Şimdi Ara

Tecil işlemi hakkında yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 23 yaşındayım 2019 da önlisanstan mezun oldum temmuz ayında askerliği tecil ettirdim. Dgs ile lisans programı yazacağım fakat tecil sürem 23 temmuzda doluyor dgs ise 11 temmuzda kayıtlar eylül ayını bulur büyük ihtimalle tekrar tecil ettirme gibi bir durumum var mı yada nasıl bir yol izlemeliyim yardım ederseniz sevinirim.




  • Yoklamanız yapılmış olsa bile temmuzda askere gitmeyeceksiniz. Yoklamanız yapılmışsa en erken Ekim sonu gitme ihtimaliniz var. Tecil bittikten sonra askerlik durum belgeniz 27.10.2021 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur yazacaktır.

    Yoklamanız yapılmadıysa (aile hekimine gidip görünme kısmı) 31 aralık 2021e kadar süreniz var.

    İki türlü de okula kaydınız olana kadar askere gitme durumunuz olmayacak. Rahatsınız yani.

    Zaten kesin kayıttan sonra tecil hakkı kazanacaksınız. Ki o süreci öğrenci işleri halledecek. Kayıttan sonra 1-2 hafta içinde teciliniz yapılır muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok sağolun içimi rahatlatınız. Bugün şube ile konuştum bana yoklamaya katılmamı söylediler aksi halde kaçak durumuna düşüyormuşum okulu kazansam bile tecil olmayacağını söylediler. Yoklamaya katılıp okulu kazanma halinde otomatik olarak tecil olacağını belirtiler. Çok teşekkür ederim bilgi için

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.