Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (920. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (13 Mobil) - 5 Masaüstü13 Mobil
5 sn
18.387
Cevap
507
Favori
1.047.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam genelde vatanda gece indirimleri oluyor, diger MM , Teknosa, HB gibi sitelere bakin, Akakce veya cimri gibi sitelerden o tv ile ilgili takip oluşturun fiyat düştü mü bildirim geliyor.
    Bunlarin stoklari azalti umarım iyi fiyat denk getirirsiniz, 75c655 pro yu 45-50 arasinda bulursanız kaçırmayın derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam teşekkür ederim. 75c755’te hedef fiyat ne görmeliyim onu da takip edeyim. Bir de hepsiburada trendyolda pro olan ürünlerin kutusunda pro yazmıyor vs gibi şikayetler var faturada pro yazdığı halde normal midir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

PS5 Pro'da oyun oynamak ve Blu-ray kalitesinde film izlemek için 55C6K almayı düşünüyorum. C6K kullanan var mı önerir misiniz ? Yukarıdaki bir forumdaş'ın tv'si maalesef kırık gelmiş ona üzüldüm ancak Youtube'da izlediğim vieolarda televizyon yeni üretim ve yeni teknoloji olduğu için gayet güzel bir netlik ve kalite sunuyor.

Yorumlarınızı rica ederim, iyi forumlar dilerim.

Bu nasıl bir mantık . Diğer ülkelerde 1 liraya sattığı ürünü gelip seni keriz yerine koyup burada iki katına satacak . Sen içine sindiriyorsan bu durumu biz sindiremiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 19 Eylül 2025; 8:58:51 >

Canım ülkemde sözde serbest piyasa koşulları uygulanıyor , gerçek olansa kayıt dışı ekonominin nirvanası yaşanıyor.

Etiketi yazana değil , yazdırana bakacaksın.

Tüketimden aldığı verginin , üzerine + vergisini ekleyip katmerli geçirene soracaksın.

Çok taze bir etiket var ELMA , Hans ve Hasan olayı çok güzel acı bir gerçektir.

Anı yaşarken canım ülkemde bende etiketlere isyan ediyorum.

Durum böyleyken konuya gelip burada / şurada / oradaki  fiyat bu paylaşımının kimseye faydası yok.

Bedelini ödeyip satın alanların bilgi paylaşımı , kullanıcı deneyimlerinin paylaşımı , bence önceliğimiz olmalı , lakin marka saplantısı olanların zırvalarıyla konular kirleniyor.

Sağlıcakla kal...

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.