Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
18.106
Cevap
501
Favori
1.018.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

65q7c satışa çıktı mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TCL TV'lerde VA panel kullanıldığı yazılıyor, bu durumda Samsung'lardaki gibi yan açılardan izlenme durumunda renkte solma vs. oluyor demektir , doğrumu ?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

C855 özelinde konuşuyorum çok bir sorun olmuyor . Ama karşıdan bakma ile arada hafiften renk solmasi mevcut

• ender E kullanıcısına yanıt
    amazon
    TCL 65 inç Akıllı TV 4K QD-Mini LED Renkli Quantum Crystal HDR, 2600 nit Parlaklık, Oyun Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, Bang & Olufsen Ses Sistemi, Dolby Atmos, Game Master-65Q7C (2025 Modeli)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0FBWM99V3?tag=dh-forum-on-ug-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1
  • helsloot kullanıcısına yanıt

C855 daha özellikli ve daha uygun sanirim degil mi?

• Arkadaşlar amazondan 27k ya TCL 65T7B modelini aldım. Bugün kurulum için müşteri hizmetlerini aradığımda bana 4300 TL 3 taksit olarak +2 yıl ek garanti sundular. İlk defa TCL tv aldım daha önce 2 tane LG tv almıştım ve 6. yılda bir tanesinin ledleri bitmişti onun haricinde bir sorun yaşamamıştım. Sizce ek garanti yaptırmalı mıyım TCL ler sık arıza çıkarıyor mu?

• TCL C655 PRo aldım. Iptv uygulaması olarak en stabil ve kullanışlı olanı hangisi arkadaşlar?

• merhaba

www.vatanbilgisayar.com
    TCL 55P755 TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-55p755-55inc-139-cm-4k-uhd-google-smart-tv-uydu-alicili.html

tv için yorumlarınız nedir ? android de donma ve kasma oluyor mu? standart hatalararı var mıdır

• mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    Tv niz hayırlı olsun, Tcl Tv ler sık arıza çıkarmaz, ekran garantiye de pek gerek yok hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Televizo ve ibo player bence gayet iyi

• independent_21 kullanıcısına yanıt
    Hocam tv geldi bugün hem film hem oyun performansını denedim. Standart gelen ayarların hiçbirini değiştirmedim. Görüntü kalitesi olarak ayarlarla daha da iyi olacağını düşünüyorum ama bu haliyle bile gayet iyi. Ses kalitesi ve yüksekliğini bayağı beğendim. Bir gün önce başka tv den izlediğim filmi yeniden izleyince duymadığım bass ları ve sesleri duyabildim. Oyun olarak da 2 saat god of war oynadım pürüzsüz ve güzel bir performans verdi. Bir de salon 2 taraftan güneş almasına rağmen öğle vakti oynadığımda ekranda rahatsız edecek hiçbir yansıma yoktu. Ekran o kadar parlak ki güneş vurması etki etmiyor. Genel olarak şu an memnunum tv den umarım böyle devam eder :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spingbeng -- 15 Temmuz 2025; 17:21:6 >
  • Spingbeng S kullanıcısına yanıt
    Hocam Tv niz hayırlı olsun, Tv nizi yeni yazilimi yükleyin derim, üzerine onlarca yazilim geldi çünkü, Tv niz daha bi harika olacaktır.
    Telegramdaki Tcltvturk sayfasına bi bakin derim...

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam. Ayarlara girip İnternet üzerinden güncelleme denetle dediğimde yeni güncelleme yok dedi. Sizin dediğiniz güncellemeler flash diske atıp mı yükleniyor?

• arkadaşlar

cashe temizleme veya ram temizleme gibi programlar hangi sekme altında bulamadım

• Dolandırıcıdır dikkat edin…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mesajinizda ne anlatmak istediniz :))

• ender E kullanıcısına yanıt
    Birisi 40000 liraya 75C755 aldım kaçırmayın demişti de, ona yazmıştım sonra mesajı silmiş. Benim mesaj da yol kenarında önündeki, arkasındaki çıkınca ortada kalan araba gibi kalmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Benim teşhir aldığım cihaz cillop çıktı 😄

• 
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.