Şimdi Ara

Tecrübelerinize ihtyacım va... Nike 354495-012

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pazartesi günü nike 354495-012 kodlu ayakkabıyı satın aldım ayakkabıyı denediğimde çok rahat geldi gayet güzeldi ancak aldıktan iki gün sonra kullandım yani çarşamba günü resimde gösterdiğim nokta yani bagcıgın geçtiği delik ayagımı acıtıyor ama sağ ayagım daha fazla acıyor sol pek fazla acımıyor..

Gelelim daha büyük bir soruna bu daha kötü ilk giydiğimde bu olmamıştı. ayyakkabı serçe parmaklarımı cok acıttı ve su topladılar. bu ilk gün olmadı belkide bugün giydiğim çorap dandikti naylon vs olablir. bunu içinde bir resim var işaretli olan yerden gördüğünüz gibi bir şerit geçiyor o şeridi içeriden eliimle baktıgım zaman dikişler falan var bayagı tamda orası serçe parmaga denk geliyor.Ondan kaynaklanabilir ama ilk kullandıgımda neden olmadı Bu ayakkabıdan kullanan arkadaşlar varsa eğer ,sizdede böyle bir şey oluyormu yoksa ayakkabı yeni oldugu için mi bu sorunlar ? yarıdımlarınızı bekliyorum herkesten.

Not: Sağ Başparmagım kırılmıştı 2 sene evvel o diğer parmagıma göre daha şiş geliyor bana bunu terlik giydiğimdede hissediyorum birde pazartesi günü halısaha maçı yaptım maçta parmaklarım falan agrıyodu uzun sure oynamamıstım onun etkısı Var mı dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayk2002 -- 3 Eylül 2010; 3:18:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.