Şimdi Ara

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.106
Cevap
72
Favori
93.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler güzel fiyat gerçekten. Yarın da devam eder mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yine durup dururken istasyondan çıkıp dönmeye başladı. Kapatıp açtım cihazı düzelsin diye haritayı da sildi. Olsun bedava resmen alın aldırın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fcnet kullanıcısına yanıt
    Haritaları kaydetmediniz mi hocam? eski harita yine geri gelebiliyor kaydettiyseniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jayjay_83 kullanıcısına yanıt
    Kaydettim tabi ki ama onlar da görünmez oldu maalesef. Bir arkadaş bahsetmişti bulutta saklıyor kendi dahili belleği yok diye. Aslında bulutta olması daha güvenli cihazdan bağımsız silinmeden kalması açısından ama nedense böyle oldu.

Garantiye gönderin hocam. Belki bir sorun var? Bizimkini hiç sorunsuz devam ediyor. Biraz önce çalıştırdım tüm evi gayet iyi temizleyip tek seferde girdi yerine. Varlığını unuttuğum bile oluyor.

• Ben de anlatılan genel sıkıntılardan hiçbirini yaşamadım şimdiye kadar. Tek sıkıntım yazılımla alakalı, dört gözle güncelleme bekliyorum😁😁
    Şarj istasyonunun yerini başka odaya alınca yeniden baştan haritalama yaptım. Daha kolay bir yöntemi var mıydı? Uygulama içinde çok aradım ama bulamadım.
    Yer değişikliği anlamında bir yer var aslında ama tamamen manuel ve hiçbir etkisi yok, o menü neden var anlamış değilim.

• Merhaba arkadaşlar. Fırça sıkıştı hatası alıyorum sürekli düzelmedi hala. Aynı durumda olan var mı? Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

• TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt
    Manuel olarak dönüyor mu hocam rahat bir şekilde?

• Yani hocam öyle bisiklet tekeri gibi rahat dönmüyor ama normali böyledir diye düşünüyorum. Çünkü motora bağlı ya hafif tırtıklı bir hissiyatı oluyor dönderirken. Ama böyle çok bir zorlanma olmuyor. Hata verince bakıyorum böyle kıl dolanmış epey ama bütün makinalara dolanıyordur o eminim. Zırt pırt hata vermesi de anormal çünkü. Bilemedim napsam. Adamlara yazdım. Yazılımsal bir hata bu üretici firmaya bildirdik kısa sürede düzelecektir dedi. 20 gün oldu değişiklik yok. Acaba garantiye mi göndersem?

Ben gönderdim aynı sorundan. İlk basta banada yazılımsal dediler. Sonra baktım olacak gibi degil tekrar aradım gönderin bakalım dediler. Henuz bir haber yok. Muhtemelen 2-3 gune belli olur. Durumu paylaşırım burada.

Evet hocam öyle yağ gibi dönmüyor, belki mekanik bir problem olabilir diye düşündüm ama sanki yine yazılımsal bir durum gibi. Bende hiç böyle bir hata vermedi. Dün vermişti aslında eyvah dedim bizim makine de teklemeye başladı. Gittim baktım bizim minik sıpanın oyuncağı dolanmış. Farklı yazılımsal sorunlardan bahsedilmesine rağmen hala güncelleme gelmedi enteresan. Daha önce de mesajlarımda bahsetmiştim, herkesin yaşadığı ortak sorunları
    konu başında ilk mesajda sıralamak iyi olacak bence. Ayrıca uygulama içi geribildirimden de herkes yazarsa bence güncellemeler daha hızlı gelecektir.

• Kendi kendine şarj istasyonundan ayrılıp dönme sorunuyla ilgili servisi aradım. Cihazın arasıra çevrimdışı görünüp görünmediğini sordular evet uygulamadan arada denk geldiği oluyordu öyle açık olduğu halde çevrimdışı görünme sorunu. 2.4 ghz olup olmadığını sordular bağlantım 2.4 ve şarj istasyonunun hemen yanında herhangi bir wifi bağlantı sorunu olduğunu düşünmüyorum fakat cihaz kendini uykuya alıyor olabilir dediler çevrimdışı olunca. Soruna somut bir çözüm önerisi alamadan sonlandırdık görüşmeyi. En azından karşımızda muhatap bulduk ya o da olmasaydı değil mi! Ah ah ucuz etin yahnisi diye boşuna dememiş atalar da olan oldu artık. Şu çılgın enflasyon ortamında herşeyin fiyatı günden güne artarken bunun düşmesi boşuna değil demek.

• deleteextra D kullanıcısına yanıt

Çok iyi olur hocam paylaşırsanız. Bize de yol gösterirsiniz.

Sonuna kadar katılıyorum hocam. Keşke kendini kanıtlamış markalardan alsaydık. Ama işin garibi bazı kullanıcılarda hiç sorun yok.

• Mesela ben, canavar gibi işini sorunsuz yapıyor hiç sorun yaşamadım, şans.

• Ben de son günlerde farklı bir durum yaşıyorun. sorun mu desem değişiklik mi desem bilemedim. Önceden evi süpürüp istasyona gittiğinde önce "toz toplama başlıyor" diyordu. İşlem bitince "şarj başlıyor" diyordu. Artık toz toplama başlıyor bile demeden hop çekmeye başlıyor, o gürültülü çekme esnasında da şarj başlıyor diyor :D

2. Bir durum da malum kış ayları olunca bazı odaların kapılarını kapattık. Bir kaç kez kullandığım odaları ve koridoru süpürmüştüm. Salonu da süpürsün diyerek kapıyı açtım, komutu verdim. 3-4 kez salona git komutu vermeme rağmen odada döndü döndü ulaşamadım dedi durdu. Sonra haritaya baktığımda koridoru süpürürken salon kapısını kapalı gördüğü için oradaki girişi kafasından silmiş. Haliyle alet odaya giriş yolu bulamayınca ulaşamadım diyormuş :D salon kapısı açıkken koridoru tekrar süpürttüm ve ondan sonra salona gidebilmeye başladı. Bu sorunu yaşarsanız aklınızda olsun. Kapısı kapalı gördüğü yeri orada artık duvar var sanıp gidemiyor

Bende de hiç sorun yoktu ilk 1 ay neredeyse. Buradaki ve diğer başlıktaki yorumları okuyup Allah Allah diyordum hatta ilk olumlu yorumu yapanlardan biriyimdir diğer başlıkta. Sonradan böyle huyları çıkmaya başladı maalesef. Hatta bugün yeniden harita çıkarttım dönüşte istasyona yanaşıp oturuyor şarja başlamadan geri çıkıyor. 5-6 seferde ancak oturdu istasyona. Haritayı da renkli yapamadı ki ilk seferde şak diye bütün odaları algılayıp bölmüştü. Burada hangi sorunu okuyup bende yok Allahtan dediysem hepsi sonradan beni de buldu kötüyü mü çağırdık nedir inşallah sizlerde olmaz. Kronik sorunluysa model servis de çare olamaz çünkü bizim cihaza özelse belki tamir ya da değişimle çözeriz. Servise ürün yollayan oldu mu daha önce herhangi bir problemden dolayı?

• Merhaba, bende ürün kurulumunu yaptım wifi ye bağlandı görünüyor ancak telefondan uygulamaya girdiğimde bu network bağlantısı iyi değil vs diye uyarı çıkıyor hiçbir şekilde cihaza erişemiyorum telefon üzerinden ve kontrol edemiyorum. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?
    Android cihaz kullanıyorum.
    WiFi 2.4 ghz bandına bağlandım kurulumu öyle yaptım 3 adımda düzgün oldu ve başarılı bağlantı sağlandı diye uyarı aldım ancak telefondan girdiğimde haritalama vs hiçbirşey yapamıyorum.

Modem ile cihaz arasında engel vs yok konum olarak yakınlar.
    İnternet alt yapım da gayet iyi.

Ürün : sweva 6500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el-harezmi_0 -- 30 Kasım 2022; 12:8:4 >
  • Benim cihaz haritayı çıkardı ancak haritada herhangi bir bölüm renklenmedi ve oda olarak görünmüyor. Bu yüzden odanın bir bölümünü süpürdükten sonra başka yere geçiyor. Sonra geri dönüyor. Odaları düzenleme seçeneğinde de odaları bölmek imkansız gibi. Çizmeye çalıştığım çizgi çok ilgisiz yerlere çiziliyor.

• el-harezmi_0 kullanıcısına yanıt
    Bence android uygulamasında sıkıntı var.
    Diğer tahminim modeminizin otomatik 5-2,4 ghz değişimi yapması olabilir mi acaba? Bilemiyorum 🤷🏻‍♂️

Kalan ihtimalleri elemişsiniz zaten. Yakınınızda iOS kullanan varsa ona uygulamadan davet gönderip yapamadıklarınızı o telefondaki uygulamayla dener misiniz?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.