Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.283
Cevap
504
Favori
1.034.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan maksimuma taksit yapmiyor şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deppechemode45 D kullanıcısına yanıt

world e de :(

• TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    ASlında olayın focuslama yeri ile direkt ilgisi yok.

Kameralarda default olarak
    ortam ışığını hesaplarken centerı daha ön plana çıkararak orası ağırlıklı metering yapıyorlar.
    Eskiden buna center weighted derlerdi, sonrasında ekranlar çıkıp parmakla istediğimiz yeri focuslayabilince, center değil focus yerini baz almaya başladı. bu ağırlıklı ortalama.

Aslında ayarlarda var, kadrajdakilerin hepsine eşit ağırlıklı ortalaması ile de Işık hesabı yaptırabilirler veya tamamen bir noktadaki ışığı bazı al diye de ayarlayabilirler. Ayarlarda mevcut birçok kamerada.

Zaten 2 TV'yi yan yana koyup inceleme yapan iyi youtuberlar bunun farkında Tabii ki, Bu yüzden onların konuşmalarına da dinlememiz lazım sadece görüntüye bakarak olmuyor

Örneğin daha önce baktığımız incelemede sokak görüntüsü vardı ve Işıklı Sokak tabelasının içindeki yazı görünmüyordu Işık o kadar patlamıştı ki c855'te.
    Youtuber orada Hemen ekledi "şu anda bu tabeladaki yazı detayı çok net görünüyor, Işık patlaması olduğuna bakmayın o bizim kamera ayarlarımızdan" diye belirtti.

Tabii bu konular Normalde siyah olan atı beyaz göstermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 28 Kasım 2024; 19:44:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

valla OLEDde aklım kaldığı için en küçük aksaklığı bile buraya yazıyodum ama son 2-3 paylaşımımdan da anlaşılacağı üzere, amaaaaaa

65C855'e iyice bayılmaya başladım. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

**En önemlisi şu an içeriye gün ışığı giriyor, kalkıp perdeleri kapatmak zorunda değilim. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu  C855 otomatik 80 parlaklığa getirmiş kendini ve tam ayarında. bu koşulda LG B4 kensini nasıl zorlardı bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum.

**Döner altlık tabla sipariş ettim, ve yanlardan bakışlarda büyük sorunum olmasa da onu da öyle halledeceğim. dediğim gibi , OLED alsam da o döner tablayı zaten alırdım dik bakmak daha güzel.

***hangi incelemeye baksam (LG G4 panel hariç) OLEDlerin beyazı beyaz veremediğini görüyorum.

dün bu videoda kendim telefonla S23ultra ile bakınca da aynı şey oldu, TVde ay bembeyaz ve tüm detayları görünüyorken, S23ultrada kremimsi bir ay vardı.

imax moduna alınca TVde de beyazlıgını kaybetti,

Zaten "sinema modu" dediğimiz şey de beyazların hatta genel olarak cırtlak renklerin contrastın olmaması lazım, hatta biraz motion blur olması da lazım, 23,9 kare hızı da buna yardım ediyor biraz ve o sevdiğimiz sinema atmosferi oluşuyor.

amaaa alttaki videoyu bu modda izlemek delilik , o yüzden TV pırıl pırıl bir iş çıkardı standard modda.

ama mesela Nicolas Cage'i sinema modunda izlemezseniz karşınıza rol yapamayan tiyatrocu gibi duruyor, sinema kurgusu bozuluyor TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

EDiT: bu yazıyı göndere basmamışım gündüzdendi TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konujennifergalayoutube
    For millennia, the Moon has tantalized us. A silent orb in the night sky, it has drawn our gaze, sparked our imagination, and fueled myths and legends. Tonight, we embark on a journey, not just through space, but through time, to explore the moon's origins, its impact on humanity, and the ambitious missions that aim to make us lunar dwellers once more. A Dolby Cinema Planetarium Film Produced by Gala Media. Available to download the mix in Dolby Atmos or the film in Dolby Vision on Patreon (Link below) Support us on Patreon and Download Demos in Dolby Atmos & Dolby Vision from our extensive library of over 100 titles for personal use and evaluation. New! VR downloads and Spatial videos for Apple Vision Pro and Meta Quest 3. List updated monthly with new demos and projects. Link https://www.patreon.com/jennifergala Also available to stream in Dolby Atmos (Subscription Required) Apple Music https://music.apple.com/ca/album/moon-2-official-planetarium-soundtrack-dolby-atmos/1723914881 Tidal https://tidal.com/browse/album/337983699 Dolby Atmos Playlist Showcase on Apple Music https://music.apple.com/ca/playlist/dolby-atmos-showcase/pl.u-VMKUZV7ee Youtube plays it in Dolby Digital Plus and 4KHDR. Downloads and links available above for the Atmos and Dolby Vision files (Subscription Required). IMDb https://www.imdb.com/title/tt30778217/ Credits Directed by J.A.G Music by Jennifer Athena Galatis Animated by Jennifer Athena Galatis Edited in Dolby Vision and Dolby Atmos by J.A.G Additional artists credits Piotrek Naumowisz Kino Pravda Frame Stock Footage Alejandro Campollo Pablo Giuseppe Flandoli Bruneo Finn Moeller Pavel Daniliuk Brad Kremer Bruno Tornielli Chapters 00:00 Opening 02:59 Formation Of the Moon 05:10 First Missions 06:53 Giant Leap for Mankind 08:15 The New Era 11:40 Credits & 8K Moon Scenes
    https://www.youtube.com/watch?v=vFRdg15J8Z8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 28 Kasım 2024; 19:41:43 >

• S23 ultradaki kremsi beyaz,

çok da anlaşılamamış bu fotoda belki de.

focus S23u da da olsa beyaz farkı anlaşılıyor biraz. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Daha önceki oled karşılaştırmalarında Beyazı bembeyaz verememe örnekleri görmüştüm, merak edip cep telle denedim.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

Siyah atı beyaz atı bilmem , ben bundan sonra Oledciyim TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• oguzhan78 O kullanıcısına yanıt
    Haber için teşekkürler. Sipariş geçtim bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Peerless kullanıcısına yanıt

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Sizin cihazdan çok memnun olduğunuzu zaten biliyorum. Her cihazda az yada çok bir takım kusur veya sıkıntılar olabiliyor.

Hareket netliği ve işlemesi konusunda ne derece ilerleme oldu son güncellemelerle bilemiyorum. Şuan TCL 855 ile mini Led tv de siyahın zirvesini yaşıyor fakat yine de bir OLED değil teknolojisi gereği. Sonraki gelecek modellerde karartma bölge sayısı artar, Led yapısı ve karakter özellikleri belki değişir. Yani üstüne koyulacak pek birşey yok. Sonrası zaten daha önce de söyledim micro Led. Asıl çığır açacak olay micro Led.

Portatif 2 karış büyüklüğünde parçalar olan modeller çıkacak ileride muhtemelen. İstediğiniz şekilde enine yada boyuna dizilimler yaparak kendinize has ekran oluşturup boyut belirleyebileceksiniz. Şuan bile milyon lira seviyesinde ve alınabiliyor mu bilmiyorum. Bu dediklerim de pek yakın bir gelecekte olmayacak muhtemelen.

Sorun yaşamadan güzel günlerde kullanın cihazınızı. Bende alacak olsam Şuan OLED değil de iyi bir mini Led isterim.

• Vatan veya MediaMarkt taksit problemi olanlar için de Hb alınabilir.

TCL 75C855GTV 75'' 189 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Google QLED TV
    https://app.hb.biz/XUh2bvjxDLey

• bakirci53 B kullanıcısına yanıt
    Fiyata bak şaka gibi..

• Avrupa'da da bir televizyon fiyatı asgari ücretin 4-5 katı mı acaba?

• Arkadaşlar 75c755 2 gündür kullanıyorum genel olarak çok memnunum herhangi bir ayar yapmadım sadece hareketli sahnelerde yırtılma gibi bir efekt hissediyorum bulanıklık gibi yağ gibi kaymiyor görüntü ...yapmam gereken bir ayar falan varmıdır herhangi bir güncelleme falanda yapmadim

• Vatan 75C855 taksit yapmıyor diye üzülen varsa 100 TL ucuza MediaMarkt İş Bankası 1.000 TL maxipuan veriyor. 73.600 TL

Ayrıca Trendyolda 73.600 TL ye düştü.

• 65 inc icin trendyol ve hepsiburada fiyatlari indirmeyecek galiba

• tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Valla şaka gibi vatandan aldım az önce 1000 lira altına düştü trendyol. Peh 🫤

• 65c755, 41900 tl mediamart da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 28 Kasım 2024; 20:59:23 >
  • TCL 65T8B 39.000 tl

bu model hiç konuşulmuyor bilgisi olan varmıdır arkadaşlar ?

• Vatan iptal ettim MediaMarkt alacağım. Bir arkadaş vatan ile sorun yaşamıştı.

• 
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.