Şimdi Ara

Tecil bitmesi ve askere alınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
38.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 Ekim 1986 doğumluyum. 2004 yılında lise'den mezun oldum ve açıköğretim'e kayıt yaptırarak 2 yıllık tecil ettirdim. Daha sonra yeniden açıköğretim'e girerek 2 yıl daha tecil ettirdim ve tecilim 31 Ekim 2010 tarihinde bitiyor.

Merak ettiğim birkaç sorum var. Bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var;

- Tecilim bittikten sonra ne zaman askere alınırım?

- 31 Ekim 2010 tarihinde biten tecilimden sonra 2010 Kasım celbinde askere otomatik olarak gider miyim?

- Bugün itibari ile şubeye gitsem devre kaybı olarak gitme olasılığım nedir?

- Askere gitmek istiyorum desem Kasım'da mı giderim yoksa 2011 senesinde mi giderim ?

• AÖF bitirdinmi yarıdamı bıraktın ?
  • Bitirmedim, 1. sınıf terk durumundayım.
  • tam ihtiyacım olan konuyu görmüşken bende yazayım 31 Aralık 2010'da tecilim bitiyor.Asal sitesinden öğrendiğim kadarıyla bağlı olduğum şube 2011 Şubat gönderiyor.Benim askerlik şubesine ne zaman gitmem gerek ? 31 ekime kadar tecilimi bozdursam Kasım celbinde gider miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MillionDollarBaby

tam ihtiyacım olan konuyu görmüşken bende yazayım 31 Aralık 2010'da tecilim bitiyor.Asal sitesinden öğrendiğim kadarıyla bağlı olduğum şube 2011 Şubat gönderiyor.Benim askerlik şubesine ne zaman gitmem gerek ? 31 ekime kadar tecilimi bozdursam Kasım celbinde gider miyim?

hocam kasım ayında gidemezsin kasım ayı için gideceklerin son tarihi 31 ağustos'tu..tecil bozdurursan şubat'ta gidersin bende şubat'ta gideceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saurone

quote:

tam ihtiyacım olan konuyu görmüşken bende yazayım 31 Aralık 2010'da tecilim bitiyor.Asal sitesinden öğrendiğim kadarıyla bağlı olduğum şube 2011 Şubat gönderiyor.Benim askerlik şubesine ne zaman gitmem gerek ? 31 ekime kadar tecilimi bozdursam Kasım celbinde gider miyim?

hocam kasım ayında gidemezsin kasım ayı için gideceklerin son tarihi 31 ağustos'tu..tecil bozdurursan şubat'ta gidersin bende şubat'ta gideceğim

Tecili bozdurmayıp beklesemde şubatta gidiyorum değil mi ? Askerlik şubesine Tecil bittikten sonra mı gitmek gerekiyor onu merak ediyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 25 Ekim 2010; 21:29:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saurone

quote:

Tecili bozdurmayıp beklesemde şubatta gidiyorum değil mi ? Askerlik şubesine Tecil bittikten sonra mı gitmek gerekiyor onu merak ediyorum ?

hocam valla ne desem yanlış olur onu askerlik şubeni arayıp sorabilirsin...şimdi dikkatimi çekti 31 aralıkta tecilin bitiyor ama 31 aralık şubat celbi için son gün yani büyük ihtimal tecilini bozdurman lazım diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi askerlik şubesinden çıktım geldim askere alma işlemlerini yaptırıcam ve şubatta gitmek için de dilekçe vericem. bayramdan önce orada ki yetkili memura sorduğumda böyle bir dilekçe vermemem durumunda bağlı olduğum kütükte ki askerlik şubesi hangi celb'de gönderiyorsa o celb'de gidermişim. ben askerliği daha fazla uzatmamak için şubat için dilekçe vericem.

gitmeden önce de, 4 adet resim, kimlik fotokopisi ve lise diploması götürücem. şimdilik bunları istediler ama ben araştırmaya devam ediyorum çünkü 4. 5. ağızlardan öğrendiğim bu kadarı.
  • Hocam merhaba benim tecil 31 aralıkta bitiyor önlisans mezunuyum yine önlisans yazdım örgün olarak askerliğimi tecil ettirebilir miyim bana yardımcı olun lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çareyokmu

Hocam merhaba benim tecil 31 aralıkta bitiyor önlisans mezunuyum yine önlisans yazdım örgün olarak askerliğimi tecil ettirebilir miyim bana yardımcı olun lütfen

2. Önlisans okuyup tecil ettiremezsin lisans okursan tecil ettirebilirsin.Aynı şekilde lisans mezunu oldun tecil bitti yeniden lisans kayıt yaptırsanda askerlik tecil olmaz. Bir üstünü okuman gerekiyor lisanstan yüksek lisans yaparsan tecil olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullett -- 29 Kasım 2016; 9:42:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.