Şimdi Ara

Tcp/İp Ayarı Yapamıyorum (RESİMLİ) (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar resimde görünen tcp/ip ayarlarını nereye yapmam gerektiğini bulamadım.

yardımcı olurmusunuz.

Windows Sp2 Turkce kullanıyorum Adsl modem üzerinden ethernetle internete baglanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassatura -- 31 Ağustos 2007; 17:26:44 >

'Kızımın İffeti Batmakta Rezilin Gözüne/Acırım Tükrüğe Billâhi Tükürsem yüzüne'//'Medeniyet Açmaksa Bedeni/Hayvanlar
    Sizden De Medeni!'
    M.Akif ERSOY

• YARDIM BEKLIYORUM

'Kızımın İffeti Batmakta Rezilin Gözüne/Acırım Tükrüğe Billâhi Tükürsem yüzüne'//'Medeniyet Açmaksa Bedeni/Hayvanlar
    Sizden De Medeni!'
    M.Akif ERSOY
  • Arkadaşım oyun oynamak istediğin için port açmak istiyorsun ama nasıl yapılacağınımı bilmiyorsun, pek açıklama yazmamışsında. Modemin ne onuda yazarmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 31 Ağustos 2007; 17:02:00 >

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • zoom 5x adsl modem kulanıyorum

Sizden De Medeni!'
    M.Akif ERSOY
  • http://www.emuleturk.com/Routers/Zoom/Zoom5554/ZoomX5-5554.htm

İlk olarak ağ bağlantılarımdan ip yi elle vermen lazım. Buradaki yönergelerle de port açabilirsin, ama port no olarak oyun hangi portu kullanıyorsa onu aç. Ayrıca firewall varsa oyunada izin vermen gerekir.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.