Şimdi Ara

Tecavüz Ettiği İnekle Evlendirilen Adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecavüz Ettiği İnekle Zorla Evlendirilen Erkan Boşalma Nikah Sonrası İlk Kez Konuştu; 'Yüce Türk Adaletine Olan İnancımı Kaybettim.'

İstanbul'da bir piknik esnasında takip ettiği Milka L.(2) adlı ineğe tecavüz eden Erkan Boşalma'nın davası, çıkarıldığı Ahlak Mahkemelerince karara bağlanmış ve hakim, Erkan Boşalma'yı tecavüz ettiği Milka L. ile evlenmek zorunda bırakmıştı. Hızını alamayan hakim Adil Cihan, karar sonrası yaptığı; 'Şimdi gelini bir daha öpebilirsiniz' esprisi ile salonda buz gibi hava estirmiş, ve bu olay kamuoyunun hafızalarından uzunca silinmemişti.

Çiftin nikah şahitliğini Nuri Alço ve Tecavüzcü Coşkun yaptı.
    Dün gece Çırağan Sarayı'nda kıyılan nikah, adeta yıldızlar geçidine sahne oldu. Sinemadan,spora oradan iş dünyası derken cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin hazır bulunduğu nikahta, genç çiftin şahitliğini, ırz düşmanlığı alanında ordinaryus mertebesine gelmiş iki isim; Nuri Alço ve Tecavüzcü Coşkun yaptı. Bu mutlu gün ile alakalı kısa bir konuşmada yapan Coşkun; 'Eskiden bu işler çok zordu. Tecavüz edeni içeriye attıkları yetmediği gibi diğer mahkumlar tarafından cinsel organın kesilmesine dahi göz yumulurdu. Şimdi ise bu geceye bakıyorum ve tecavüzün hak ettiği değeri görmesi bana gurur veriyor.' sözleri üzerine ayakta alkışlandı. Alço'nun ise genç çifte beşi bir yerde takması manidar bulundu.

O Son Birayı İçmeyecektim
    Nikah sonrası ilk kez basın karşısında konuşan Boşalma ise, bugüne gelinmesine sebep olan o makus günü tekrar anlattı. 'İşimden atılmıştım, sevgilim beni terk etmişti. Kafam dağılsın diye gittiğim piknikte gördüm Milka'yı. Alkolün etkisiyle Milka bir anda gözüme Victoria's Secret mankeni gibi gözükünce dayanamadım. Takip ettim ve ıssız bir yere gittiğinde bayıra karşı yatırdım ve tırmalamaya başlayayım derken olaylar olaylar.' dedi. Bir gazetecinin 'Peki pişman mısınız?' sorusu üzerine ise 'Yani tam olarak pişmanlık demeyelim de, açıkcası ben böyle bir yasanın olduğunu bilmiyordum. Eğer bilseydim gider bir mankene tecavüz ederdim. Tamam Milka da iyi hoş, yoklukta gider ama 90-60-90 bir manken yanında sönük kalıyor.' cevabı geceye gölge düşürdü.

Gençleri Uyarıyorum..!
    Son olarak kendisinin bilinçsizliğinin kurbanı olduğunu dile getiren Erkan Boşalma; 'Tecavüze yeltenecek genç arkadaşları uyarıyorum. Birlikte bir ömür boyu geçirebileceğinize inandığınız kişi, kurum yada kuruluşlara tecavüz edin. Ben yandım siz yanmayın.' sözleri ile genç adayları uyardı.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esiren -- 9 Mart 2012; 17:58:14 >

• Trajikomik olmuş.. Türkiye gerçeğine dokundurulmuş.. O zaman bi tane bi tane de
  • yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroon

kimse de demiyorki " aga bu ineğin desenler ne ayak " diye

yuuhoaara.. aga bu ineğin desenler ne ayak..
  • Erkan Boşalma nedir abi

Hızlı okuyun
  • 'Erkan Boşalma' soyad uyumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

edit: harbi inanan varmı lan

Belki international inektir?
    Hocam cok guzel yazmissin
  • Yaz kızım.
    Erkan Boşalma adlı şahsın erken boşaldığı tespit edilmiştir.
    Bu nedenle İnekle evlenmesine gerek kalmamıştır sadece nişanlanması yeterlidir
  • Harbi olmuş ama
  • ineğin desenlerinde kendimi bulmaya çalıştım
  • 'İşimden atılmıştım, sevgilim beni terk etmişti. Kafam dağılsın diye gittiğim piknikte gördüm Milka'yı. Alkolün etkisiyle Milka bir anda gözüme Victoria's Secret mankeni gibi gözükünce dayanamadım. Takip ettim ve ıssız bir yere gittiğinde bayıra karşı yatırdım ve tırmalamaya başlayayım derken olaylar olaylar.'

• Erkan boşalan ismi zaten yetti
  • quote:

edit: harbi inanan varmı lan

Anaaa Valla demesen öyle bildiğin holştayn sanacam haa

• Başarılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.