Şimdi Ara

Technopat Hesap Kapatma - KVKK başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 1 Eylül'de technopat hesabımın kapatılmasını talep ettim. 3 Eylül'de "sistem üzerinden anonimleştirme çalışmalarımız devam ediyor, anlayışınız için teşekkür ederiz" diye cevap geldi. 28 Eylül'de tekrar hesap kapatma talebinde bulundum. Hesabımı kapatmadıkları gibi destek sistemini kötüye kullandım diye destek sistemime erişimimi engellediler. Neyse ki 1 Eylül'de yazdığım yazının ekran görüntüsünü almıştım. Şimdi de Kişisel Verileri Koruma Kurulu şikayet modülü üzerinden başvuruda bulunacağım. Yalnız problem şu ki Veri sorumlusunun adını ya da internet adresini, TC'si ya da Vergi Kimlik Numarası'nı girmem isteniyor. Technopat'ın "Hakkında" kısmında ne veri sorumlusu diye birisi var ne de vergi kimlik no yazıyor. VERBİS sisteminden de "technopat" , "güngör yayıncılık" "Recep Baltaş" gibi kelimeleri arattım ama bir şey çıkmadı. Ben veri sorumlusu ya da technopat'ın vergi kimlik no'sunu nasıl öğrenebilirim?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amiga500_pro -- 29 Eylül 2023; 18:29:22 >

• OptikForm kullanıcısına yanıt

Çok güzel ama buradan bir yere varamadım. Teknopat diye Verbis'te aratıyorum kayıt bulunamadı diyor. Tüzel kişilerin veri sorumlusu olarak kaydolması kanunen zorunlu. Bu teknopat sitesi Güngör yayıncılık yayınıdır yazıyor sitesinde ama Güngör yayıncılık diye bir kayıt da yok. Bu şirketin gerçek adı ne ola ki?

• Arkadaşlar mersis bilgisinin içerisinde VKN de varmış buldum şirketin VKN'sini. Hukuk zaferi elde edince buradan ilan ederim.  

• amiga500_pro kullanıcısına yanıt

Şirket adı farklı mıymış hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir forum bu yahu ilginç yönetim anlayışı var.

• noktalama hatası yapsan ceza veren yer değil mi orası yani kendini banlatmak ne kadar zor olabilir? zaten anonim yapıyorlarmış bela gibi sarardım ben olsam. ver cezayı haftalarca gene gelirim yer misin yemez misin hesabı. dxplanet'te sırf akıl veriyorum admin gıcık oldu yönetime mi soyunuyorsunuz diye 365 gün verdiler. bekledim girdim o akşam benimle birlikte olan ve yönetici olmuş bir iki arkdaşa dedim pm'den böyle böyle diye ve o admine de orta parmak resmi attım kimdi o adam ya hah Johnny Cash hani yaşın tutmaz hesabı. bir daha da girmedim. akıllı olup milletle uğraşacağına deli ol herkes seninle uğraşsın demişler. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Worcestershire kullanıcısına yanıt

mikail fidan vardı, internetten şamarı yiyince adam olduydu. çoluk çocuk forumu  

• GaravelUsta kullanıcısına yanıt

Şirket adı Güngör Yayıncılık Limited Şirketi hocam. Zaten technopatın "Hakkında" kısmında da bu site Güngör Yayıncılığın bir yayınıdır yazıyor.

• Bu arada şikayetimi "Kişisel Verileri Koruma Kurulu"na resmen yapmış bulunmaktayım. Sonuç gelince bu başlıkta sizleri bilgilendireceğim.  

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Hocam, noktalamadan ceza aldım. Daha sonra 1 ay İfade koyma yasağı aldım (beğen, beğenme, emoji koyma gibi). En son da hesabımı kapatma talebimi yinelediğim için 1 ay bilet sistemi yasağı aldım.  

noktalamadan beğenmeden değil de modların hatalarını vur yüzlerine açıktan boz delirt adamları. yani sonuçta gitmek isteyen sensin onlar salmıyorsa aslında onları kendi silahlarıyla vurabilirsin yav şu adam bi gitse delirtti bizi diye. gurur yapıp da komple banlamazlarsa da süper eğlence işte sana yani kaybedecek hiçbir şeyin yok.

Muhtemelen o zaman da banlamayıp bir ay yazma cezası verip dururlar.  

• Teknopat hesabim belki 10 yildir var 1 tane bisey yazmadim, genel olarak buraya alisinca baska yere yazilmiyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 30 Eylül 2023; 0:23:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bu ne ya desteğe yazama foruma yazama o zaman adminlere modlara pm at onu da mı engelliyorlar? tam ergen işiymiş o sistemi kuran aman yazamasın çizemesin eee forum yapıyoruz. yani uçak pisti yapıp şu açıyla gelemesin cmt günleri şu taraftan gelsin pazarları mayın döşeyelim artık kadere sağ çıkarlarsa gibi bir şey. 

İlk başta oraya bir iki şey sormak için üye olmuştum. Orada bir kaç kişi bana yardımcı olunca güzel bir izlenim uyandırmıştı. Ben de orada soru soranlara yardımcı olmaya başladım. Sonrasında saçma sapan cezalar gelmeye başladı. İmla hatası diye 1 hafta yazma (bu arada yazılarımı çok düzgün yazmaya çalışırım öyle gözle görülür hatalar vs yapmam, yaparsam da hemen düzeltirim) sonrasında 1 ay daha yazma cezası alınca ben niye burada insanlara yardımcı olmaya çalışıp strese gireyim ki dedim ve hesap silme talep ettim. Hatta öncesinde isim değiştirme de talep ettim onu da reddettiler  . Sonra yukarıda anlattığım süreç başladı.

PM yasağı ile ilgili şu linkten sondan bir önceki arkadaşın yazdığını okuyun, heryerden banlamışlar adamı  : https://forum.donanimhaber.com/technopat-hesabini-kapatmanin-bir-yolu-yok-mu--153581021

• Nereden öğrendiniz? Günlerdir çözüm bulmaya çalışıyorum bulamadım. Rapor sisteminden de bilet sisteminden de engellediler. Yardımcı olur musunuz?

• Şirket bilgisi ticaret sicil gazetesinde var. Kvkk şikayet modülüne girip oradan şikayette bulundum. Her gün takip ediyorum gelişme olursa bilgi veririm.

• Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? Nerden nasıl bulunuyor?

Düzeltme: Mersis sistemine giriş yaptıktan sonra e-posta ve telefon numarası ekleyerek menülere erişim sağlanıyor. Sağ üst tarafta sorgulama menüsünden firma sorgulama diyerek ünvan ismi ve firma türü seçilerek bulunabiliyor. Firma türü zaten unvanda yazıyor.

VKN buldum ama bu sefer de biletlere erişimim kısıtlandığı için başvuru görüntüsünü ekleyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturk.b -- 5 Ekim 2023; 14:45:17 >
  • Başvuruya gelen cevap e postaya da geliyor. Oradan cevabı ekleyip , kısıtlandığınızı da açıklamada izah edersiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.