Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (834. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.093
Cevap
501
Favori
1.017.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android versiyonu düşürmek mantıklı mı peki? Bizim Tv nin miladi doluyor sanırım yavaş yavaş. Gittigi yere kadar devam. Ama bi tik daha rahat etseydi keşke. 😅

Bu arada Android 9 yapınca uygulamalarla alakalı sıkıntı yaşadın mı hiç ? Uyumsuzluk falan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheDodO kullanıcısına yanıt

C755, evet. Büyük Britanya bölgesinde tuner sistemi kıta avrupasından biraz farklı, bu nedenle bu bölgeye özel tvlerin modeli K ile bitiyor. BBC, ITV, Channel4 gibi ingiliz kanalları sinyalleri britanya bölgesinde farklı kullanıyorlar, britanya dışında seyredilmesini engellemiş oluyorlar. Ama avrupa yayınlarında sorun olmaz. Garanti dışında bir handikap yok, ama fiyatlar aynı ise neden garantiden fedakarlık edip nakliye ve vergi masrafına katlanasınız ki ?

• n11'den TCL 98P755 98" 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Google LED TV seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
    https://m.n11.com/urun/tcl-98p755-98-4k-ultra-hd-uydu-alicili-google-led-tv-54644388?magaza=doganstore&utm_source=donanimhaber&utm_medium=cpc&utm_campaign=dhn11

Tcl 98P755 97.900 TL , donanımlı ve büyük ekran düşünenler için fiyat gayet iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ender E kullanıcısına yanıt

siz yükledinizniz mi?

• se_runtome kullanıcısına yanıt

T653T02 IMG denemeyi planlıyorum ama T01 T02 sorun cıkartırmı bilemedim. XDA da deneyenler var Test26 olanı bakalım gözüm keserse

Sizin model neydi?

Peki V999 olanları yükledik diyelim. Bu beta sürüm ve sonrasında resmi v500 çıktı diyelim onu yine usb ile yüklebilirmiyiz. Yada V999 beta 15. Versiyonu çıktı o nasıl olacak?

Abi bir iki yukarda belirtmistik,

hepsi cok kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok merak ettiğim bir seri olacak.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• Enscry E kullanıcısına yanıt

635ler 2yıl öncesinin modelleri. Oyun fln yoksa P serisi senin için iyidir. 55P655 sana en uygun model olur

• Bence Q10 serisi QM7'den daha heyecan verici bir seri. 6500 nit ne yahu ? Kaynakçı gözlüğü kesmez, astronot kaskı lazım seyretmek için...

https://forum.donanimhaber.com/tcl-q10l-serisi-qd-mini-led-tv-lerini-tanitti-6500-nite-kadar-parlaklik-sunuyor--160905226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 11 Mart 2025; 12:53:55 >
  • hibo H kullanıcısına yanıt
    Onlara güç yetmez. En tepe Amiral gemisi modeller. Ülkemize de geleceğini düşünmüyorum. Çok pahalı olacaktır. 😑

merhaba bugün yükledim. menü daha güzel tam siyah olmuş. gece olsun daha çok incelerim şuan gayet iyi. internet hızım arttı 272 üstüne çıkmıyordu 313 alıyor o güzel olmuş.  

Tebrik ederim. Yükleyemen "Yakışıklı" nickli arkadaşımızda ilham alır :))

Korkmayın yüklemekten Millet XDA , Telegramda ordan oraya zıplıyor Firmwarelerde... En nihayetinde garantili cihaz... geçenlerde burda bir arkadaş "Yakısıklı" nickli arkadaş gibi yüklerken yanlış bişiylerden dolayı siyah ekranda kalmıştı sonrada servis değişim karari vermişti... halbuki biraz uğraşla sanırım o siyah ekranda gene eski sürümlere geçişle çözülüyor. bazen kullanılan USB sıkıntı çıkarıyor. Millet 3-4 USB değiştirdikten sonra Fİrmware atabilmişler öyle tipler var .. neyse kullanın bakalım yorumlarınzı paylaşın .

• unlovedman kullanıcısına yanıt

hocam tv deki ses ve goruntu sorunu (senkron sorunu) kesınlıkle sende gitti mi ? sorun tam neydeymiş ?

TV modeliniz nedir hocam

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    C745

• Yeni TCL R75PT01 platformu Google TV Güncellemesi V999'da mevcut.

TV modelleri ......P7K, V6C, T6C, C6KS, U65/75

P755, C655, C655 Pro, T7B , U64/74, (V6B), QLED780/810 ...(EU, AU, AP-RU, CA)

[(S551G, Q651G.... N.America)]

V8-R75PT01-LF1V999.001475

V999 OTA (Test sürümü #16)

- Kurulum için dosya adındaki "_Test_Version_16"yı kaldırın!

yapı tarihi= 11 Mar 2025

güvenlik_yaması= 2025-02-05

https://faserf-my.sharepoint.com/personal/igor_smartlife_tk/_layouts/15/onedrive.aspx?id=%2Fpersonal%2Figor_smartlife_tk%2FDocuments%2FTCL%2FR75PT01%2FR75PT01-OTA%2FTest_Version%2FV8-R75PT01-LF1V999_Test_Version_16.zip&parent=%2Fpersonal%2Figor_smartlife_tk%2FDocuments%2FTCL%2FR75PT01%2FR75PT01-OTA%2FTest_Version&ga=1

• Playstation 5 ten Pro ya geçiş yaptığım içiin C645 ten C755 e geçiş yaptım. Bakalım nasıl bir performans verecek merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.