiora, Trundle gibi şampiyonların da hiç önünde olmadı. Kırılganlık ve earlyde 0 sustain de cabası.

Heimer ise aşırı kırılgan ve kitle kontrol skilli o kadar da iyi sayılmayan bir skill. Sürekli hasar vurma veya burst gibi konularda metadaki bütün şampiyonlardan kötü ve metanın en değerli olayı olan hızlı rotasyona tepki veremeyecek bir şampiyon.

• Teemo elo fark etmeksizin solo q da çok güçlüdür. Mantarların sağladığı harita kontrolü yabana atılacak gibi değil. Takım savaşlarında da güçlü adc gibi posizyon alarak güzel hasarlar çıkarabiliyor.

• Teemo iyiydi sonra rework adı altında mantar süresini yerıya düşürdüler ve çöp oldu.Heim turnuva için uygun bir hero degil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.