< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tecno Camon 40 Premier (Ana Konu) - Dimensity 8350 (12. sayfa)

-
-
Güncelleme yapıldı sıfırlama yapıldı herşey stabil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nereden yaptırdınız kaydı ?
Bir kac yerde yorum yazılmış batarya olayına değinilmiş çok cabuk bittiği ile ilgili 1 günü çıkartıyormu şarjı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk günüm daha cihazla pil yönünde bir problem yaşamadım biraz daha kullanınca yazarım.
Bir arkadaştan aldım 2 tane almış birini bana sattı. 2 saat civarında yapılmış çift IMEI bir cihaz icin. Yazılımcı bir arkadaşı varmış o yapmis.
Sevinirim şu an elimde camon 30 pro 5 g olan modeli var değiştirmeyi düşünüyorum
-
Tek hat kayıtlı sıfır satıyorum 17500
Hadi hayırlı olsun hocam. Tecrübelerini ve birkaç deneme çekimlerini bekleriz.
Bu konuda harika bir cihaz. Güncelle sıfırla imei sıkıntısı yok.
Android Auto kullanımında sıkıntı yaşandığı ile ilgili bir kaç yorum okudum farklı yerlerde. Bizzat kullanan oldu mu bu konuda sıkıntı yaşanıyor mu gerçekten?
Ben bu özelliği kullanmıyorum maalesef bilgim yok
-
Teşekkür ederim.
Cihazin sistem sesleri çok düşük geliyor mesela güç tuşundan kilitlerken klik diye ses çıkar ya cok az ses geliyor. Veya klavyede yazarken tık tık ses çıkar o da ayni sekilde çok kısık. Ama video izlerken falan ses normal.
O kilit sesi evet kısık gibi. Klavye olarak gboard kullanıyorsun galiba. Ben swiftkey kullanıyorum ve denemek için tuş sesini açtım. olacak iş değil bu şekilde kullanılmaz sesi çok rahatsız ediyor. gboard nispeten daha az ses çıkarıyor ama.
-
Arkadaşlar TR A56'mı satıp YD Camon 40 Premier düşünüyorum ama çok fark olur mu yoksa TR satıp YD ye bulaşmaya gerek yok mu dersiniz?
A56'dan önce F7 Pro kullandım 1-2 ay (zorunluluktan sattım) güzel cihazdı bariz fark hissediliyor A56 ile.
-
Aşırı fark edeceğini zannetmiyorum. Bazı yabancı youtuberlar a56 ile camon 40 karşılaştırması yapmışlar başa baş çıktı sonuçlar inceleme yapana göre tabi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X