Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (988. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 3D'ne BANDIM Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.882
Cevap
551
Favori
1.142.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Sayfa: önceki 986987988989990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu tv ye mat ekran diyen de var, parlak ekran diyen de var. gerçekten bu tv nin ekranı nedir?

yorumlarda oled kadar parlak deniyor. ama mat ekran diyenler de var. anlamadım bir türlü bu tv yi...

çok parlak değil çok matta değil tam kıvamında

Evim tam güney cephe TV camdan 6 metre uzaklıkta.

C855 Ekran parlak , aktif kullanımda gündüz bile hiç bir sıkıntısı yok.

Tv nin donanım ve yazılımı çok uyumlu çalışıyor V590 güncellemesi ile mükemmele yakın oldu.

TCL yazılımda başarılı , Google TV olmasıda bunda etkili.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mngb -- 21 Aralık 2025; 13:57:38 >

Orijinalden alıntı: aksu01

65c855 için yardım isteyeceğim:

bu tv ye mat ekran diyen de var, parlak ekran diyen de var. gerçekten bu tv nin ekranı nedir?

yorumlarda oled kadar parlak deniyor. ama mat ekran diyenler de var. anlamadım bir türlü bu tv yi...

Hocam kimse c855 e mat ekran dememiştir 🙂
    Ha demişse o da bilgisizligindendir.
    2024 en ust mini led Tv si
    Suan bile Tcl sıralamasında biz c8k dan sonra c855 sıraya koyuyoruz c7k nin bi tik önünde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tcl den vazmi gectiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam oyun oynayacak adamın led tv ile ne işi var...marka model farketmeksizin oyun konusu led tv lerde büyük sıkıntı tv nin ne yazılımı nede donanımı oyun senaryoları için yeterli değil aydınlatma bölgesi az olan modellerde vurgu kaybı bulutlanma vs durumlar olur hadi aydınlatma bölgesini fazla yaparsın bu sefer tv o bölgeleri yeterli hızda düzgün şekilde yönetemediği için objelerin etrafında kenarlarında gereksiz ışık görürsün bunlara benzer saçma sapan durumlar sizde anlatmışsınız zaten kendi tecrübelerinizi durumu olan birisi eğer ağırlıklı haber izlemeyecekse yada kafe balkon tarzı yerlerde kullanmayacaksa tv yi bu saatten sonra led tv almasın parasına yazık hele hele ederinden daha fazlaya satılan markayı hiç almasın...

burda size cevap verenler ne dediğinizi anlamadı aslında sizde doğru sormamışsınız yada merak ettiğiniz durumun tam olarak ne ile alakalı olduğunu bilmiyorsunuz ben söyleyeyim parlak yada mat ekran tv nin paneli ile alakalı bi durum değildir yani oled olması led olması mini led olması parlak yada mat olmasını etkilemez ekranın o zaman neyle alakalı diyeceksiniz bu parlak mat olayı ekranda kullanılan kaplama ile alakalıdır üst model tv lerin %90 parlak kaplama kullanılır mat kaplamaya göre görüntüyü biraz daha canlı gösterir ama ışık alan ortamlarda ayna etkisi yaratır mat kaplamada ise bu durum oluşmaz ama netlik ve canlılıktan bir miktar feragat edersiniz c855 için bu konuda net bilgi yok ama mağazaya gidip kendiniz anlayabilirsiniz yada burda kullananlarda size yardımcı olabilir aradaki fark aşağıdaki gibi mağazada kendiniz bakabilirsiniz

https://www.sz-sinowell.com/wp-content/uploads/2025/06/glossy-vs-matte-1.png.webp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GotSome -- 22 Aralık 2025; 0:38:52 >

• Arkadaşlar iyi forumlar,

TCL 55C7K almayindusunuyorum vatandan veya mediamarktdan 56 bin tl ye düşüyor akşamları fakat olum gördüğüm yorumlar kadar olumsuz yorumlarda var o kadar para vermişken lg 55c5 oled mi alsam yoksa bir tv ye 50 60 bin vermek yerine 37 bine tcl 55t8c mi alsam kafam çok karışık açıkçası ödeme olacakta maksimum 3 4 taksit oluyor Buda beni zorluyor açıkçası inanın akbanktan faizsiz 6 taksit kredi çekip almak istiyorum başka yöntemi yok cunku verdiğim paraya değsin istiyorum şu anda lg 42lb670 model tim var artık arkadaki led ler yuvarlak dairesel olarak belirginlesti görüntü aşırı kötü genel olarak beinsport kullanıyorum mac ve tv yayınları izliyorum film dizi izlemeyi de seviyorum premium bir tv ile hiç deneyimim olmadı beni memnun edermi kararsızım değerli görüşlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

Netlik ve canlılıktan verilen fedakarlık görüntü kalitesi olarak rahatsız eder mi ?

1 yıldır 75c755 kullanıyorum ps5 slim ile bir kere bile sorun yaşamadım vatan da çalışan yeğenim bile kendisinde 55' LG oled TV var (aynı fiyata aldık) benim evde ps5 TE oyun oynadı oled ile hiçbir fark olmadığını söyledi ayrıca benim TV günde 10 -11 saat açık sen oled TV de bu kadar TV yi açık bırakabilirmisiniz...

fiyatları yakınsa OLED alın derim. ama arada farklar varsa QLED iyidir derim

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.