Şimdi Ara

tecrübeli arkadaşlar bir yardım eli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene yazında ygs bitircem diye şartlanmıştım gelin görün ki ağustosa kadar tatil sonrada toparlanma süreci derken bitti tatil temelim gerçekten sağlamdı son sbsde 440 küsür bi puan yapmıştım ki bu o sbs için gerçekten ortalama üstünde bi sonuctu. yani şuan hiç bir konu dinlemeyip(sadece 3 sene boyunca yatarak dinlediğim okul dersleri) fem mat 1 kitabına oturup her konudan 100 soru felan çözebiliyorum ama gerisi gelmiyor ve bu beni çok karamsarlığa doğru götürüyor obp puanım çok atıcak 65 felan mı ne gelicek dersane yarın açılıyor ama sizce ben çok mu geç kaldım diş hekimliği için ? hedef 15k ama en kötü 20k istiyorum gerisi beni intihar düzeyine getirir öyle bi ailede yetişiyorum çok aile baskısı var üzerimde . Yazı çok kopuk olmuş olabilir özür diliyorum ama şuan bilen birisinin yol göstermesi gerekiyor şu şu dersten şu kaynaktan şu konuya die şimdiden çok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puppey -- 23 Ağustos 2016; 19:40:21 >

• Puppey kullanıcısına yanıt
    Şimdiden mezuna kal kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vana gönderirler ama mezuna bırakmazlar...
    benimkilerde odtü Boğaziçi olmazsa bana iş ayarlıyacaklarmış büyük ihtimal amele olucam

• sanada Allah kolaylık versin...
  • Düzenli olarak çalışırsan istediğin yeri kazanırsın ama realist olalım obp katkı payı çok önemli ortalamanın üstünde bi gayret göstermen gerekecektir sen yeter ki çalış allah kimsenin emeğini araya vermez..

• Yakışır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amelelik mi

Pes etme tam zamani rahat tutar hem de geo yukunuz agir degil sozel agirlikli . Simdi baslasan rahat kurtarirsin 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavlivefiilidua -- 23 Ağustos 2016; 19:49:02 >
  • çok teşekkürler arkadaşlar moralim düzeldi cidden baya umutsuzlaşmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.