Şimdi Ara

Teamviewer Dışında başka bir program bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Teamviewer haricinde başka bir program bilen varmı? Uzaktan yardım etmek için. Teamviewer ücretli oldu 5 dk sonrasında karşı makineden sizi atıyor.

• abimde kullanıyor ama hiç öyle birşey yok
  • Edit:pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 20 Aralık 2009; 17:47:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Arkadaşlar Teamviewer haricinde başka bir program bilen varmı? Uzaktan yardım etmek için. Teamviewer ücretli oldu 5 dk sonrasında karşı makineden sizi atıyor.

Nasıl ya.
  • Ne ücreti ya?
    Team viewer ücretli olamaz, olmamalı.. tüm işleri onun sayesinde hallediyorum ben. en sevdiğim programdır o.

şu an denedim çalışıyor para mara yok yav nerden çıkardın

Birde Radmin var.

Senin dediğin 5 dakika değil, versiyon olarak 5, yanlış anlamışsın .. 4 kullanıyorsundur , karşı taraf 5 i kurmuştur ondan.. kontrol et sürümleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 20 Aralık 2009; 17:49:10 >
  • Sanırım hiçbiriniz daha 5 dklık iş yapmadınız?Yada şu son zamanlarda bağlanmadınız. paralıdan kasıt karşı tarafın bilgisayarında 5 dk lık bir iş yapın ve 5dk sonrasında sizi attığını göreceksiniz. Paralıdan kasıt bu. He ama lisanslı yaparsanız sorun yok. Yani satın alırsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 20 Aralık 2009; 17:54:19 >
  • Ben saatlerce durduğumu biliyorum dostum? yakın zamanda denemedim ama bir iki haftadır.

bekle deniyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Ne ücreti ya?
    Team viewer ücretli olamaz, olmamalı.. tüm işleri onun sayesinde hallediyorum ben. en sevdiğim programdır o.

şu an denedim çalışıyor para mara yok yav nerden çıkardın

Birde Radmin var.

Senin dediğin 5 dakika değil, versiyon olarak 5, yanlış anlamışsın .. 4 kullanıyorsundur , karşı taraf 5 i kurmuştur ondan.. kontrol et sürümleri..

Hadi canım ciddi misin O kadarını bende biliyorum karşıma çıkan uyarıda ne yazdığını biliyorum:D Ahh keşke uyarı versede göstersem size :D birine bağlanmam lazım 1dk bağlanıcam hayata vanmünüt

• yüklerken bedava/basit kullanım seçin
  • Crosloop ta aynı işlevi görür ama Teamviewer in yerini tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

yüklerken bedava/basit kullanım seçin

Ya zaten öyle seçiyoruz daha öncede öyle idi ama artık öyle seçsende sana 5 dk zaman veriyor. daha sonra atıyor. karşı taraf programı kapatıp açıyor ve tekrar bağlanıyorsunuz. company'de de 6 gün deneme veriyor. 14 güne kadar uzatabiliyorsunuz. bitince deneme oluyor ve giremiyorsunuz.
  • yüklerken non-commercial use seçerseniz ücretsiz kullanmaya devam ediyosunuz ama alternatif istiyorsan VNC var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrupoll -- 20 Aralık 2009; 17:57:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weNom22

Crosloop ta aynı işlevi görür ama Teamviewer in yerini tutmaz

Evet crosloopu biliyorum duymuş ve görmüştüm ama tam olarak teamviewer gibi kolaymı. Daha çok sanayilerde kullanılıyor crosloop
  • ben de süresiz kullanabiliyorum...
  • Allah Allah atmadı Arkadaşlar size yemin ediyorumki şundan 5 gün öncesine kadar bu işkenceyi çekiyordum . En son dayanamayıp teamviewer a mail attım acaba düzelttilermi yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.