< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Doğru diyorsun hocam İlkay markalara yöneldi gibi. Tecno falan es geçiliyor bizim cenah tarafından. Parayı veren telefonunu tanıttırıyor doğal olarak. Varsa yoksa Honor Xiaomi Samsung vs... SDN 40 serisi için dün video çekti Erdi vs vardı. Ama yeterli değil. Kağıt üzerinden okumakla olmuyor bu işler. Erdi olmasa zaten video çöp. Adam akıllı test yapan hiçbir kanalımız yok malesef. Mesela Gsmarena ekran parlaklığını normal ile otomatiği 600 küsur ölçmüş. Halbuki 1600 nits yazıyordu özelliklerinde. Dışarı da ekran gayet iyi aslında şaşırdım bu sonuca. Attığım inceleme videosunda adam canlı canlı ölçüm yaptı ve 1540nits ölçtü. Demek ki GSmarena da hata yapabiliyor ve yaptıkları incelemeler tamamen baz alınmaması gerekiyor. Ses olayında da Gsmarena çok iyi demiyor ama ben son ses kullanamıyorum ilginç :) |
|
Vallahi ben xiaominin arayüzünden sıkıldım. Bitmek bilmeyen buglar vs. Bu sefer başka marka denemek istedim ve Tecno aldım. Çok çok memnunum. Ben 1 günü rahat çıkarıyorum vallahi. Oyun oynanırsa sürekli, kamerayla çekim yapılırsa evet pil günü çıkarma. Ama 70w şarj aleti var 30 dakika bile yetiyor zaten. |
Güven bir ayna gibidir. Bir kez çatladı mı, hep çizik gösterir.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonxs -- 4 Temmuz 2025; 18:16:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonxs -- 4 Temmuz 2025; 18:22:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yd olarak zayıf batarya hocamdan alabilirsiniz. Bu paraya kimse bu özellikte telefon vermez. Bir ara tr garantili A36 alayım dedim, vazgeçtim. İyi ki de vazgeçmişim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharjor -- 22 Temmuz 2025; 11:4:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamlar hocam. Bu cihazı kullanan bir kişi olarak size bir konuyu sormak istiyorum. İncelemelerde 4K/60 Fps çekerken kameralar arasında geçiş olmadığı söylenmiş ancak daha alt çözünürlük ya da Fps'den bahsedilmemiş. 4K/30 Fps ya da 1080P/60 Fps'de video sırasında geçiş oluyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Şimdi denedim. 4k 60fs 0.6x ile 3x arasında geçiş yapıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharjor -- 11 Temmuz 2025; 19:3:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok teşekkür ederim. Video çekimi sürerken geçiyor değil mi? Bazı cihazlarda videoya başlamadan önce istenilen kamera ile başlanabiliyor ama çekim sırasında farklı kameraya geçmiyor. Ondan netleştirmek istedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
herkese iyi forumlar. yeni bir telefon alma arefesindeyim ve aklımdaki cihazlardan biri 40 premier. benim için fotoğraf ve video kalitesi önemli. oyun vs oynamam. yd 16,5k seviyelerinde bulunuyor. sizce bu fiyata alınır mı ? ve kullanan varsa örnek özellikle gece modunda basçek fotoğraf ve video paylaşabilir mi ? |
|
Dün boğaz turuna çıkmıştım. Birkaç resim atarım. Martıları Flashsnap ile çektim. Mükemmel yakalıyor. Kanat çırpsalar dahi net yakaladı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharjor -- 15 Temmuz 2025; 10:2:18 > |
Güven bir ayna gibidir. Bir kez çatladı mı, hep çizik gösterir.
|
Sağol hocam. Çokta anlamam resim çekme işlerinden aslında. Bu arada video çekerken sensör arası geçişler sadece 1080p 30fps'te iken yapılabiliyor. |
|
Net ne kelime :) Kısmak zorunda kalıyorum bazen. Bangır bangır sesi geliyor karşıdakinin. |