Şimdi Ara

Teamviewer programını kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teamviewer programıyla ilgili sorum olacak.Bu programı yeni kullanmaya başladım.Programla müşterilerime uzaktan bağlanıp yardım ediyorum.Ancak her bağlanmamda farklı şifre istiyor.Şifreyi sabit yapma gibi bir şansımız varmı ? Bir sitede buldum ve aşağıda link veriyorum.Bu programı bu şekilde nasıl kullanabilirim.

Arkadaş programa sabit şifre şifre vermiş ve kendine özgü bi hale getirmiş.

http://rapid_share.com/files/182006643/uzaktanyardim.rar.html

• extras options general atından şifre oluşturabiliyorsunuz.
  • şimdi sabit şifre şu şekilde oluyor. Müşterilerine eğer sadece bir exe veripte onu her seferinde çalıştırıyorlarsa onda hatırladığım kadarıyla sabit şifre yok. Fakat team viewerı set up olarak kuruyoarlarsa onsa sabit şifre tanımlayabiliyorsun. kurunca makina hem istemci hem sunucu oluyor
  • Teamviewer Belli bir zaman sonra lisans hatası verecektir

Logmein Kullanmanız Daha mantıklı gorunuyor..

yada port acip RDP 'den gideceksiniz..
  • bende kullandım sabit şifre veriyorsun ama hatırladığım kadarıyla sabir ıd adreside vermen lazım ve pc ilk açıldığında saatin yanında açık durumda oluyor yoksa şifre sabit olsa ne yazar müşteri ıd adresi verecek madem şifreyide veriversin veya arkadaşın dediği gibi logmein kullan en temizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunucum

bende kullandım sabit şifre veriyorsun ama hatırladığım kadarıyla sabir ıd adreside vermen lazım ve pc ilk açıldığında saatin yanında açık durumda oluyor yoksa şifre sabit olsa ne yazar müşteri ıd adresi verecek madem şifreyide veriversin veya arkadaşın dediği gibi logmein kullan en temizi

Aynı bilgisayara format atılmadığı müddetçe aynı ID yi veriyor. Şunuda hiç anlamıyorum ücretsiz diye gelen bu yazılım neden ilerde şifre istiyor. Gerçi bağlanırken sorun olmuyorda lisansı bağlanmak istediğin zaman istiyor. Bunun çözümüde programı kurmadan Run seçeneğiyle bağlanmak
  • ByAdmin

biraz daha acarmisin konuyu lisans sorunuyla karsilastigimizda tam olrak ne yapacagiz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN Programı tavsiyeleriniz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N

ByAdmin

biraz daha acarmisin konuyu lisans sorunuyla karsilastigimizda tam olrak ne yapacagiz..

Programı ilk kurarken 2 seçenek çıkıyor karşımıza (ss deki gibi) İnstall seçeneğini seçip ilerlersek programı bilgisayar kuruyor ama Run seçeneğiyle ilerleyip programı çalıştırırsak Portable gibi kullanım imkanı sunuyor ve Lisans sıkıntısı olmuyor. Eğer kurarsak bilgisayara birisi bağlanırsa sorun yokta, karşıdan bağlanırken bir süre sonra Lisans sıkıntısı veriyor. Gerçi bunun içinde Full olanlar nette mevcut.

Teamviewer programını kullananlar

• quote:

Orjinalden alıntı: teknoservis

Selam arkadaşlar;

Teamviewer programıyla ilgili sorum olacak.Bu programı yeni kullanmaya başladım.Programla müşterilerime uzaktan bağlanıp yardım ediyorum.Ancak her bağlanmamda farklı şifre istiyor.Şifreyi sabit yapma gibi bir şansımız varmı ? Bir sitede buldum ve aşağıda link veriyorum.Bu programı bu şekilde nasıl kullanabilirim.

Arkadaş programa sabit şifre şifre vermiş ve kendine özgü bi hale getirmiş.

http://rapid_share.com/files/182006643/uzaktanyardim.rar.html

Yardım amaçlı Teamvieweri çok sık kullanmaktayım. Ve çok uzun bir süredir senin dediğin gibi sabit şifre ile programı kullanabilmekteyim. Ilk önceleri ben kendim için programa ufacık bir yama yapmıştım ve sabit şifreyi bu yama vasıtasıyla elde ediyordum. Halende öyle.. Sonra Teamviewerin sitesindende böyle bir çalışma yapıldı ve uzun bir süredirde şifrenizi kendiniz belirleyebiliyorsunuz.
    Tabi siteden verilen bu özellik sadece TeamViewer QuickSupport için geçerlidir. Hatta programın arayüzünü bile kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Link aşağıda.
    http://www.teamviewer.com/download/customdesign_4x.aspx

Bu konu açılmışken bir uyarıda bulunmak istiyorum.
    Biraz bilgisayar bilgisi olan bunu çok tehlikeli amaçlarla kullanabilir. Şöyleki bu programı editleyerek size yedirip istedikleri zaman pcnize girebilirler. Siz bunun farkında bile olamazsınız. Benden söylemesi

Bundan en iyi korunma şekli iyi bir Firewall yazılımı kullanın ve net trafiğinizi arada kontrol etmek. Bu vasıtayla başka zararlı programlardan da korunmuş olursunuz.........
    Saygılar.......

• Bende bir süredir kullanıyorum.
    Hem küçük boyutlu hemde kullanışlı olmasından dolayı tercih ediyorum.

Windows'un uzaktan yardımından kat kat iyi bence
  • TeamViewer 9.0.25790 - İNDİR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.