Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.646
Cevap
573
Favori
1.199.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Giriş
  • İnanılmaz cidden 1 hafta olmadan 42 bine aldığım cihaz 36bine düşmüş. Kurulumu yaptım iade edebilir miyim acaba

65c745

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 10 Mayıs 2024; 22:44:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karizma6080 kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz yapamadım vaktim olmadı yapınca bildiririm degislik olursa

|| Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
  • 65C745 35.000 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Paylaşmak için ben de konuya geldim. :))
    Biraz geç kalmışım.

Amazon botları işi bitirmiş yine.

Teşekkürler 🙏

Charles Bukowski
  • shkoksal kullanıcısına yanıt

Maalesef 35 bine. Şu an Amazon ve trendyolda 35 bin. Ben de aynı fiyata almıştım. Kurulumu henüz yaptırmadığım için iade kaydı açtım yenisini sipariş ettim.

Charles Bukowski
  • BLUESTREAM kullanıcısına yanıt
    İçime doğdu da kitlendik kaldık işte:) Mediamarkt'a gidip bizzat almıştım cihazı. 42000+279 tl kargo parası çıkardılar. Siz şaka mı yapıyosunuz dedim, online alınca kargo ücretsiz ama mağazaya gelinceye 279 tl kargo ödüyormuşuz... İptal edip gidiyordum o parayı almadan sattılar hemen. Kasa sırasında da sinirliydim ama eşime söz vermiştim aldım cihazı. Teslimi perşembe yaptırdım, kurulumu da ctesi yaptıracaktım bu sayede indirimleri takip edecektim. Zaten 40400 e satıştaydı ama 1000 tl için iptal etmedim. Sonra perşembe geldi, aynı gün kurmak için 20.00'da servis gelince ben de tamam demiş bulundum. :) Nasip değilmiş ucuza almak😀

Bu döviz kur sabitliği, bu faiz ortamında elbette 40+ civarına bu ürünü satmak zor olacaktı bunun farkındaydım. Yalnız 35 de oldukça iddialı bir fiyat oldu. İndirim bekliyordum ama bu denli beklemiyordum. :)

TV ler uzun zamandır vesa standartı ile üretiliyor. O deliklerin olmaması ihtimali pek yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Anakart: MSI H97 PC Mate İşlemci: Intel i5 4460 3.2GHz Ekran Kartı: EVGA GTX1060 6GB GDDR5 192Bit SuperClocked ACX 2.0 Ram: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz HDD: Seagate 1TB Barracuda Sata PSU: Thermaltake Smart SP-530P 530W 80 Monitör: Philips 247E LHA Kasa: Zalman Z3 Plus Klavye: Logitech G710 Blue Mechanical Gaming Keyboard with Cherry MX Blue Mouse: Logitech G402 Hyperion Fury
    IPhone 5s Space Grey
  • DoomKing kullanıcısına yanıt
    İade kabul olmadan yeni siparis gecmeseydiniz bence kabul edilmezse nasıl bir yol izleyeceksiniz

Anakart: MSI H97 PC Mate İşlemci: Intel i5 4460 3.2GHz Ekran Kartı: EVGA GTX1060 6GB GDDR5 192Bit SuperClocked ACX 2.0 Ram: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz HDD: Seagate 1TB Barracuda Sata PSU: Thermaltake Smart SP-530P 530W 80 Monitör: Philips 247E LHA Kasa: Zalman Z3 Plus Klavye: Logitech G710 Blue Mechanical Gaming Keyboard with Cherry MX Blue Mouse: Logitech G402 Hyperion Fury
    IPhone 5s Space Grey
  • Her yerde cayma hakkı 14 gün, Amazon’da 30 gün bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoomKing -- 11 Mayıs 2024; 13:44:46 >
  • DoomKing kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsan hocam sıkıntı yok güle güle kullanın diyebilirim

Orijinalden alıntı: Ersinizmir81

Öyle diyorsan hocam sıkıntı yok güle güle kullanın diyebilirim
    İlk tercihim her zaman Amazon olur. Alışverişin iadesini de, satış sonrası hizmetini de düşünmek çok önemli. Hepsiburada dan bir şey alıyorsam 10 kere düşünüyorum mesela

IPhone 5s Space Grey
  • Media markt tan hafta içi 37799 tl ye sipariş ettim dün servis geldi kurdu ,söküp kutusuna koyup media markt iade etsem kabul ediyorlar mı jelatin felan söküldü bir haftada 3800 tl zarar ettik

teknolojik aletlerde fiyat düşmeleri olacak illa ki. seçimlerden sonra dolar artar, zam gelir düşüncesiyle bende seçimden önce 32bine 55c745 aldım. geçtiğimiz günlerde hepsiburada 30bine kadar düşürdü. bir kaç haftadır dolar sabit gidiyor. bu güzel bir şey tabi ki. yani hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz, zor kazanıyor ama sizin iadeleriniz illaki başkalarına satılacak açılmış kutu olarak. ah almaya değer mi bilmiyorum. bir de ölü pikseliniz, ışık sızmanız, çiziğiniz, yamuğunuz yoksa 3-4 bin lira için uğraşmaya değmeye bilir. gelecek kargonun, tv'nin durumu TR ortamında baya şans işi. 3-4 bin kazanacağım derken daha fazla stres sahibi olunabilir. 65c745'i 42binden alanlar için bir şey diyemiyorum. 35 bin güzel fiyat. aradaki fark fazla cidden. bu fark için ben uğraşım diyorsanız saygı duyarım. eğer cihazın kutusu, içeriği sağlam duruyorsa ve iade süresi geçmemişse iade edilebilir. 32bine 55c745 almamış olsam 65 olanı hemen alırdım. 3bin lira fark ile 65 olanından olduk bizde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 11 Mayıs 2024; 14:39:20 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.

• Youtube music premium olmasına rağmen arka planda müzik oynatmıyor neden? Şarkı ismi ekranda yazıyor fakat müzik çalmıyor. Spotify'da sorunsuz çalışıyor. Neden acaba?
    Bu şekilde sol altta yazıyor ama calmiyor
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 11 Mayıs 2024; 14:37:1 >
    || Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

beyler televizyon altın, dolar, coin, hisse değil kazandırsın.

teknolojik aletlerde fiyat düşmeleri olacak illa ki. seçimlerden sonra dolar artar, zam gelir düşüncesiyle bende seçimden önce 32bine 55c745 aldım. geçtiğimiz günlerde hepsiburada 30bine kadar düşürdü. bir kaç haftadır dolar sabit gidiyor. bu güzel bir şey tabi ki. yani hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz, zor kazanıyor ama sizin iadeleriniz illaki başkalarına satılacak açılmış kutu olarak. ah almaya değer mi bilmiyorum. bir de ölü pikseliniz, ışık sızmanız, çiziğiniz, yamuğunuz yoksa 3-4 bin lira için uğraşmaya değmeye bilir. gelecek kargonun, tv'nin durumu TR ortamında baya şans işi. 3-4 bin kazanacağım derken daha fazla stres sahibi olunabilir. 65c745'i 42binden alanlar için bir şey diyemiyorum. 35 bin güzel fiyat. aradaki fark fazla cidden. bu fark için ben uğraşım diyorsanız saygı duyarım. eğer cihazın kutusu, içeriği sağlam duruyorsa ve iade süresi geçmemişse iade edilebilir. 32bine 55c745 almamış olsam 65 olanı hemen alırdım. 3bin lira fark ile 65 olanından olduk bizde :)

Şimdi şöyle; ben zaten Amazon müşteri hizmetlerine durumu anlattım. Fiyat farkını verirseniz iade etmem çünkü bu hem sizin için hem benim için zarar diye ifade ettim ancak kendileri iade edin yenisini alın dediler. Amazon, MediaMarkt, Hepsiburada vs gibi sitelerin bu durum için yapılanmaya gitmesi gerekiyor. Yapılanmaya gitmesi için bu şekilde taleplerin olması gerekiyor. Televizyon ve diğer beyaz eşyaların şans işi olduğu doğru, ancak ben zaten bu riski Amazon’dan satın alarak en aza indirmeye çalışıyorum. 6 bin tl den fazla fiyat farkı hiç az değil, bu farka başka ihtiyacımı pek tabii karşılayabilirim.

IPhone 5s Space Grey

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.