Şimdi Ara

TEB Kullanmak Pişmanlıktır !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Size başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum.Bununda çok yararı olucağını düşünmekteyim.
    3 ay öncesinde iş girdim ve işyerimin anlaşmalı olduğu banka ne yazık ki ! TEB.Herhangi bir şubeden anlaşmalı şubeniz adına başvurarak maaş hesabı açtırmamı söylediler
    ve dedikleri gibi yaptım.Sonrasında 20 gün oldu 25 gün oldu ses yok.Şubemi aradım ve müşteri temsilcimi aradım.Gelip buradan başvurmamı söylediler.Böylelikle başka subedeki başvurum havada kaldı.Gittim müşteri temsilcime dosyayı doldurdum imzaladım anında kartımı aldım adıma kartı için müşteri temsilcisini aramamı söylediler.Aradım ve kartım geldi kullandım.Alışveriş vs.gibi işlemler yaptım.Aniden hesabım bloke oldu sebebi ise eksik doya imiş.Şimdi tekrar şubeye çağırıyorlar.Eksik ise neden hesap kartımı verdin ve kullanılabilir hale getirdin.Eksik bilgi teyit edilmeden neden kart çıkarttın.Müşteri temsilcime sizin yanınızda imzalayıp doldurduğum belge yeterli değil miydi ? sorusuna cevabı 'anlıyorum oldu'.Şikayet hattını aradım bu sorun müşteri temsilcimiz sorunu değil mi ? dedim onlarında cevabı kaçamak oldu evet veya hayır olarak cevaplayın dedim.Cevapsız kaldı.Yani ayaklarına kadar gidip imza vs dolduruyoruz.Hala bilgi eksik vs. saçma sapan işlerle mağdur ediyorlar.Bu durumda bugün bir arkadaşımında daha olduğunu öğrendim.Rezillik müşteri temsilcimiz bizi değil biz onları memnun etmeye çalışıyoruz.Ama başaramadık
    ISO 10002 Belgesine sahip olmak bu kadar kolay olmamalı.TEB kullanma tavsiye etme.Rezillik diz boyu.
    Okuduğunuz için teşekkürler.
    İyi Günler.

• Benim de eski şirketim TEB ile çalışıyordu illet bir bankadır kendileri her işi yokuşa sürerler kredi kartım filan olduğu için yakın zamana kadar kullanıyordum 1 hafta uğraşma sonucunda geçen ay kapatabildim. Kredi kartını kapatmak için 1 hafta uğraştım bir temsilci başka bir şey diyor diyeri başka bir şey ilgili şubeye ulaşıyorum onlar başka bir şey söylüyor amaç sizi oyalayıp işleminizi gerçekleştirmemek bu sayede bıkıp vazgeçeceğinizi düşünüyorlar ben en son kaymakamlığa, bankanın merkez şubesine fax attım şikayetvar com adresine yazdım o sayede çözebildim. TEB ile çalışmadığım için çok mutluyum şuanda. Siz siz olun başka bir banka ile çalışma imkanınız varsa onu tercih edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven1127 -- 8 Aralık 2014; 12:19:51 >
  • 1.5 yıldır hesap ve 2 kredi kartım var.Müşteri hizmetleri çok zayıf (zaten menüyü bilmeyen birisi sağlam ücret öder) aynı şekilde banka çalışanları bir problemim olduğunda direk müşteri hizmetlerini arayın diye yönlendirip,kurtuluyorlar.Sizin yaşadığınızın bir benzerini kartın birini kapatırken yaşadım.Çözümünü ararken şikayet varda bir sürü benzer şikayetler gördüm ama internet şubesi güzel
  • djodesa kullanıcısına yanıt
    İnternet şubesi pratik ama şifresi sabit onuda bilen elini kolunu sallıya sallıya para transferi yapabilir :)
  • sikayetvar.com a yaz onlar seni arasin sen onlari arayacagina..
  • 4Marilyn kullanıcısına yanıt
    Yazdım hocam yazmaz olur muyum ?
  • Bir an kendimi gördüm ilk mesajda. Benim de çalıştığım şirket TEB ile anlaşmalı. Hesap açıldı açılmasına da banka ATM kartı ortalıkta yok. Müşteri temsilcisini aradım 4-5 kere, eve yakın olan şubeden kartın tekrar çıkartılmasını istedim. Bankaya vs. gittim derken 3 ay sonra ATM kartımı alabildim. Lanet olası saçma sapan, nasıl ayakta kaldığını halen çözemediğim, birkaç ergenin yönettiği bir banka sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana tak etti çeşitli siteleride kullanarak artık tepkimi göstericem hocam.Olan paramı kullanmamı kimse engelliyemez.
  • Teb harbiden pismanliktir bankamatigini bile bulamiyorum kampusde tum bankalarin atm si var (ziraat bankasi 5 tane koymus) bir tane teb atmsi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aydır kullanıyorum hala bir sıkıntısını görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.