İnternet fiyati 55k.? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
65Q6C al amazondan aynı ürün 65C6K ile 53bin orada illa alacaksın. |
|
TCL ülkemizde çok pahalı satılıyor , tercih edeceksem bile bu fiyat farkı beni bu markadan uzaklaştırıyor . İncelemelerde tcl c7k modelini LG c5 ile kıyaslamışlar , yurt dışında iki model arasında 2 kattan fazla fiyat farkı var , bizim ülkemizde fiyatları çok yakın . Çok canımı sıktı bu durum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen tcl'nin özellikle yeni modelleri almanyaya göre iki katı fiyata satılıyor. Üstüne herhangi bir yetkili servis yok aynı gün kurulum yapmayı vs unut 1 hafta sonra en az kurulum. Bu fiyatlara tcl alacağıma lg, samsung alırım kasım ayında indirimde. |
İngiltere de TCL 65C8K 1200 Pound, Yine avrupa fiyatlarına bakıyorum 1400 euro . Yani 68.000 tl . Şimdi vatana baktım aynı tv 127.000 TL . İki kata yakın fiyat farkı Bu nasıl açıklanır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 18 Eylül 2025; 16:4:57 > |
|
65q6c 509euro, 25bin tl, tr 53bin. 65q7c 743euro, 36.500tl , tr 70bin. Bu fiyatlar az bile bizim millete 3 kat yapsınlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukeler -- 18 Eylül 2025; 17:30:1 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Ne kadar indirim yaparsan yap avrupada 68 olan urun 127 den kaca dusecek . Dussun 100 e dussun . Bu sadece Tcl icin degil. Samsung 65s95f bakiyorum samsungun avrupa sitesinde 2100 euro 100.000 tl, samsungun Turkiye sayfasinda ayni urun 158.000 tl < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 18 Eylül 2025; 19:37:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 18 Eylül 2025; 21:17:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL marka ürün alanlar, acaba burada rakamlar çok yüksek niye iki katına satılıyor diyen arkadaşların kapısına mı dayanıyor, zorla ekonomik darp uygulayıp cihaz mı alıyorlar anlamadım. Adam kendi parasıyla istediğini alır size ne kardeşim. Yok bu marka şöyle burada böyle zırvalığından vazgeçin artık yahu. Buralarda yazan paylaşım yapan arkadaşlar az çok bir şeyler biliyordur. Hiç bir marka tüketicisini düşünmez hedef devamlılıktır. TCL yıllar önce korelilerin yaptığını tekrarlıyor. Bilen bilir. Hedef tüm kitle her bütçeye uygun cihaz satmak. Sony , Sharp neden bu ülkede yok bizde 65’ TV lüks sayılırken diğer pazarlarda 98' ve üstü çerez gibi satılıyor. Marka mı belirliyor sanıyorsunuz etiketi başıboş piyasa da at hırsızı kılıklı tipler malı götürüyor. Marka saplantısından vazgeçin bedelini ödeyip aldıklarınızın keyfini sürün. Sağlıcakla kalın +++ |
![]() Samsung Galaxy 24 Plus 256 GB Sedef Siyah MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1 |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |