Şimdi Ara

TEB masterpass 400 e 75 , GittiGidiyor indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
4
Favori
2.064
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Masterpass’e kayıtlı Mastercard ya da Maestro logolu banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kart dahil tüm Bireysel kartlarınızla 12-18 Haziran tarihleri arasında GittiGidiyor’da yapacağınız tek seferde 400 TL ve üzeri ilk alışverişinize anında 75 TL İndirim sunuyor. Ek olarak 500/60 bonus kampanyası ile kombolarsanız şükela bir kazanca dönüşüyor TEB masterpass 400 e 75 , GittiGidiyor indirimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyera -- 11 Haziran 2022; 2:15:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• lawyera L kullanıcısına yanıt
    500/60 nerden hocam 500/40 değil miydi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, teşekkürler paylaşım için..
    Sanırım kombo olmuyor ;

Bu Kampanya GittiGidiyor ya da TEB tarafından yapılan başka indirim, bonus ve hediye çeki fırsatları ile beraber kullanılamaz. 

Denilmiş.

500/40 + 400/75 için yaziyorum

• Anında indirim olması güzel olmuş. Bize bunlarla gelin. TEB masterpass 400 e 75 , GittiGidiyor indirimi 

• Aziz Romalılar, ikinci kazanc 500/40 imiş. Gece gözümden kacmıs, kombo yapılamaz dedikleri cogu kampanyayı ben kombo yaptım ve kazandım, bu yüzden size tecrubemi aktardım , bana yüklendiyse herkese yüklenir diye düşünüyorum

• İndirim neden düşmedi anlamadım denedimş imdi ödeme ekranında düşmüyor mu

• Teb kartım var ama visa yazıyor üzerinde kampanyaya katılamıyorum o zaman değil mi arkadaşlar ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mathematician0 kullanıcısına yanıt
    TEB masterpass 400 e 75 , GittiGidiyor indirimi
  • Teb dijital kartla 500/100 indirim de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komboları görelim.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alig48 kullanıcısına yanıt

genel kampanya olabilir. başka banka kartları da olabilir. şartlarda ön ödemeli kartlar vs yazıyor

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim alacak bir şeyler bulursam deneyeyim.

• anında indirimse o zaman 575/115 olur.

• İndirimden fazla bindirimleri fazlası ile koymuşlar,alınacak bir şey bulamadım..

• Bütün masterpass a kayıtlı master kartlarla oluyor ama bende alacak birşey bulamıyorum. Market desen yüzde 18 indirim çok değil marketler kendileri yüzde 20-25 yapıyor zaten.

Ama birşey ihtiyacı olan için iyi indirim.

• YaptikBirHataKomiserBey Y kullanıcısına yanıt
    Ben arabaya yag ve filtre seti aldım. İnan bunlar olmasa ben de kampanyayı Bos gececektim

• Dün burada 5 kg. şekeri 109,90 alacaktım. Tesadüfen carrefourda aynı şekeri 55,50 den gördüm ve aldım. Büyük marketlerin indirimli ürünlerini toplayıp 2-3 katına satan yeni bir tüccar türü türedi.

• ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    gittigidiyor da piyasa fiyatına ürün bulmak büyük şans ,bu adamlar nasıl iflas ermiyor ,kim alışveriş yapıyor bunlardan anlamak zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitti ye 15 in de hangi banka kampanyası gelecek acaba bilgisi olan var mı?

• Bu zaten mastercard genel kampanyası değil mi? Neden baslik sadece Teb olarak açıldı o kısmı anlayamadim. Haa gg fiyat olarak 400/75 tl bile kurtarmiyor (komisyon oranlarindan dolayi) o ayri bir konu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 15 Haziran 2022; 2:18:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.