Şimdi Ara

teemo nerf mi yedi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler teemo çok fazla damage yemeğe başladı..nerf felanmı geldi ne oldu bu karaktere önceden böyle deildi..

• Troll konu mu ona göre yazıcam
  • sadece görünmezlikten çıkınca gelen as kalktı
  • troll felan değil gayet ciddi konu..ne oldu teemoya resmen ekmek olmuş kasan kasmayan herkes cok iyi vuruyor..
  • AD Teemo oynarsan tabi çok acıtırlar canını :D Off-tank kullanmalısın yoksa tam anlamıyla useless bir karakter.
  • Teemoya nasıl bir build çıkıyorsun ki ?
  • Bende farkettim bugun ezrealle teemoya 3 skill attim yatti :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • off tank
  • buildle alakası yok..öncedende aynı buildi kullanırdım şimdide..öncekinden daha fazla damage yemeğe başladı demek istediğim bu umarum düzeltirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

buildle alakası yok..öncedende aynı buildi kullanırdım şimdide..öncekinden daha fazla damage yemeğe başladı demek istediğim bu umarum düzeltirler..

Kardeşim buildle alakası yok nedir ya.Off-tank kasmassan erir gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kundubekli

quote:

buildle alakası yok..öncedende aynı buildi kullanırdım şimdide..öncekinden daha fazla damage yemeğe başladı demek istediğim bu umarum düzeltirler..

Kardeşim buildle alakası yok nedir ya.Off-tank kasmassan erir gidersin.

Adam oncedende ayni buildi kullaniyormus oyuzden buildle alakasi yok demis

• inş yemiştir
  • yemesin bee teemo candır
  • Teemoya Frozen Mallet yerine gidip Manamune kasıyorsunuz sonra yok efendim nerf yedi !
  • teemo nerf yemedi.aynı teemo duruyo
  • Teemo hala aynı. Hala top ta çok iyi.

• quote:

Daha fazla damage yemek nedir abi , öyle bir şey mi var ? Eskiden wriggles alırken malady falan almışsındır , armor ın azalmıştır , yada ne bileyim karşıdaki adamın itemları runeları farklıdır , phage almışsındır eski oyununda bunda almamışsındır falan.Daha fazla damage yemek diye bir olay yok yani , ne canı ne armor ı ne mr ı değişmedi hiç teemonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Daha fazla damage yemek nedir abi , öyle bir şey mi var ? Eskiden wriggles alırken malady falan almışsındır , armor ın azalmıştır , yada ne bileyim karşıdaki adamın itemları runeları farklıdır , phage almışsındır eski oyununda bunda almamışsındır falan.Daha fazla damage yemek diye bir olay yok yani , ne canı ne armor ı ne mr ı değişmedi hiç teemonun.

Adam hatayı kendinde aramıyor ki
    Çabuk ölüyorum OMG KESİN NERF YEMİŞ BU CHAMP !!!111!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.