Şimdi Ara

Team Group ve PTT,Fedex e teşekkürler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Team Xtreem 3x2gb 2000mhz ram kullanıyordum daha sonra yanına aynısından bir kit daha almıştım.Ayno modelden almama rağmen CL değerleri farklıydı.Hal böyle olunca default 1066mhz de sıkıntısız çalışan ramler OC yapmaya kalkışınca çalışmıyor XMP özelliğinide kullanamıyordum.Geçen hafta bu durum canıma tak etti ve Team Group a mail atıp durumu belirttim ve ramleri bize (Tayvana) gönderin dediler.RMA kod alıp PTT ile 30tl ye gönderdim.(DHL 90€ , Yurtiçi 80€ , Aras 70€ fiyat çekti) Haziranın 5inde Topkapıdan verdim 13ünde Tayvanda adamların elindeydi.Pazartesi yada salı günü yeni ramlerimi göndermiş olurlar.Olabilitesi varsa tek 3x4gb 2000mhz de gönderebilirler (rica etmiştim).Olmazsada özellikleri aynı olan 2kit göndericeklermiş.

Kıssadan hisse çıkarılan dersler :

1.PTT yurtiçinde olamasa bile yurtdışında gayet iyiymiş DHL 2 gün daha erken götürecek diye 200tl fazla vermeye değmez.Zaten verebilcek olsam ramleri forumda satar gelen parayla yenisini alırdım.
    2.Burdaki servise göndersen yine 2-3 hafta bekliyosun en iyisi üreticiye göndermek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 13 Temmuz 2012; 13:26:19 >

• Devletin böyle kolları özel sektöre göre daha iyidir her konuda
  • Yurtiçi posta ve kargo hizmeti kötü olsada yurtdışı hizmeti bayağı iyi ve ucuzmuş
  • Yurtdışına gönderen arkadaşlarımız var en azından olan biteni yazayım.

Ramleri aldıktan sonra değişim için sizden 7-14 gün süre istiyorlar. Bugün 15. gün hala tık yok sabah işe gelir gelmez mail attım. 3-4dk sonra cevap geldi ,özellikleri aynı olan 2 kit ram bulamıyorlarmış,stokta da mevcut değilmiş ( üretse olmaz mı? ) Buldukları 3x2gb 2000mhz ramlerin özellikleri hep farklı olduğu için 2 kit aynı anakartta kullanılmaya uygun değil dediler bu sebepten sana 3x4gb 2000mhz( iyi haber ) ram göndereceğiz dediler ama göndermeden önce mühendislerimiz tarafından testini yapmak istiyoruz bize 2-3 gün daha süre verir misin diye sordular, dedim hay hay . Pazartesi göndermeye çalışacaklarmış.
  • Bu tür sorunlar çok oluyor evet ben 5-6 yıl aynı şekilde sorunla karşılaşmıştım aynı model kingston belleklerde ders olmuştu bana :) sistem toplarken bellekleri bir defa da almak gerekiyor....daa
    ptt harbi ucuzmuş diğerlerinin çektiği fiyatı görünce sesli bir ohaa çektim resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Bu tür sorunlar çok oluyor evet ben 5-6 yıl aynı şekilde sorunla karşılaşmıştım aynı model kingston belleklerde ders olmuştu bana :) sistem toplarken bellekleri bir defa da almak gerekiyor....daa
    ptt harbi ucuzmuş diğerlerinin çektiği fiyatı görünce sesli bir ohaa çektim resmen

Haklısın rami alırken toptan 1 defada almak lazım yoksa başın ağrıyabiliyor.Ben alırken dikkat etmiştim ama kutunun üstündeki etikette yazan CL değerleri kullandığım ile aynıydı zaten ama kutunun içinden çıkan baka bişimiş

PTT yi fiyat konusunda tebrik etmek lazım DHL dünyayı 5e bölmüş tayvanda 5.bölgede kalıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Team Xtreem 3x2gb 2000mhz ram kullanıyordum daha sonra yanına aynısından bir kit daha almıştım.Ayno modelden almama rağmen CL değerleri farklıydı.Hal böyle olunca default 1066mhz de sıkıntısız çalışan ramler OC yapmaya kalkışınca çalışmıyor XMP özelliğinide kullanamıyordum.Geçen hafta bu durum canıma tak etti ve Team Group a mail atıp durumu belirttim ve ramleri bize (Tayvana) gönderin dediler.RMA kod alıp PTT ile 30tl ye gönderdim.(DHL 90€ , Yurtiçi 80€ , Aras 70€ fiyat çekti) Haziranın 5inde Topkapıdan verdim 13ünde Tayvanda adamların elindeydi.Pazartesi yada salı günü yeni ramlerimi göndermiş olurlar.Olabilitesi varsa tek 3x4gb 2000mhz de gönderebilirler (rica etmiştim).Olmazsada özellikleri aynı olan 2kit göndericeklermiş.

1.PTT yurtiçinde olamasa bile yurtdışında gayet iyiymiş DHL 2 gün daha erken götürecek diye 200tl fazla vermeye değmez.Zaten verebilcek olsam ramleri forumda satar gelen parayla yenisini alırdım.
    2.Burdaki servise göndersen yine 2-3 hafta bekliyosun en iyisi üreticiye göndermek :)

Nazar değdirmeyelim şimdi gelmez falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trolljames2

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Team Xtreem 3x2gb 2000mhz ram kullanıyordum daha sonra yanına aynısından bir kit daha almıştım.Ayno modelden almama rağmen CL değerleri farklıydı.Hal böyle olunca default 1066mhz de sıkıntısız çalışan ramler OC yapmaya kalkışınca çalışmıyor XMP özelliğinide kullanamıyordum.Geçen hafta bu durum canıma tak etti ve Team Group a mail atıp durumu belirttim ve ramleri bize (Tayvana) gönderin dediler.RMA kod alıp PTT ile 30tl ye gönderdim.(DHL 90€ , Yurtiçi 80€ , Aras 70€ fiyat çekti) Haziranın 5inde Topkapıdan verdim 13ünde Tayvanda adamların elindeydi.Pazartesi yada salı günü yeni ramlerimi göndermiş olurlar.Olabilitesi varsa tek 3x4gb 2000mhz de gönderebilirler (rica etmiştim).Olmazsada özellikleri aynı olan 2kit göndericeklermiş.

Nazar değdirmeyelim şimdi gelmez falan

Yok yok geliyor elemanlar bugün mail attılar bir kez daha adres teyit için , Fedex ile göndericeklermiş. Gıcır gıcır yeni ram geliyo

• 9 Temmuzda Tayvandan verilen paket Fedex ile bugün elime geçti, işten sonra eve gittiğimde iyice inceleyeceğim. RMA sürecindeki işlemlerden gayet memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım sadece süre biraz sıkıntı. 5 Haziranda başlayan macera 13Temmuzda sona ermiş oldu.

Yurtiçi garantisi bitipte uluslararası garantiniz varsa değerlendirin (:
  • Eve gidince ramlere baktım değiştirmişler üstelikte yeni üretim , temmuzun 6sında üretilmiş

giden ürün : 2 tane 3x2gb 2000mhz CL9 LV ram
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd130218&categoryId=47 ( şekil itibariyle bunlardı )

gelen ürün : 1 tane 3x4gb 2000mhz CL9 LV ram
    http://www.hepsiburada.com/liste/team-xtreem-16gb4x4gb-2400mhz-ddr3-quad-ram-tm3x2400lv16gk/productDetails.aspx?productId=bd101463&categoryId=47 (şekil olarak )

Üstteki ram tipinden gitti alttaki uzun soğutuculu modelden geldi.İşim fazla fazla görülmüş oldu. Fedex e de bi teşekkür edelim Tayvandan 5 günde evime gelip teslim ettiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.