Şimdi Ara

TECHNOGAME GTA5 Türkçe yama 1011.Onlıne 1.38. (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.196
Cevap
22
Favori
101.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WaitM3

quote:

Orijinalden alıntı: mic

Manuel yamanın 3 GB olacağı söyleniyordu fakar siteden 3 MB dosya download ediyor. Bu 3 MB'lık dosya ile Hesitler ve DLC'ler Türkçe olacak mı?

quote:

Orijinalden alıntı: MRCTYLN

Hocam şimdi ben OpenIV ile hikaye+online kurulumu yaptım. Sizin bu çıkaracağınız 3 gblık setup ile bir fark olacak mı ? Neden biri 3 gb iken diğeri 3 mb orayı anlayamadım.

Manuel yama için gerekli olan dosyalar 3 mb boyutunda.

Eğer manuel ile uğraşmak istemiyorum ama heist ve dlc leride türkçe oynamak istiyorum derseniz onun için 3gb lık bir setup yayınlanacak.

Kaç gibi yayınlanır?

• MRCTYLN kullanıcısına yanıt
    film ve film altyazisi gibi dusun.
    3gb olanda her seyi bastan kopyala yapistir yapacaksin animasyonlar vs. ama 3mb olan sadece text.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    3Gb'lık dosya bugün kesin çıkacakmı saati bellimi,böyle manuel uğraşmak istemiyorumda
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Online kısmında sitelerin çoğu ve görev açıklamaları hep ingilizce 3gb lık yama bunlarımı değiştirecek ?
  • feriox kullanıcısına yanıt
    degistirecek 3gb'ligi beklemek istemiyorsan hemen degissin istiyorsan manuel kurulumu yapabilirsin.

• Okyanusu geçip minik çayda boğulma buna denir!

• İnternet siteleri Resim tabanlı ve görev açıklamaları ise Rockstar sunucularından çekiliyor. Onların çevirilmesi imkansız çünkü dosyaları yok. 3GB'lık gelecek olan ise yamayı kuramayanlar için olacak.
  • Alternatif Link (Mediafire)

GTA V Türkçe Yama - TechnoGame
  • İsmi GtaTÜRK olan bir siteye böyle bir konuda rakip olursanız anca komik duruma düşersiniz böyle.Bırakın işin ehli insanlar uğraşsın,siz hobi olarak yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royer

İsmi GtaTÜRK olan bir siteye böyle bir konuda rakip olursanız anca komik duruma düşersiniz böyle.Bırakın işin ehli insanlar uğraşsın,siz hobi olarak yapın.

gta turk'un yaptığı yama %5 abi sen neden bahsediyon adamlar %99 yapmış yamayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV'deki çizgi filmlere kadar çevirmiş adamlar. Daha önce 1 haftada bitirir bırakırdım oyunu. Bu gidişle 2 ayda anca keşfederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sürpriz dediğiniz oyunun ismi ne zaman açıklanacak ?
  • Elinize sağlık.
  • Korsanda maalesef açılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginay10

quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

beyler ilk başta bende yükleyip türkçe olmadığını gördüm ama sonra sorunu hallettim.
    türkçe yamayı kuramayanlar şu yolu da deneyebilirler. ben denedim oldu. siteden indiren birçok arkadaşımızda aynı sorunu yaşamış. onlarında %100 türkçe yama yüklenmiş.

ttp://openiv.com/ adresinden OpenIV programını indirin. Programı bilgisyarınıza kurun ve GTA V oyunu için “Windows” platformunu seçin. Daha sonra GTA V ana dizinini programa tanıtın.
    Programa bu işlemleri yaptıktan sonra giriş yapabileceksiniz. Daha sonra sağ üst köşeden “Edit Mode” seçeneğini aktif edin.
    Hemen ardından yukarıdaki sekmelerden “Tools” sekmesine tıklayıp Asi Manager’i açın. “ASI Loader” ve “OpenIV.ASI” dosyalarını INSTALL yapın ve bu ikisi yeşil olunca pencereyi kapatın. bundan sonra oyuna girin.

Bu arada gerçekten helal olsun. oyunu 4 saat kadar oynadım. bir tane bile ingilizce kelime, cümle ile karşılaşmadım.
    adamlar %100 türkçe yapmışlar. hatta bir görevi yaparken öldüm, son kayıt noktasından başladığımda aynı görevi yaparken konuşmalar farklı olmasına rağmen onları bile çevirmişler.

öyle saçma sapan bir çeviri de olmamış. hokkalı küfürler var. tek bir elden çevrilmiş gibi.
    DOG kelimesini bir yerde köpeğim, bir yerde AHBAP diye çevirmemişler. bütünlük süper!

teşekkürler TECHNOGAME!

Hocam senin bu yolu denedim, oyunun başlarken Türkçe olduğunu gördüm fakat, tam oyuna gireceği esnada çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ya. neden olabilir dersin?

Hocam bende de öyle oldu.Üstüne manuel kurulum yaptıktan sonra düzeliyor.

http://technogame.net/gta-v-turkce-yama/ 2.seçenek

• quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

quote:

Orijinalden alıntı: Enginay10

quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

beyler ilk başta bende yükleyip türkçe olmadığını gördüm ama sonra sorunu hallettim.
    türkçe yamayı kuramayanlar şu yolu da deneyebilirler. ben denedim oldu. siteden indiren birçok arkadaşımızda aynı sorunu yaşamış. onlarında %100 türkçe yama yüklenmiş.

ttp://openiv.com/ adresinden OpenIV programını indirin. Programı bilgisyarınıza kurun ve GTA V oyunu için “Windows” platformunu seçin. Daha sonra GTA V ana dizinini programa tanıtın.
    Programa bu işlemleri yaptıktan sonra giriş yapabileceksiniz. Daha sonra sağ üst köşeden “Edit Mode” seçeneğini aktif edin.
    Hemen ardından yukarıdaki sekmelerden “Tools” sekmesine tıklayıp Asi Manager’i açın. “ASI Loader” ve “OpenIV.ASI” dosyalarını INSTALL yapın ve bu ikisi yeşil olunca pencereyi kapatın. bundan sonra oyuna girin.

Bu arada gerçekten helal olsun. oyunu 4 saat kadar oynadım. bir tane bile ingilizce kelime, cümle ile karşılaşmadım.
    adamlar %100 türkçe yapmışlar. hatta bir görevi yaparken öldüm, son kayıt noktasından başladığımda aynı görevi yaparken konuşmalar farklı olmasına rağmen onları bile çevirmişler.

öyle saçma sapan bir çeviri de olmamış. hokkalı küfürler var. tek bir elden çevrilmiş gibi.
    DOG kelimesini bir yerde köpeğim, bir yerde AHBAP diye çevirmemişler. bütünlük süper!

teşekkürler TECHNOGAME!

Hocam senin bu yolu denedim, oyunun başlarken Türkçe olduğunu gördüm fakat, tam oyuna gireceği esnada çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ya. neden olabilir dersin?

Hocam bende de öyle oldu.Üstüne manuel kurulum yaptıktan sonra düzeliyor.

http://technogame.net/gta-v-turkce-yama/ 2.seçenek

Aynen hocam, bende bu yolla hallettim. Saolasın... İyi oyunlar...

• TechnoGame yazacaktın galiba yanlış olmuş :)
  • hakiv kullanıcısına yanıt
    Gtatürk ekibine ne zaman katıldınız?
  • Pc için mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Pc için mi bu?

evet
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.