Teshir satisidami var, hangi site < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (889. sayfa)

-
-
Hayır Ankamall Vatandan 28bine aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet
Doğrumudur acaba? Sanırım Kıbrısta yerleri. Kargoları yok ama Fiziki olarak alınıp getirilse gümrükle alakalı vergisi oluyor mu oradan?
www.isilmobilya.com
Televizyon | Işıl Mobilya Kıbrıshttps://www.isilmobilya.com/kategori/televizyon-1?marka=tcl
-
Biraz uzun ama, derinlemesine 2 modeli karşılaştırıyor. Fikir vermesi açısından bırakıyorum.
Stop the FOMOyoutube
TCL Best 2025 miniLED TVs side by side QM8K vs QM7K — is the $800 upgrade worth it? Watch real scenes compared 🛒QM7K https://bestbuycreators.7tiv.net/YR03Ej 🛒QM8K https://bestbuycreators.7tiv.net/qzGj7b 🔥THANKS @jennifergala @TheHDRSuperchannel for HDR demos! ---chapter index 0:00 TCL QM7K vs QM8K: Twice the Price, Twice the Performance? 1:31 TV Shootout Preview — Top OLEDs Coming July 26 3:00 HDR Comparison Begins — QM7K vs QM8K vs Reference Monitor 4:39 Filmmaker Mode, Gamma Settings, and Setup Details 7:41 Gamma vs Color Accuracy — 2.2 vs 2.6 Black Levels 9:42 QM7K Impresses in 2,000 Nit Brightness Matchup 11:12 QM7K Off-Angle Viewing Test — WHVA vs HVA Panel Performance 16:08 98" Size vs Peak Brightness — Which Matters More? 17:06 Black Level Detail and Panel Uniformity 21:07 Starfield Test — QM7K Black Level and Shadow Detail 23:18 HDR Brightness Headroom Test 24:02 White Point & Color Temperature Adjustments on QM7K 26:32 Brightness Worth It? QM8K Flexes, QM7K Holds Strong 29:41 SDR Accuracy — QM7K Matches Reference, QM8K Needs Tuning 31:00 Streaming Reality — Content not above 1,000 Nits 32:07 U7QG vs QM7K Brightness and Color Accuracy Debate 36:49 Live TV Upscaling and SDR Skin Tone Test 37:56 Netflix Shadow Detail Test — QM7K oh so close 39:16 Firmware Versions on Both TVs 42:52 The Witcher HDR Skin Tone and Color Match 44:56 HDR Color Tuning 47:02 Why TCL Doesn’t Factory-Calibrate? 50:00 Peak Luminance and Color Accuracy Trade-Offs 52:14 QM7K Sports Motion Test — Does it handle soccer action well? 55:47 Upscaling and Motion Clarity Observations (720p YouTube TV) 58:10 Kaleidescape HDR Movie Scene — Shadow Detail vs Peak Brightness 1:03:10 Game of Thrones Test — QM8K Slightly Better, QM7K Very Close 1:06:12 Panel Longevity, Warranties, and Real-World TV Durability 1:11:06 Final Off-Angle Test — WHVA Advantage Confirmed for QM8K 1:13:39 Alpha Movie Scene — QM8K Hits 2,000 Nits, QM7K Close 1:16:44 Wrap-Up Part 1 — QM7K vs QM8K: Price-to-Performance Verdict 1:20:01 QM6K vs QM7K — Which Entry-Level Mini-LED to Buy? 1:21:43 Final Conclusion QM8K not worth $700 more than QM7K 1:27:04 2025 QM7K vs 2024 QM7 — Upgrade Worth $300? === As an Associate and affiliate of the retailers linked above (such as LG, Sony, Samsung, Best Buy, Crutchfield, Amazon), I earn from qualifying purchases when you click on my links in this channel. Also, all of my other merchant links in this video description, linked pages and community and comment section are affiliate links to different merchants (including but not limited to Best Buy, Crutchfield, Samsung, etc.) which means at no extra charge to you, I will make a small commission if you click on them and make a qualifying purchase. Thanks for your support! tcl qm7k review,hisense u7qg review,hisense u7q review,tcl qm7k vs hisense,qm7k vs u7q,qm7 vs u7,qm7k vs u7qg,hisense vs tcl,best miniled tv under $1000,best miniled TV under $800,best TV under $800,best tv under $1000,best qled,best tv 2025,tcl tv,hisense tv,new tcl,new hisense,2025 tv,tcl qm7k review,hisense u7q review,tcl qm7k vs hisense,qm7k vs u7q,qm7 vs u7,qm7k vs u7qg,best miniled tv under $1000,best miniled TV under $800,best TV under $800,best tv under $1000,best qled,best tv 2025,tcl tv,hisense tv,new tcl,new hisense,2025 tv,tcl qm7k,BEST MINILED,best tv under,best miniled under,miniled vs oled,bravia 9 vs,qm8k vs qm7k,tcl qm7k vs,tcl qm8k vs,qm7k vs qm8k,which is better,tcl vs hisense,best tcl miniledhttps://www.youtube.com/live/A5PnXQSXfgU?si=7uzyh3G0EkQeqxRH -
TCL 50V6B tv aldım Amazon’dan. Tv’de hareket netliği ayarı yok. Diğer tcl tvlerde olan bu özellik bu modelde yok mu? Hareketli sahnelerde ciddi bulanıklaşma yaşanıyor. Sorun yaşayan ve çözebilen oldu mu? Çok teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef doğru
-
-
Selam arkadaşlar televizyon almak istiyorum.
Çok araştırdım 75C655Pro ve 75T8B modellerine ulaştım. 50k bütçem ile bu ikisi uygun duruyor.
Genel olarak 3070ti kasam ile hikayeli oyunlar oynayacağım. Tabi fifa, rocket Lig gibi 120fps üzeri alabileceğim bazı oyunları da oynarım.
Onun dışında film dizi izlenecek. Yerel yayın hiç açılmayacak.
Bu iki modelde T8B nin Türkiye üzerinde yorumu ve incelemesi yok gibi bir şey. Yabancı kaynaklarda da 5 yıldız yorum oranı çok düşük.
Kayınpedere de 2 gün önce 75C655 aldık (pro olmayan) HBO max ya da prime da görüntü çok kaliteli gelmedi.
Pro versiyonuna 7k fazla vermeye değer mi?
T8B hakkında neler düşünüyorsunuz?
Ya da bambaşka bir marka öneriniz var mı?
doğru resim, doğru contrast, detay, özellikle karanlık sahnelerde ve doğal görüntü istiyorsan Philips PML serisi şuan en iyi resim kalitesini veriyor pml 9009 kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim
-
Hocam tavsiye için teşekkür ederim ama bütçemi aşıyor maalesef :(
-
T8B, c655 prodan daha önde bir Tv.
75c655 içinde yeni yazılımlarını yükleyin derim. Flas disk ile Tv deki mavi usb den yükleniyor.
Telegramdaki Tcltvturk sayfasina bi bakin derim...
hayırlı olsun
-
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim bakacağım. Tivimate indirdim baktım biraz gayet güzel ama ücretli. Ucuz da değil yıllık 200 lira istiyor. Söylediklerinize de bakayım.
Ottplayer deneyin
Hocam tcl 75c655pro şuan da vatan da indirimde 42.500 tl ye geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Televizo ömür boyu üyelik 350 tl idi sanırım. Bir de 5 cihaza kadar kullanabiliyorsunuz.
İnsanı salak yerine koyuyorlar. Lg samsung hemen hemen aynı fiyata satarken Tcl nin Türkiye de astronomik rakamlar istemesi gerçekten insanı markadan soğutuyor. Çinli markalar tüm sektörlerde Türkleri kazıklamayı kendi görev belirlemiş herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paypo9 -- 19 Temmuz 2025; 0:18:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X