Orange Box olmuş 20 TL,onu indirirken harcayacağınız elektrik parası ve internet parasından daha ucuz be kardeşim.
Hort
Bilgisi olan yokmu.
Oyuna girip Offline Oyun kurabilirsiniz.
Offline oyun nasıl kuruyorum ama benden başka kimse olmuyor
selam, oyunun yabancısıyım da, az önce kurdum. ben de offline yaptım ama tek görünüyorum. nasıl bot ekleyebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: saner
selam, oyunun yabancısıyım da, az önce kurdum. ben de offline yaptım ama tek görünüyorum. nasıl bot ekleyebilirim?
Eğer oyunun orjinalse ve Steam'i Türkçe kullanıyorsan Oynamaya Başla'nın yanındaki seçeneklerden Çevrimdışı Alıştırma'yı(yuvarlak olan tuş) seç. Bot ayarları falan zaten çıkıyor karşına. Eğer değilse de iki seçenek var. Birisi uğraşarak update edip yukarıda dediğim yoldan yapmak. Diğeri de oyununun versiyonuna göre internetten aramak. Botlar eklenmediğinde aramıştım bir tane de yapay zekası felaketti.
botlarla oynayınca makine kasıyor benim
quote:
Orijinalden alıntı: Yamuk Prenses
botlarla oynayınca makine kasıyor benim
16dan 12ye düşür bot sayısını acayip farkediyor.Tabi antialising 8 olmasın bu arada.Yalnız sadece bir capture point haritası var keşke diğerleride oynanabilseydi.
Tabiki var ama 1.0.1.0 ve 1.0.0.0 versiyonlarında işe yaramıyor. anlatımı içinde ama ingilizce
eğer versionun uymuyorsa aşşağıda verdiğim linteki 100 mb 19 partı indir rev adlı ini dosyası var onu aç language kısmındaki russian ı sil english yap kaydet aşşağıdaki verdiğim linkteki tf de kesin çalışıyor denedim
ayrıca botlar gayet güzel insanlar gibi bazen takım arkadşını satmıyor.
oyunun orijinali piyasada yok tüm oyun satıcılarına ARAL a filan mesaj attım stokta yok denildi.zar zor kopya buldum o da otobot yokmuş ilk versiyon oludugundan sanırım.internet uzerinden çok zevkli olur ama offline oynamak da gerek arada. v1.0 için bot eklentisi var mı? sv_cheats on 1 yazınca bot komutu aktif olmuyor çünkü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme