Şimdi Ara

TEAM ELITE DDR2 800 2GB RAM 39 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dfs nin sitesine girdiğimde gözüme çarptı stoklara girmiş yeni ürün fiyatta 2gb ramlere göre süper görünüyor.

TEAM ELITE DDR2 800 2GB TEDD2048M800HC5 39 TL

PC type Desktop PCs
    Module specification 240Pin Unbuffered DIMM Non ECC
    Die layout 128x8
    Capacity 2GB
    Data transfer bandwidth 6,400MB/Sec (PC2 6400)
    CL-value 5-5-5-15-2T
    Working voltage 1.8V±0.1V
    PCB structure 6-layer PCB
    Extra features Aluminum heat-sink (According to the actual products)
    Garanti Ömür Boyu Garanti

http://www.dfsbilgisayar.com/?productid=URUN240093

• bu sıcak işte
  • güvenilirmi ?ram ihtiyacım var

Orjinalden alıntı: cemre16

güvenilirmi ?ram ihtiyacım var

arkadaşlar pm yada msn den ulaşıp soranlar için söylüyorum stok noktasında sıkıntımız yok online olarak yada ankara adresimizden ürünü alabilirsiniz. Herkese iyi forumlar.
  • dfs yaptımı 12 den vuruyor tebrikler. dedeye selamlar-hayırlı satıslar dilerim şimdiden.
    2 GB HD 7750 128 BİT ddr3 110 tl
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • illa gel beni al diyor şeytana uymakta istemiyorum..kapıda ödemeyi eklemeleri süper olmuş kafam rahat olur en azından-- kart v.s ıvır zıvırla uğraşmam ver parayı al rami :)
  • Dün gördüm ben de bu fiyatları da nette aratınca ilk gelen linkte "overclocking team elite ddr2 800 help" yazıyordu Pek bir yorum göremedim. Neweggdekiler stabil diyorlar ama kimse hızaştırmadan bahsetmememiş. Fiyat gerçekten çok iyi ama.
  • Bu Team marka ram nasıldır acep.
    Bende OCZ 2 Gb 800 Mhz CL5 ram var.
    Onun yanına gidermi ?
    Uyumsuzluk falan yapmasın.
    Bir keresinde Kingston yanına twinmos takmıştım, makine habire reset atıyordu.
    Yine aynı şeyi yaşamayalım.
    Alışveriş Yaptığım Arkadaşlar : CARNIVALE, basilisk lizard, screamtoronto, SERDAR2008 , Gaddar Davut, SIBGATULLAH, marcio_nobre , badboyzzz , MENEME2002, aaax, _trapzone_ , elfen_lied, mucoyaho, serdar1457, baltacifatih, math_tiger, oguz_35, degidide, yunus902, Man of Steel, mehdrive, Masdera, eczmgulden, Dark Territory, polyo, ahmetk80, diabolical, 42_JeoGenc_42, germinall, sebocuu,
  • quote:

Cons: Do not try to over clock very much Because it becomes unstable !

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820313019

Orjinalden alıntı: SUAVI

quote:

Verdiğiniz linkteki ram le bu ram farklı

• 2.5 ay önce arızalı çıktığı için garantiye verdiğim 2gb ddr2 800mhz hi level soğutuculu rami bu zamana kadar sağlayamadıkları için yerine bu ramdan vereceklerini söyleyerek hatalarını düzellti dfs bilgisayar hatta bozulan ramle beraber aldığım diğer ramide dual çalışmama riskine karşı bu ram ile değiştirmeyi teklif ettiler ama bir sorun olacağını zannetmiyorum. bugün gelmesini bekliyorum artık ramin.
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

quote:

quote:

Doğru haklısınız farklıymış.

Sitesi pek doğru düzgün gelmedi açıkçası.
    Forumlarında aynı RAM'den kullanan 1-2 kişi var.

http://www.google.com/search?hl=en&safe=off&rlz=1C1GGLS_enTR299TR304&q=TEDD2048M800HC5+site:http://www.teamgroup.com.tw&btnG=Search

• bende crucial ddr2800 4 gb var yanına alsam uyum sorunu olur mu?

Orjinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR
    quote:

quote:

Bellekler aynı. Kutulama ve soğutucu farklı.

• bunun extreme olan modeline ki aynı özellik ama o daha stabil, 2006 da 550 tl verdiydim.
    almadan önce inceleme araştırırken birisinin 3.3.3.9-800mhz kullandığını görünce hemen üzerine atlamıştım
    bu fiyata bedava bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rozek -- 4 Nisan 2009; 2:40:00 >

Orjinalden alıntı: rozek

güzel marka, güzel ram
    bende dediğiniz modeli -extreem- 75e aldım, satan arkadaştan Allah razı olsun
    tepe tepe kullanıyorum
    almadan önce inceleme araştırırken birisinin 3.3.3.9-800mhz kullandığını görünce hemen üzerine atlamıştım
    bu fiyata bedava bence

hayırlı olsun team in extreem modeli efsane ramler arasına girdi.
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.