Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.422
Cevap
480
Favori
971.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cin cakmasi turk markasi 😅 dostum tam olarak hangi marka model kullaniyorsun ? burasi tcl forumu bahsetigin cin cakmasi turk mali tv nin markasi nedir acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hibo H kullanıcısına yanıt
    İnanilmaz sacma fiyat belkide hala x45 leri aatmaya calisiyorlardir, bu fiyata alinacak tv degil 75qn90c suan 96bin tl bulunabiliyor, dedigim gibi fiyat oerformans olarak tercih edilecek bir rakam degil

• Zullo Z kullanıcısına yanıt

Tv Modeli nedir üstad ona göre güncelleme dosyasına bakalım c745 serisimi ve bu seride X1 ve X2 diye jenerasyon farkı var x2 ler daha yeni düzeltilmiş modeli

Söylediklerinde haklı olabilirsin. Ben yaşadığım deneyimi, gördüğüm artı ve eksileri yazdım. Zaten yazımda da gereksiz bir övgü ve yergi var diye de belirttim. Bunların her ikisi de doğru değil.

1.her va da bu yok daha öne kullandığım samsung q80r da olmadığı gibi.

2. ben hiç donma takılma yaşamadım zaten ( görüntü kalitesi açısından söyledim )

3. Aman Allah düşürmesin

4. 728 de sorun olamayabilir haklısın fakat c845 de ciddi sorun var

5. Bu bir çözüm fakat çok fazla titreme yapıyor

6. ben atv veya google tv olmasına fazla takılmıyorum

7. 845 x2 kullanıyorum ve evet hala devam ediyor bu durum ( sadece hdr, hdr 10+ ve dv için söylüyorum, sdr yayında yok )

ve evet ne kadar ekmek o kadar köfte konusuna katılıyorum ama alacak olan herkes de neyle karşılaşabileceğini bilmeli bence. Forumlar da bunun için var zaten :)

googlea tcl tv signal yok sorunu yazın ve şikayet var a kaç kişinin aynı sıkıntıyı çektiğini görün, 1 kişi değilim anlayacağınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazcoxxz kullanıcısına yanıt

Tcl corporation headquartered Huizhou, Chine

tcl panel hariç üretim Çerkezköy Arçelik fabrikası

• MrChame kullanıcısına yanıt

65C745

gerek yok, karşımda tcl tv var, 3 yıldır sürekli buluyor sinyali. tkgs diye bir sistem var, bu kullanılınca arama yapılıyor. Son dönemlerde kendi tcl tv kanallarını başa alacak şekilde sıralıyor. bunları silip tekrar aratınca temiz kanallar geliyor. Gelmese de servisi var, telefonla problem açtırırım, gelip incelerler.

Allah bozmasın

Bir cok mal operasyona gore farkli uretim tesislerinde uretiliyor bu onu turk mali yapmaz, yillardir bu forumdayim ilk kez uydu sorunuyla karsilastim umarim cozum bulursunuz

• aykut.. kullanıcısına yanıt

Çalışana yetkili ile görüşmek istediğinizi söyleyin.

"Bölgede tcl p733 model 58 inç televizyon var mı? Satın almak istiyorum. Rica etsem bölgenizdeki mağazaları arayıp sorabilir misiniz?" Diyin. Muhtemelen o kişi size yardımcı olacaktır hocam.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 14 Ağustos 2024; 12:39:23 >
  • Telegram kanalı var ordan güncelleme dosyalarını indirebilirsiniz X1 ve X2 versiyonu farklı bunların

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• Fiyat düşmüş gibi geldi.. 55 bin üzeriydi çünkü.

Edit: Sepette 2 bin de indirim kuponu uygulanıyor. 43 bine geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 14 Ağustos 2024; 15:50:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Yok hocam kuponla 45bine geliyor iki hafta önce 42bine satıldı bu amazon yada mediamarktta

• Beyler benim 65c845 tv ile yaşadığım sıkıntıları bilenleriniz vardır en son THH ne şikayet etmiştim karar çıkmış şikayetimin reddine karar verilmiş çünkü Bilkomu değilde Media Markt ı şikayet etmem gerekiyormuş ne alaka anlamadım benim sorunum Bilkom ve servisiyle çünkü ürüne bakmaya gelmiyorlar olan sorunu görmezden geliyorlar. Olan beklediğimiz 6 aya oldu şimdi tekrardan şikayet oluşturdum bukez Media Markt ı şikayet ettim bir 6 ayda bunu bekleriz artık Buarada 65c845 tv için kutuya ihtiyacım var nerden bulabilirim veya elinde olupta satmayı düşünen varmı?

• Tlc c745 ile c755 arasinda baya fark var mi ? Aradaki farki vermeye deger mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lnFLames77

Beyler benim 65c845 tv ile yaşadığım sıkıntıları bilenleriniz vardır en son THH ne şikayet etmiştim karar çıkmış şikayetimin reddine karar verilmiş çünkü Bilkomu değilde Media Markt ı şikayet etmem gerekiyormuş ne alaka anlamadım benim sorunum Bilkom ve servisiyle çünkü ürüne bakmaya gelmiyorlar olan sorunu görmezden geliyorlar. Olan beklediğimiz 6 aya oldu şimdi tekrardan şikayet oluşturdum bukez Media Markt ı şikayet ettim bir 6 ayda bunu bekleriz artık Buarada 65c845 tv için kutuya ihtiyacım var nerden bulabilirim veya elinde olupta satmayı düşünen varmı?

Dostum geçmiş olsun. MediaMarkt ne alakaymış bende anlamadım?

Yaşadığın sorun aklımda kalanı Amazon Prime uygulamasında sorun oluşmasıydı birde ekranda titreme vardı sanki. Bilkomun böyle yaklaşmasıda olmamış.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Evet bende neden Media Markt ı hedef gösterdiklerini anlamadım dün Media Markt müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım onlarda neden böyle bir karar çıktığını anlamadılar zaten onlarla alakalı bir durum yoktu sorun servisin gelmemesi Bilkomun da ürüne sahip çıkmaması ama ne hikmetse bu şekil karar çıktı.

• İkinci mahkeme sonuçlansın değişim yada üst model falan kabul etme paranı al ve Tlc'den uzak dur!.

Aynı modeli 845 kullandım sende biliyorsun hiç bir sorunum sıkıntım olmadı, güzel bir Tv ama bu olmadı!

@RNNN Arkadaş ile servis/garanti konusunda çok tartışmıştım, haklıymış gördüğüm kadarıyla...

• 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.