Şimdi Ara

team Viewer Host

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma host programı yüklendi. Bilgil işlem istediğinde şifre ile giriş yapabilcekmiş. Peki benim ekranımı istediğinde görecek ve ben bunu anlamayacakmıyım. Yoksa benim bilg.girdiğini anlayacakmıyım, yada seçenekler ne gibi bir işlem yapmam gerekiyor ki ben izin verince girebilsin_?

• Program her açılışta yeni şifre oluşturur. Bilgisayarınıza devamlı bağlanılacaksa sabit şifre oluşturabilirsiniz ve program açık olduğunda size bağlanırlar. Bağlanınca sağ alt köşede pencere çıkıyor oradan anlayabilirsiniz.
  • sabit şifre oluşturmuşlar, ve sağ alt köşede o simge hep var. Bu diğer teamviever gibi değil HOST versiyonu.
  • yani öteki team de şifre veriyorduk giriyordu. Bunda direk hep açık duruyor, ben ayarları kurcaladım kapattım ama sonuçta bunu bilg.işlem yükledi sıkıntı olmasın istiyorum. Yani girdiklerinde simge değişiyorsa falan problem değil önemli olan nezaman girdiğini bilim.
  • Host onu kullanmadım bilmiyorum TeamViewer Tam sürümü kullanıyorum. Sitesinde şöyle yazıyor.
    "Gözetimsiz sunucular için: TeamViewer Host

TeamViewer sunucusu sistem servisi olarak çalışıp, uzaktaki sistemlere daimi erişim sağlamanın yanı sıra, oturumu açma/kapatma da dahil olmak üzere sistemi uzaktan yeniden başlatma gibi işlemlere imkan tanır; sunucu bakımı ve ev-ofis uygulaması için idealdir."

Sistem servisi olarak çalışıyor yazıyo yani anlaşılmaz sanırım. Deneme imkanınız varsa kendi bilgisayarınıza bağlanıp test edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerhitz -- 10 Nisan 2012; 17:43:48 >
  • cevap için teşekkürler, özel bir işim oldğunda kapatıyorum sonra açıyorum en güzeli böyle rahat ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.