Şimdi Ara

Tecil uzatma bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AÖF Lisans bölümü öğrencisiyim 2013 yılında başladım bu bölüme. 24 yaşındayım şuan. Sorunum şu: 2017 Aralık ayına kadar tecilim var, ama ben 29 yaşına kadar mezun olmayıp tecili uzatmayı düşünüyorum. İşe girerken 2017 Aralık tecili kısa bir zaman göründüğü için problem yaşıyorum, şuan gitsem 1 2 yıl daha uzatabilir miyim tecili? Yani şimdiden 2019 a kadar falan uzatırlar mı? Yoksa illa 2017 Aralık ayına kadar beklemem mi lazım tecil uzatmak için?

• Bende uzatmak için aöf ye gidiyordum uzatmıyorlar diye bıraktım. Yanlışım varsa düzeltsinler. 29 30 dan sonra zaten üniv filan dinlemiyorlar anında yaylalar yaylalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Bende uzatmak için aöf ye gidiyordum uzatmıyorlar diye bıraktım. Yanlışım varsa düzeltsinler. 29 30 dan sonra zaten üniv filan dinlemiyorlar anında yaylalar yaylalar

Hocam zaten daha 24 yaşındayım. Benim sorum şu, 2017 Aralık olan tecil süremi şimdiden 2019'a falan uzatabilir miyim? Normal şartlarda önümde 4 5 yıllık bir tecil var zaten öğrenci olduğum için, benim amacım tecil süremi şimdiden uzatıp iş başvurularında sıkıntı yaşamamak.
  • Crizantem kullanıcısına yanıt
    Lisans mezuniyeti sonrası 2 yıllık tecil hakkın var. Onun dışında yüksek lisansa başlarsan 3 yıl gibi tecil hakkın oluyor, tabi tezli ve tezsiz için bu süreler değişiyor falan... İnternette araştırırsan bulabilirsin birçok bilgiyi. 35 yaşından sonra ise erteleme hakkın bulunmuyor hiçbir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtaix

Lisans mezuniyeti sonrası 2 yıllık tecil hakkın var. Onun dışında yüksek lisansa başlarsan 3 yıl gibi tecil hakkın oluyor, tabi tezli ve tezsiz için bu süreler değişiyor falan... İnternette araştırırsan bulabilirsin birçok bilgiyi. 35 yaşından sonra ise erteleme hakkın bulunmuyor hiçbir şekilde.

30 yaşına düştü o yaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.