Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (835. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.106
Cevap
501
Favori
1.018.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c755 alan arkadaşlarda ulusal uydu yayınlarında insanların yüzleri tenleri biraz fazla parlıyormuş gibi geliyormu acaba? sanki qledler daha başarılı gibi o konuda.

4k film perfonmansı çok iyide genelde evde uydu ulusal yayınlar izleneceği için o kısmını pek sevemedim kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mart 2025; 18:49:24 >
  • Burdan yardımcı olmuyorlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tlc 55c655 önerirmisiniz bütçem ona yetiyor

• mehmetsahin21 M kullanıcısına yanıt

Tcl c655 ile t7b ayni tv dir. T7b fiyati daha da uygun. Tavsiye ederim

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

iş arkadaşımda var nezaman evine gitsem ulusal yayınları açsa suratlar tenler fazla parlıyor geliyorda bana ama 4k film şahane tabide genelde ulusal kanallar izlenceği için muallakta kaldım ben yeni alıcam.

qledle miniled arasında kaldım.

• v420 ye geçtim , önceki versiyonda futbol sahasında ç,mlerin rengi devamlı değişiyordu.v420 de bu sorun düzeldi fakat bu seferde kablo tv de ses senkron sorunu oldu , ses bazı kanallarda 1 saniyeye yakın gecikiyor. Kablo tv yi direk tv ye bağlayarak kullanıyorum. Böyle bir sorun yaşayan oldumu acaba ? model c755

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuntyz -- 13 Mart 2025; 23:14:29 >
  • kuntyz kullanıcısına yanıt

Maalesef bende o sorun var ve video cekmistim.

conax module ile

EnALyoutube
    TCL 65C855 + KabloTV+Conax Modul Kullanımı ve Ses Geçikmesi Sorunu
    https://www.youtube.com/watch?si=luD8Pqwua2Xsl-GP&v=fNXx6saQeFY&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 13 Mart 2025; 23:17:12 >
  • Bu linkte aynı sorunu yasayan birinin çözümü

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160423147

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Kardeş merhaba. 1 sene olacak c745 kullanıyorum. Yüzde 90 ulusal yayınları tv+ pro ile izliyorum. Bu güne kadar çıkan tüm güncellemeleri kullandım. Şimdi V999 12.sürümdeyim.
    Standart resim modunda kendi göz zevkime göre ayarladığım modu kullanıyorum birde escuda arkadaşın sinema ayarlarını.
    Hani yüzde tende parlama hiç yok. Bı tamamen ayarlarla ilgili.
    Bu ara V999. 12.sürüm çok iyi haraket netliği gayet güzel çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt

Evet bende aynı şekilde conax modül ile kullanıyorum , düşük versiyonda ses sorunu yoktu fakat futbol sahasındakş çimler renk değiştriyordu. Şimdi renk işi çözüldü fakat ses sorunu başladı.

• New TCL T653T02 platform Google TV Update available in V201.
    TV models .... X11K ,QM9K ,QM8K ,QM7K ,QM6K , QM67K
    (QM891G ,QM851G ,QM751G ,98Q651G) ...(N.America)

V8-T653T02-LF1V201.001427

V201 OTA

https://faserf-my.sharepoint.com/personal/igor_smartlife_tk/_layouts/15/onedrive.aspx?id=%2Fpersonal%2Figor_smartlife_tk%2FDocuments%2FTCL%2FT653T02%2FT653T02-OTA%2FV8-T653T02-LF1V201.zip&parent=%2Fpersonal%2Figor_smartlife_tk%2FDocuments%2FTCL%2FT653T02%2FT653T02-OTA&ga=1

build date= Feb 19, 2025
    build= 1739899698
    security_patch= 2025-02-05
    gmsversion= Android_12_GTV_S
    product.build.fingerprint= TCL/G08_4K_US/G08:12/STT2.230203.001/AS92:user/release-keys
    revision= 001427
    OTA size= 1.52 GB

• se_runtome kullanıcısına yanıt

Bendede c755 var , dün v420 ye geçtim tv üzerinden , kablo tv de ses senkron sorunu çıktı bu versiyonda . Sanırım son şans 999 a geçeçeğim, oda olmazsa kablo tv receiver alacağız gibi. Masraf üstüne masraf.

Telegram grubundan 999 linkini buldum , oradaki arkadaşlar dosyanın ismini V999.zip yap usb ye at çalışır dediler fakat dün gece maçtan sonra denediğimde usb de firmware yok hatası verdi tv. Neden acaba , usb fat32 formatında.

Ne yaptın hocam bu versiyona mı geçtin ? Çözüm olmuştur umarım.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Ben c755 kullanıyorum kablo tv ile , v420 yükledim dün. Görüntü gayet güzel sinema ayarında izliyorum. Fakat bendede ses senkron sorunu çıktı v420 de. Conax modül ile kullanıyorum.

henüz adam gibi oturamadım tv nin başına... siz geçerseniz bilgi verin.. bir iki yukardaki ilgili kişnin çözümünüde deniyemedim siz ilk etapta o çözüme bakın bakalım .

Orada çözüm göremedim hocam , kanalları silmek çözüm değil ki :)

@unlovedman buraya davet edelim. Deneyip çözüldü diyen kendisi

• se_runtome kullanıcısına yanıt

yok oda standartta kullanıyor zatende yada benim gözüm kendi tv me alıştı yadırgıyorum olabilir yazılımını sorarım sağol.

• 
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.