Şimdi Ara

TEB VİSA İLE HEPSİBURADA 200/50 ANINDA İNDİRİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
17
Favori
24.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır arkadaşlar püf noktası aşağıdaki hepsi cüzdan ile öde yerine peşin ödemeyi tıklayın o zaman düşüyor indirim.

• blackboy55555 B kullanıcısına yanıt
    Banka karti fiziki sanal hic birşekilde olmuyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cepteteb de sanal kart nasıl oluşturuluyor? Bende kredi karti değil sadece hesap kartı var visa debit yazan

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Banka karti fiziki sanal hic birşekilde olmuyor mu

Fiziki banka kartı ile olmuyor.Sanal banka kartı ile de olmaması lazım.Açıklamada visa kredi kartı ifadesi geçiyor.

• Cepteteb sanal visa kredi kartıyla denedim, 200-50 düşüyor ama bu kez de 150-25 süpermarket indirimi düşmüyor.

Sepet tutarı: 242

Süpermarket indirimi -25 olunca sepet tutarı 217tl oluyor. Cepteteb visa sanal kk ile ödeme adımlarına gidince ödenecek tutar 192 tl görünüyor ve sadece -50tl indirim olduğunu gösteriyor.

Yorum/öneri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kenny5

Sizinle aynı şekilde 48 ile başlayan CEPTETEB Sanal visa kartla denedim ama indirim düşmüyor ilginç bir durum gerçekten.

Benim de 48 ile başlayan kartımda indirim düşmüyor. Sizde durum hala aynı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt

Kart numarasını yazdıktan sonra aşağıda hepsi cüzdan ile öde yerine peşin ödemeyi tıklayın o zaman düşüyor indirim.

• Cepteteb kredi karti mastercard. Sanal kart 48ile başlıyor ve visa perşembe günü siparis verdim düşmedi. Kayıt açtılar kaç gündür uğraşıyorum ilk 6 hane tutmuyor diye cevap verip duruyorlar. Ne yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kenny5

Kart numarasını yazdıktan sonra aşağıda hepsi cüzdan ile öde yerine peşin ödemeyi tıklayın o zaman düşüyor indirim.

Zaten öyle yapıyorum.

• İlk sayfada düşmüyor devam a basınca 2. onay sayfasında indirim yansıyor denemediyseniz birde o şekilde bakın.

• yeni üyelik 250ye 50 ve cepteteb kredi kartı sanal visa ile bi 50 de ordan, toplamda 100 tl indirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam ediyor mu hocam? Bende olmadı.

• Sadece market alışverişi mi birleşiyor?

• MH leri birlesmez dedi ama,150/25 market indirimleri ile birleşiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 kart 1 kere faydalandi bu arada.

• 94le başlayan Cepteteb sanal kk Ödeme aşamasına kadar 50tl ve aynı zamanda market indirimi 25 tl düşecek gibi ekranda görünüyor ama ödeme yaptıktan sonra sadece 50tl'nin düşmüş olduğu, 25tl düşmemiş olduğu görülüyor. yani 150/25 market indirimi Teb'in indirimiyle birleşmiyor.

150/30 kırtasiye indirimi ise Teb'in 50tl indirimiyle birleşiyor.

• Teb bonus var 48 ile başlayan sanal kart oluşturdum direk 50tl indirim uygulandı.

Sanırım çözmüşler sıkıntıyı.

• Bu kampanya için yeni kart başvurusu yaptım. Bugün mesaj gelmiş. 15.000 limitle kartı onaylamışlar. Ama "Kartı göndermek için diğer kartların limitini düşürmeniz gerekiyor." diyor. Böyle saçmalık mi olur? Aktif kullandığım kartların limitini niye düşüreyim? Ayrıca böyle bir şey isteme hakları var mı? "Resmen diğer bankaları az kullan, beni çok kullan." diyor. Pek yasal değil gibi geldi bu durum bana.

Ayrıca ne kadar limit düşürmem gerektiğini söylememeleri gibi bir saçmalık da var. Şimdi ben ne kadar limit düşüreceğim? Müşteri niye böyle bir şeyle uğraşmak zorunda ki? Müşteri temsilcileri de hiçbir şey yapmadı. Hepsi "Aynen bea, doğrusun bea, haklısın bea" modunda takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 7 Eylül 2021; 10:55:16 >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Bu bankada çalışıp farklı bankadan kart almak isteseniz yine aynı prosedür ile karşılaşacaksınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.