Şimdi Ara

TEb ataşehir ilköğretim okuluna nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartaldan E-5 üstünden?Bostancı köprüsünden toplu taşıma veya minibüs var mıdır?

• .
  • .
  • ..
  • bilenler cevaplasın lütfen bende maltepe'den nasıl gidebilirim nerede bu okul tam olarak ?
  • 2012 den beri 3. mesajı 3 üde yol sorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenefy

2012 den beri 3. mesajı 3 üde yol sorma

Navigasyon gibi kullanıyor DHyi ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: özge-

bilenler cevaplasın lütfen bende maltepe'den nasıl gidebilirim nerede bu okul tam olarak ?

Yenisahra ya gel . Yenisahradan 16m ye bin . Yada 19a falan . Ordan gitmez toplu taşıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden biliyim yandex miyim
  • aahaahha gerçekten öyleymiş ama google yazıyorum direk bu site çıkıyor karşıma sormadan geçemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: özge-

aahaahha gerçekten öyleymiş ama google yazıyorum direk bu site çıkıyor karşıma sormadan geçemiyorum

EN kesin gidiş yolu istersen

Kadıköy e git oradan 14ŞB ye bin . Migros 3M var sağda sol ön çapraz da Mc Donalds var orada dönel kavşak var . Oradan aşağı doğru inecek otobüs indiğinde karşılıklı 2 durak var tam o duraklarda ışıklar var . O durakta in sağdan yukarı doğru ilerle. Hafif yokuş yukarı çıkıyorsan doğru yoldasın zaten yürüdükçe okulu göreceksin.

Diğer taraflardan gelirsen çok zor bulursun en garanti yol budur otobüsten in Sağa dön yürü okulu görücen . Oradakilere sorsan bilir . Mozaik in orada da Teb Ataşehir Anadolu Lisesi var . İki okul birbirine yakın eğer olur da yanlışlıkla Lise ye gidersen Ana yolu takip et yine o ışıkları bulursun bu sefer sola dön yürü

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    çok sağol yaa ALLAH razı olsun valla
  • Ha ha bu ne ya kaderin bir cilvesi mi..

Hiç hatırlamıyorum bile bu konuyu şansa bak şimdi oraya çok yakın bir yerde çalışıyorum.En kolay gidiş yolu Metro ile kozyatağına gelip Büfenin yanındaki kalkan minibüslere binmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.