Şimdi Ara

Tebrikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

quote:

Orijinalden alıntı: derniere

O lazer tutan adamın kombinesi varsa iptal etmesi lazım yönetimin, bu adam yüzünden ceza alırsak kim verecek hesabını.

kesinlikle katılıyorum, böyle şeylere gerek yok, bu adamlardan utanıyorum.

Bu olayların çoğu vip tribünlerde oluyor, normal tribünlerde içeri yemek bile sokamıyorsun, cips, su, atkılar defalarca aranıyor, eşinle gidersen çantasının en ince ayrıntısına bakarlar, ama vip tribünden viski şişesi atılır, lazer tutulur.

Aramaların bütün stadlarda bütün şahıslar için eşit yapılması lazım.
  • lazer tutan adam dışında maçta bi kötü olay olduğunu düşünmüyorum. o adamın da nasıl bi içinde kalmışsa artık haylazlık yapmak,çocukluğunu yaşayamamış belli.
    2 takımın da emeğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: A-S-M

lazer tutan adam dışında maçta bi kötü olay olduğunu düşünmüyorum. o adamın da nasıl bi içinde kalmışsa artık haylazlık yapmak,çocukluğunu yaşayamamış belli.
    2 takımın da emeğine sağlık

Aynen ergen biri olsa gençliğine verilebilir.Adamlar yaşını başını almış
  • Tebrikler arkadaşlar.
  • RamonJR kullanıcısına yanıt
    Adamlar lazeri tutarken nasıl mutluydu öyle ya insan kızamıyo da oların öyle eğlendiğini görünce,o adamların da yapabildiği en büyük ayrılık buymuşsa demek
  • Beşiktaş savunması Sneijder'i o kadar rahatsız etti ki bir ara top almak için Selçuk'un bile gerisine kadar gömüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Hoparlör açıldı yanılmıyorsam o ara.

Bende Beşiktaş'ı tebrik ederim pek keyifli bir maç olmasada iki takımda denedi birşeyler.Beşiktaş doğru yolda.

Ayrıca Cenk'in düştüğünü görmeden gol diye ayağa fırladım,onun o halini görünce içim bir kötü oldu.Geçmiş olsun.

Aynen o pozisyonda bende ayağa kalkıp gol diye bağırdım Bu arada imza kural dışı yazının sonundaki smiley'i silmen lazım(2 resim yasak). Gözüme batıyor

Saygılar hocam,imza kodunu atan arkadaşı vereyim onu banlayın düzelteyim hemen

Hocam tesadüfen gördüm,neden öyle bir imza tercih ettiniz açıklar mısınız ?

• Konu için teşekkürler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

Konu için teşekkürler ;)

Eyvallah
  • Gözleri yaşartan bir konu olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: k3zman335

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Hoparlör açıldı yanılmıyorsam o ara.

Bende Beşiktaş'ı tebrik ederim pek keyifli bir maç olmasada iki takımda denedi birşeyler.Beşiktaş doğru yolda.

Ayrıca Cenk'in düştüğünü görmeden gol diye ayağa fırladım,onun o halini görünce içim bir kötü oldu.Geçmiş olsun.

Aynen o pozisyonda bende ayağa kalkıp gol diye bağırdım Bu arada imza kural dışı yazının sonundaki smiley'i silmen lazım(2 resim yasak). Gözüme batıyor

Saygılar hocam,imza kodunu atan arkadaşı vereyim onu banlayın düzelteyim hemen

Hocam tesadüfen gördüm,neden öyle bir imza tercih ettiniz açıklar mısınız ?

Iddaa isleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.