< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tecno Camon 40 Premier (Ana Konu) - Dimensity 8350 (9. sayfa)

-
-
Elbet daha iyidir ama kullanma amacınıza göre gerek olmayabilir. Şimdi sizin telefonu kullanıp bu telefona geçen birinin tecrübeleri daha verimli olacaktır.
-
Kamerasi ve sarjından memnunum degistirmeyi düşünüyorum bu fiyat sıkalasında iyi bir tercih olarak düşündüm 1 günü çıkartırmı günlük kullanım olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem1907 -- 15 Ağustos 2025; 16:29:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tr fiyatı 28k oldu. Ben yd olarak aldım 17k verdim. Bu fiyata inanılmaz şeyler yapıyor cihaz.
-
Bilgilendirme için tesekkür ederim yd alıcam zaten kamera çekimlerini beğendim siparis vericem wp instagram telegram kullanıyorum gün icerisinde isimi her türlü görür zaten
Şimdiden hayırlı olsun o zaman :)
-
Karanlik mod, ekran parlaklığı otomatik, 60-120 hz arasi otomatik geçişte kullanimla 7 saat civarı ekran süresi alıyorum. Hiç oyun oynamıyorum. 144 hz ve aydinlik modda kullansam, ayrica oyun oynasam ekran süresi 4-5 saat civarına düşer. Pili pek tatmin etmiyor. Umarim guncellemeyle biraz daha düzelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayjayokochaa -- 15 Ağustos 2025; 22:1:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Lens koruyucu kullanan varmı arka kamerası icin cizilmelerden korunması amaclı
Satılıyor ama kullanmadım ben
lens koruyucu aksesuarlar merceğe etki yapıyor tüm cihazlarda kamera performansını olumsuz etkiliyor
güncellemeden sonra tecno ai ve pil bölümü menüde duruyormu kontrol edebilirmisiniz
-
Doğru fakat cam çizilirse kamerayı olumsuz etkilemezmi
Ayarlara girince menuden pil bölümü kayboldu. Sadece aratıp bulabiliyorum. İlginç
yeni güncellmeden sonra oldu değilmi tecno ai bölümü de menüde görünmüyor
-
15.1.0.139 surumundeyim. Bir şey guncellemedim. Bir anda ayarlardaki batarya bölümü ve tecno ai bölümü kayboldu.. sadece arayarak bulabiliyorum. Ayarlar menusunde yok
büyük ihtimalle bir güncelleme daha gelecek diğer modellere verildi bekleyeceğiz alt sürüme geçme sansımız da yok
-
Bir de telefonda birtakım sesler az çıkıyor..mesela ekrani güç tuşundan kilitleyince klik diye bir ses çıkar ya o ses cok az çıkıyor. Klavyede yazi yazarken tiktik ses de ayni sekilde az çıkıyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X