Şimdi Ara

Technics SU-V90D Vs Yamaha avx-20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Technics SU-V90D ve Yamaha avx-20 amfi arasında kaldım. Açıkcası hangisi daha yeni teknoloji ve hangisini ne tür sebeblerden tercih etmeliyim hiç bir fikrim yok, birileri aydınlatırsa minnettar olurum.Hoparlör ve diğer bileşenler de (equlizer vs) önemliyse onlarıda belirtirim. İyi forumlar.
    http://www.hifiengine.com/manual_library/technics/su-v90d.shtml
    http://www.hifiengine.com/manual_library/yamaha/avx-20.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 3 Aralık 2016; 20:22:24 >

• Tartışmasız Technics ama çok eski cihazlar düzgün çalışma ihtimalleri zayıf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Tartışmasız Technics ama çok eski cihazlar düzgün çalışma ihtimalleri zayıf

Cevabınız için teşekkür ederim. Cihazların ikiside şu an çalışıyor. Ama ne kadar düzgün bilemiyorum, en azından cızırtı, distortion falan işitmedim. Benimde gönlüm Technicsten yana zira diğer bileşenler de technichs. Lakin kumandasının olmaması ve teknoloji olarak yamahayla arasında 10 yıl olması gibi nedenlerden ötürü kararsız kaldım. Bide şu güç düğmesine bastıktan sonra sanki yüksek ses açıkken alete jak sokmuşum gibi aşırı rahatsız edici bi ses çıkartıyor.
  • Ben de technicsin 96 model(20 yıllık) amfisi vardı. Çok temiz ve sorunsuzdu. TV ye de bağlamıştım. 1 sene boyunca günde 15 saat full çalışıyordu. Bende dursaydı bi 20 yıl daha sorunsuz çalışacağına iddiaya girerdim. Yani eski cihazlar sorunlu olur diye düşünmemek lazım. Ne şartlarda ve nasıl kullanılmış önemli olan o.

Technics in bahsettiğiniz modeli giriş seviyesinin üstü bi model. Ama Power tuşuna bastığınızda ses gelmesi normal değil. Belki basit bi sorundur. Halledebilirsiniz. Ya da ilk aşamada sorunsuz bi cihazda alabilirsiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.