Şimdi Ara

Tecil sıkıntısı ve Öğretmen atamaları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene üniversiteden mezun oldum ve 2 yıl tecil hakkımı kullandım.

Askerlik durum belgemde ''Aşağıda kimliği yazılı yükümlünün 31.07.2012 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur yazmakta.

Kağıdın alt kısmında da

CELP DÖNEMİ: AĞUSTOS 2012

SON YOKLAMA TARİHİ 13.07.2010

MUHTEMEL SEVK TARİHİ: 31.07.2012

ERTELEME BİTİM TARİHİ: 30.06.2012 yazmakta..

Şimdi benim şöyle bir sıkıntım var: Malumunuz kpss temmuz'da olacak. Atamalar da Ağustos'ta. Ancak tam atamaların olacağı zaman diliminde ben ya birliğime teslim olmuş olacağım ya da teslim olmak üzere bulunacağım.

İki yıllık tecil hakkını da malum olduğu gibi kullandım ve başka uzatma şansım da yok. Bu durumda atama durumum nasıl olacaktır ?

Askerlikteki bu durum sebebiyle atamamı yapmazlarsa ortada kalacağım alacağım puanla..

Bundan korktuğum için bilgi edinmeye çalışıyorum. Bu konuda neler yapabilirim. Şimdi benim tecilim tam olarak ne zaman bitmiş olacak ve beni mutlaka Ağustos dönemi mi alacaklar yoksa Aralık ayına erteleme gibi bir şansım olacak mı ?

Sorum biraz uzunca oldu ama yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 7 Eylül 2011; 16:19:29 >

• şu görünümle seneye ağustos celbinde askersin..şu günkü şartlarla 12 ağustos 2012 gibi birliğine teslim olman gerekecek..eğer ataman gerçekleşirse ağustosa kadar meb olayı çözebilir.ama buda zor çünkü temmuzda kpss olur atama falan ağustosa kadar mümkün değil gibi görünüyor..açıkçası meb'in eğer ataman yapılırsa bu durumda nasıl bir yol izlediğini araştırmak lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

şu görünümle seneye ağustos celbinde askersin..şu günkü şartlarla 12 ağustos 2012 gibi birliğine teslim olman gerekecek..eğer ataman gerçekleşirse ağustosa kadar meb olayı çözebilir.ama buda zor çünkü temmuzda kpss olur atama falan ağustosa kadar mümkün değil gibi görünüyor..açıkçası meb'in eğer ataman yapılırsa bu durumda nasıl bir yol izlediğini araştırmak lazım..

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim hocam. sanırım benim için en faydalısı tecili kırdırıp bu sene Aralık ayında gitmek olacak. En azından riske girip bir sene daha kaybetmem. Rapormuş bilmem neymiş bunlarla uğraşmak sıkıntı olacak. En etemizi en kısa sürede gidip yapmak olacak zannımca. Cevabın ve ilgin için tekrar teşekkür ederim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

şu görünümle seneye ağustos celbinde askersin..şu günkü şartlarla 12 ağustos 2012 gibi birliğine teslim olman gerekecek..eğer ataman gerçekleşirse ağustosa kadar meb olayı çözebilir.ama buda zor çünkü temmuzda kpss olur atama falan ağustosa kadar mümkün değil gibi görünüyor..açıkçası meb'in eğer ataman yapılırsa bu durumda nasıl bir yol izlediğini araştırmak lazım..

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim hocam. sanırım benim için en faydalısı tecili kırdırıp bu sene Aralık ayında gitmek olacak. En azından riske girip bir sene daha kaybetmem. Rapormuş bilmem neymiş bunlarla uğraşmak sıkıntı olacak. En etemizi en kısa sürede gidip yapmak olacak zannımca. Cevabın ve ilgin için tekrar teşekkür ederim. :)

En iyisini yaparsin aslinda aralikta gitmekle.tabi kpss' ye calismani etkileyebilir biraz bu durum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik Tecil ve Yüksek Lisans
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.