Şimdi Ara

TDK DVD-R ve DVD+R 16X 4.7GB 120DK 50' li Cakebox 20.24TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Düzenleme yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 17 Mart 2009; 9:32:49 >
  • rewritable cd'ler kaç para acaba?
  • Arkadaşlar tdk DVDleri , LG dvdrw ile sorun çıkartırmı ? Şuana kadar en sorunsuzu Philips di. Maxell almıştım yazmada ve okumada sorun çıkardı sanırım lg dvdrw den dolayı. Şimdi bu kaliteli diye biliyorum ama Maxellde kaliteliydi sonuçta :) Yine sorun çıkmasın elimizde kalmasın. Kullanan arkadaşlardan yorum alalım.
  • Bir ara abimdeki LG dvd-writer LG marka dvdleri okumuyordu
    LG dvd-writer'a birşey diyemem ama sanırım o boş dvdler dandikti
  • quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

Arkadaşlar tdk DVDleri , LG dvdrw ile sorun çıkartırmı ? Şuana kadar en sorunsuzu Philips di. Maxell almıştım yazmada ve okumada sorun çıkardı sanırım lg dvdrw den dolayı. Şimdi bu kaliteli diye biliyorum ama Maxellde kaliteliydi sonuçta :) Yine sorun çıkmasın elimizde kalmasın. Kullanan arkadaşlardan yorum alalım.

Tdk bu işte en iyi markadır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Verbatimlerin üretim yeri neresi :?

50'li verbatimde 21 YTL ben şahsen onu tercih ederim de, üretim yerine göre çok farkediyor kalite.

Saygılar
    Kerem.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_30184426/tm.htm 'deki başlığa göre Tayvan'mış. Ben sipariş verdim, elime ulaşınca yine yazarım

quote:

Orjinalden alıntı: Nosferatu`
    Verbatimlerin üretim yeri neresi :?
    50'li verbatimde 21 YTL ben şahsen onu tercih ederim de, üretim yerine göre çok farkediyor kalite.
    Saygılar
    Kerem.
  • Bu TDK kadar lanet bir dvd görmedim, kingston gibi isim yapıp sonradan kaliteyi mi düşürmüşler ne olmuş anlamadım. 6 dvd den 2 tanesi yazarken yarıda kalıyor, gittik smart marka 50 li dvd aldık 16 liraya dia dan onlar süper çıktı böyle güzel çıkacağını bilseydim başından tükenmeden 3-4 paket alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

Bu TDK kadar lanet bir dvd görmedim, kingston gibi isim yapıp sonradan kaliteyi mi düşürmüşler ne olmuş anlamadım. 6 dvd den 2 tanesi yazarken yarıda kalıyor, gittik smart marka 50 li dvd aldık 16 liraya dia dan onlar süper çıktı böyle güzel çıkacağını bilseydim başından tükenmeden 3-4 paket alırdım

Bir dvd'nin kalitesi yazarken anlaşılmaz.Sizin dvd-rw marka seçiyor olabilir.
    3-5 sene sonra hala bozulmadan durabiliyorsa o marka kalitelidir.
  • TDK ile VERBATİM den 50 şerli dvd+r sipariş verdim. Bakalım hangisiyle sorunsuz kullanabileceğim. İkisinide ilk defa kullacanağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow3804

quote:

Bu TDK kadar lanet bir dvd görmedim, kingston gibi isim yapıp sonradan kaliteyi mi düşürmüşler ne olmuş anlamadım. 6 dvd den 2 tanesi yazarken yarıda kalıyor, gittik smart marka 50 li dvd aldık 16 liraya dia dan onlar süper çıktı böyle güzel çıkacağını bilseydim başından tükenmeden 3-4 paket alırdım

3-5 sene sonra halen bozulmadan hemen hemen bütüm markalar durur ama kıytırık markayı 16x de sorunsuz yazabilirken TDK yı 8x de yazamıyorsam ben ona 3-5 sene saklayacak veriyi koymam.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shadow3804

quote:

3-5 sene sonra halen bozulmadan hemen hemen bütüm markalar durur ama kıytırık markayı 16x de sorunsuz yazabilirken TDK yı 8x de yazamıyorsam ben ona 3-5 sene saklayacak veriyi koymam.

O sizin seçiminiz.
    Bu işten biraz anlayan birisi TDK'nın nasıl bir marka olduğunu bilir.Belki size gelen parti sorunluymuştur.

• @kyorhan

Bazı markalar farklı üreticilere fason üretim yaptırabiliyorlar bildiğim kadarıyla özellikle Verbatim'da olduğu gibi. Sizdeki TDK da bu tip bir sorun olmuş olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypericum

@kyorhan

Bazı markalar farklı üreticilere fason üretim yaptırabiliyorlar bildiğim kadarıyla özellikle Verbatim'da olduğu gibi. Sizdeki TDK da bu tip bir sorun olmuş olabilir

aynen öyle
  • hocam bu tdk lardan alan var mı kullanan var mı? nasıl ? nerede üretilmişler?
  • quote:

Tdk'nın cd dvd medyaları çok kalitelidir orjinalini kullanırsanız tabiki.
  • Bu arada benim geçtiğim sipariş onay aşamasında kalmış, kesmemişler. Ben de sipariş takipte niye çıkmıyor diyordum
    Evde birsürü dvd vardı, tekrar sipariş vermek istemiyorum ama gözüm de şu çantada kaldı :

http://www.maxipaket.com/product_info.php?products_id=14681
  • Benim aldığım 50'lik Verbatimlerin hepsi ÇİN malı çıktı, alacak arkadaşların bilgisine.

25'likler Taiwan üretimi.

Kalite testlerini yapıp buraya koyacağım.

Saygılar
    Kerem TAŞLIEL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.