Şimdi Ara

teclast t51 ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
7.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nationite S:Flo2 aldıktan 1 ay sonrada Japonyadan arkadaşıma sipariş verdiğim Audio-Technica ATH-CKS90NC (Noise Cancelling) gürültü azaltma teknolojili kulaklığımda geldi.

Ses azaltma sistemi okadar etkili olacağını düşünmemiştim, özellikle araç içi yolculuklarda dışarıdan gelen uğultu ve gürültü sesini

inanılmaz derecede kesiyor (%85) dışarıdaki uğultuyu duymamak ve müzikle başbaşa kalabilmek için bu kumandayı açtığınızda dış ortamdan gelen uğultu müthiş bir şekilde

kesiliyor bu sayede sesi daha fazla açmanızada gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 27 Eylül 2010; 15:29:53 >
  • şu dap'ı bi deneyem yaw ankaradaki arkadaşlar varsa
  • ben ürün siparişimi hausedap.com dan verdim ürün yaklaşık kaç günde elimde olur istanbulda uturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

ben ürün siparişimi hausedap.com dan verdim ürün yaklaşık kaç günde elimde olur istanbulda uturuyorum

houseofdap kargo konusunda biraz yavaş..
    ben ayın 17 sinde sipariş verdim..
    19 un da tracking number verdiler ama nasıl oluyorsa hongkong post un ayın 25 in de ürünü teslim aldığı bilgisi görünüyor..
    27 sinde hongkong dan ayrılmış..
    bekliyorum bakalım ne zaman gelecek..
  • bende aynı siteden sipariş verdim. bakalım ne zaman gelecek... daha önce amerika'dan iki power cable getirtmiştim, beyanname vs. bir sürü iş açmışlardı başıma. inşallah bu sefer böyle olmaz. site hem gift marked hemde düşük fiyatla fatura göstereceğini söylüyor... sanırım haftaya da senn. IE7 elimde olacak. sistemim kadar olmasa da flac vs. kayıpsız formatlarla bu ikilinin ses kalitesinden umutluyum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okty_k

bende aynı siteden sipariş verdim. bakalım ne zaman gelecek... daha önce amerika'dan iki power cable getirtmiştim, beyanname vs. bir sürü iş açmışlardı başıma. inşallah bu sefer böyle olmaz. site hem gift marked hemde düşük fiyatla fatura göstereceğini söylüyor... sanırım haftaya da senn. IE7 elimde olacak. sistemim kadar olmasa da flac vs. kayıpsız formatlarla bu ikilinin ses kalitesinden umutluyum :)

düşük fatura ve gift marked olarak gonderilmesi için ne yazmak gerekiyor siparişi verirken?

• quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

Orijinalden alıntı: galata80

ben ürün siparişimi hausedap.com dan verdim ürün yaklaşık kaç günde elimde olur istanbulda uturuyorum

houseofdap kargo konusunda biraz yavaş..
    ben ayın 17 sinde sipariş verdim..
    19 un da tracking number verdiler ama nasıl oluyorsa hongkong post un ayın 25 in de ürünü teslim aldığı bilgisi görünüyor..
    27 sinde hongkong dan ayrılmış..
    bekliyorum bakalım ne zaman gelecek..

Aynı sorun bende de var hocam,18inde sipariş verdim 20sinde tracking number verdiler ama 28i oldu Hong Kong'tan çıkmamış daha ürün adamlara mail atıyorum ürün şuan Hong Kong'ta diye cevap atıyolar Müşteri hizmeti konusunda güçlü olduğu söylenen siteler ya bana kasıtları var ya da söylenenler baya bi abartı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hıdıır

quote:

bende aynı siteden sipariş verdim. bakalım ne zaman gelecek... daha önce amerika'dan iki power cable getirtmiştim, beyanname vs. bir sürü iş açmışlardı başıma. inşallah bu sefer böyle olmaz. site hem gift marked hemde düşük fiyatla fatura göstereceğini söylüyor... sanırım haftaya da senn. IE7 elimde olacak. sistemim kadar olmasa da flac vs. kayıpsız formatlarla bu ikilinin ses kalitesinden umutluyum :)

düşük fatura ve gift marked olarak gonderilmesi için ne yazmak gerekiyor siparişi verirken?

ödemeyi yaparken "gift" kutusu çıkıyor, işaretliyorsunuz, altında not yazmak için bir alan çıkıyor ama "boş bırakabilirsiniz" diye bir not vardı sanırım... zaten ödeme yapmadan önce sormuştum, "And all packages are down valued and marked as gift." demişlerdi.

pazartesi ödemeyi yapmıştım bugün takip numarası geldi...

• teşekkürler bakalım ne zaman gelecek sizinki hayırlı olsun şimdiden. ben de bekliyorum paramı alınca alıcam bi tane flac arşivlemeye başladım bile.
  • bir de bu teclastın içinden çıkan teclast r8 kulaklıklar hakkında birşey söyleyebilecek var mı nasıl yeterli mi yoksa elim değecekken bir de kulaklık alsam mı bunun yanında brainwavz m2 gibi mesela
  • quote:

bir de bu teclastın içinden çıkan teclast r8 kulaklıklar hakkında birşey söyleyebilecek var mı nasıl yeterli mi yoksa elim değecekken bir de kulaklık alsam mı bunun yanında brainwavz m2 gibi mesela

head-fi da okumuştum sanırım..
    r8 için bahsetmeye değmez diye yazmışlardı..
    bu aleti alacaksanız güzel bir kulaklık edinmeniz çok iyi olur..
    houseofdap da satılan sound magic pl-50 hakkında çok iyi yorumlar okudum..
    52 USD fiyatı var..
    inceleyin isterseniz..
  • fortress34 teşekkürler bir bakayım ona 100 lira altında baya bir alternatif var ben de vibe hakkında güzel şeyler okudum ama işte oradan buradan biri çinden biri amerikadan biri şurdan burdan can sıkıcı olacak biraz. forumda yahya beyin sattığı sonyler nasıl acaba bu pl 50 nin yanında. dap tamam da asıl olay kulaklık bulmaya kaldı oooof of
  • quote:

fortress34 teşekkürler bir bakayım ona 100 lira altında baya bir alternatif var ben de vibe hakkında güzel şeyler okudum ama işte oradan buradan biri çinden biri amerikadan biri şurdan burdan can sıkıcı olacak biraz. forumda yahya beyin sattığı sonyler nasıl acaba bu pl 50 nin yanında. dap tamam da asıl olay kulaklık bulmaya kaldı oooof of

kulaklık seçimi zor iş..
    ben seçimimi aşağıdaki linkden yaptım..
    http://www.head-fi.org/forum/thread/478568/multi-iem-review-110-iems-compared-sennheiser-cx280-cx281-added-09-25
    pl-50 nin fiyat performans olarak baya iyi seviyede olduğunu görebilirsiniz..
    bahsettiğiniz sony lerin pl-50 ile karşılaştırılabileceğini pek sanmıyorum..
    Fischer audio eterna v2 yi de çok övüyorlar.. verdikleri puan oldukça iyi.. ona da bir bakın bence..
    brainwavz lardan da oldukça iyi bahsediliyor..
    kısacası işin zor yani seçim yapma kısmı size kalıyor..

• quote:

teşekkürler bakalım ne zaman gelecek sizinki hayırlı olsun şimdiden. ben de bekliyorum paramı alınca alıcam bi tane flac arşivlemeye başladım bile.

rica ederim. flac'leri hangi adreslerden arşivliyorsunuz?

diğer arkadaşların da kaliteli flac, studio master vs. (jazz, blues, classic) adres önerilerini öğrenmek isterim... ben müziği sistemden CD den dinlediğim için maalesef çok haşır-neşir değilim bu konuyla :)
  • Genelde torrent sitelerinden bulunuyor FLAC'lar. Başka yerden bulma ihtimaliniz zor. Ben de Teclast T51 siparişi verdim kargo takip edilemiyor 2 gün sonra kargoya verdiler. Tahminim 10 gün içerisinde elimde olur. Geldiği zaman FA DBA-02 ile deneyip yorumlarımı ayrıntılı bir şekilde buradan aktarabilirim.

quote:

quote:

teşekkürler bakalım ne zaman gelecek sizinki hayırlı olsun şimdiden. ben de bekliyorum paramı alınca alıcam bi tane flac arşivlemeye başladım bile.

rica ederim. flac'leri hangi adreslerden arşivliyorsunuz?

diğer arkadaşların da kaliteli flac, studio master vs. (jazz, blues, classic) adres önerilerini öğrenmek isterim... ben müziği sistemden CD den dinlediğim için maalesef çok haşır-neşir değilim bu konuyla :)

• Benimde Hifi-man hm801 yola çıkmış
  • Ne kadardı bu meret

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Benimde Hifi-man hm801 yola çıkmış
  • Orijinalden alıntı: fortress34

kulaklık seçimi zor iş..
    http://www.head-fi.org/forum/thread/478568/multi-iem-review-110-iems-compared-sennheiser-cx280-cx281-added-09-25
    Fischer audio eterna v2 yi de çok övüyorlar.. verdikleri puan oldukça iyi.. ona da bir bakın bence..

bu link kesinlikle çok faydalı olacak teşekkürler ne ararsan var maşallah. incelemeyi yapanı merak ettim doğrusu:)

• Orijinalden alıntı: hıdıır

Orijinalden alıntı: fortress34

kulaklık seçimi zor iş..

bu link kesinlikle çok faydalı olacak teşekkürler ne ararsan var maşallah. incelemeyi yapanı merak ettim doğrusu:)

rica ederim..
    buraya da bir bakabilirsiniz..
    http://forum.donanimhaber.com/m_43436306/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43436306

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Benimde Hifi-man hm801 yola çıkmış

Bu cihaz 750 dolar civarında ve oldukça pahalı. Ses kalitesi 750 doları gözden çıkarak kadar iyi mi yoksa ufak iyileştirmeler ve gelişmeler için mi bu kadar pahalıya satılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.