Şimdi Ara

TEAM FORTRESS 2 BOT SORUNU!!1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
14.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar team fortresee bot lazım bi türlü bulamadım bana yardımcı olurmusunuz ama çalışan bi bot olsa güzel olur

• Team Fortress 2 için bot yok zaten olsada oyunun hiç bir zevki olmazdı.

http://forum.donanimhaber.com/m_31265107/tm.htm

Şu konuya bir bak istersen Valve orjinal TF2'yi bedava verdi verecek.Team Fortress 2 internettten üzerinden oynanmadıkça hiç bir zevk vermez.
  • çook çook teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikmet41

çook çook teşekkür ederim

ama bana bott lazım dostum
  • evet yokmu arkadaşlar bot
  • konsola önce sv_cheats 1 daha sonra bot yaz. al sana bot güle güle oyna
  • quote:

Orjinalden alıntı: Defensif Mühendis

konsola önce sv_cheats 1 daha sonra bot yaz. al sana bot güle güle oyna

Defensif'e katılıyorumHatta bot_mimic 1 yaparsan sen ne yaparsan botlarda onu yaparlar. Yani sen onu öldürürsen onlarda seni öldürürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet artık TF2 de bot var. gayet de başarılı kurulum ve anlatımı burada mevcut.http://www.fragmasters.co.uk/forum/f218/tf2-bots-mod-33743/
  • bu konu benim içinde çok işime yaradı.
  • Orange Box olmuş 20 TL,onu indirirken harcayacağınız elektrik parası ve internet parasından daha ucuz be kardeşim.
  • Hort

Bilgisi olan yokmu.
  • Oyuna girip Offline Oyun kurabilirsiniz.
  • Offline oyun nasıl kuruyorum ama benden başka kimse olmuyor
  • selam,
    oyunun yabancısıyım da, az önce kurdum. ben de offline yaptım ama tek görünüyorum. nasıl bot ekleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saner

selam,
    oyunun yabancısıyım da, az önce kurdum. ben de offline yaptım ama tek görünüyorum. nasıl bot ekleyebilirim?

Eğer oyunun orjinalse ve Steam'i Türkçe kullanıyorsan Oynamaya Başla'nın yanındaki seçeneklerden Çevrimdışı Alıştırma'yı(yuvarlak olan tuş) seç. Bot ayarları falan zaten çıkıyor karşına.
    Eğer değilse de iki seçenek var. Birisi uğraşarak update edip yukarıda dediğim yoldan yapmak. Diğeri de oyununun versiyonuna göre internetten aramak. Botlar eklenmediğinde aramıştım bir tane de yapay zekası felaketti.
  • botlarla oynayınca makine kasıyor benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamuk Prenses

botlarla oynayınca makine kasıyor benim

16dan 12ye düşür bot sayısını acayip farkediyor.Tabi antialising 8 olmasın bu arada.Yalnız sadece bir capture point haritası var keşke diğerleride oynanabilseydi.
  • Tabiki var ama 1.0.1.0 ve 1.0.0.0 versiyonlarında işe yaramıyor.
    anlatımı içinde ama ingilizce

http://sourceforge.net/projects/rcbot2/files/rcbot2/RCBot2%200.58%20beta/RCBot2_058_beta.zip/download

eğer versionun uymuyorsa aşşağıda verdiğim linteki 100 mb 19 partı indir
    rev adlı ini dosyası var onu aç language kısmındaki russian ı sil english yap kaydet
    aşşağıdaki verdiğim linkteki tf de kesin çalışıyor denedim

ayrıca botlar gayet güzel insanlar gibi bazen takım arkadşını satmıyor.

• oyunun orijinali piyasada yok tüm oyun satıcılarına ARAL a filan mesaj attım stokta yok denildi.zar zor kopya buldum o da otobot yokmuş ilk versiyon oludugundan sanırım.internet uzerinden çok zevkli olur ama offline oynamak da gerek arada. v1.0 için bot eklentisi var mı? sv_cheats on 1 yazınca bot komutu aktif olmuyor çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.