girdik artık bir riske :) |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (893. sayfa)

-
-
75k gözüküyor şu an fiyatı yanlış görmüyorum dimi
-
75" evet 2 sitedende baktım 10-15 zam gelmiş gibi ama yanlış fiyat girmiş olabilirlermi hergün farklı fiyat oluyor saça sapan işler.
-
Gece indirimi yapıyorlar 2 gündür ben dün akşam 42.499 a aldım önceki gece de aynı fiyattan alan arkadaşlar var, şu an enteresan bir fiyat girmişler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, teşekkürler
75 inç 'ini 42 ye aldıysanız ne mutlu ben 3 ay önce medimarkt'tan 50 k ya almıştım, güzel indirim olmuş, ama çok saçma gündüz alışveriş yapanların günahı ne 75 nere 42 nere :)
-
Güncelleme yaptınız mı ? (şu arkadaşların bahsettiği usb üzerinden versiyon yükseltme). Ben hiç bir güncelleme yapmadım, sinema modunu gece izlenecek ayara , standart resim modunu da gündüz izlediğim şekilde ayarladım. Tavsiyeniz olursa dinlemek isterim . 75c 655 pro
-
Hayırlı olsun hocam Tv niz, güle güle kullanın.
Tv niz geldiğinde Tv nin son yazilim güncellemelerini yapmanızı tavsiye ederim, arada baya bi değişiklik olduğunu hissedeceksiniz.
Yeni Tv yazilimlari, bunun nasıl yükleyeceği, ekran görüntü ayarlari ve daha bir cok konularda Telegramdaki Tcltvturk sayfasina bi bakin derim.
Hocam size de Tv niz hayırlı olsun.
Tv nin son çıkan güncellemelerini yapmanızı tavsiye ederim arada baya bi fark olduğunu göreceksiniz.
8 aydir 98P755 Tcl Tv sini kullanıyorum uydu yayınlarında hiç bir sıkıntı yaşamadım hocam, Tv direct Led Tv olmasina rağmen uspcaling ile uydu yayını görüntüsünü harika veriyor.
Güncel yeni cikan yazilimlari yükleyince Tv daha bi harika oluyor.
TEşekkür ederim telegram kullanmıyorum, ama yüklersem muhakkak bakacağım..
-
Babama 55 inch bir TCL almayı düşünüyorum maç falan izler hep ne alayım arkadaşlar ?
-
55c655 pro gayet işini görür hocam veya 55t8b o da iyidir. Almışken 65 veya 75 olanina bakmanızı tavsiye ederim,büyük ekran her zaman daha iyi olur,zamanla alışıyor insan.
Gece indirimlerini takip edin derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 23 Temmuz 2025; 15:55:6 >
daha gelmedi, kargo sürecindeyim. kurulumdan sonra ilgileneceğim. Şu an için bende biraz yabacıyım tv ye. Güncelleme yapanlar çok memnun olduklarını söylüyorlar.
-
Size hangi kargo ile gönderdiler
Vatanda da 75c655 pro 41.500 TL harika fiyat, ihtiyaci olanlar kaçırmasın
hepsijet
-
bugün c655pro serisi fiyatlarında tuhaflık var. Mediamrkt te indirimli 67500 TL ye satmaya çalışıyor. :))
-
65 “ tv alamayi düşünüyorum bütçe c855 pahalı geldi 70’e dayanmış
C755 ve ya grunding markasının gho9900 oled tv si varmış sizce hangisi fiyatları neredeyse aynı oled ile ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tcl 75c655pro bu gece de indirimde 42.499 şu an hala kaçırmayın
65 olan 35 civarı
www.vatanbilgisayar.com
TCL 75C655 75inc 189 cm 4K UHD Google Smart Qled TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/tcl-75c655-75inc-189-cm-4k-uhd-google-smart-qled-tv-uydu-alicili.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genesa -- 24 Temmuz 2025; 6:9:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X