Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.848
Cevap
521
Favori
1.086.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.avforums.com/attachments/2023-10-05_224435-png.1933962/

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Bu siyah bar olayı sıkıntılıymış ya, özellikle film seyrederken yorar insanı…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    sevinirim hocam iyi olur müsait zamanınızda atarsanız. renk ayarlarını rtinge göre ayarladım aslında ama sizin ayarlarınızıda deneriz

RYZEN 5 7600X || MSI PRO B650-P WIFI || ASUS ROG STRİX 3090 OC || CORSAİR VENGEANCE 32GB 5600 MHZ CL36 -&gt; 6200 MHZ CL30 || KINGSTON KC3000 1TB || LİANLİ LANCOOL 216-W || LİANLİ GALAHAD 240MM-W || THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 850W GOLD || PHILIPS 27M1F5500P 2K 240HZ
  • Ben TCL yi asla savunmam ben cebimi düşünürüm.

Örnek: Hepimiz Mercedese binmek isteriz ama binemeyiz. Hepimiz sony isteriz ama alamayız.

Gidip aynı fiyata sony varken TCL tabiki almam.

Ben 33.000tl ye 65c845 aldıysam bunu kâr bilirim kablosuz kulaklıkta hediye 1500tl . O suna busuna asla takılmam.

Bir ürüne verdiğim parayla doğru orantılıdır eleştirilerim.

Şimdi Sony aynı ayarda tv yi 35-40.000e satsa onu alırdık.

Şimdi TCL yi 33.000e almışım yemişim siyah performansını yemişim nit değerini.

Millet 55c735 e 38.000 verip almış onlar için kara kara düşünmek lazım sony varken neden bunu aldın diye.

Ama ben asla üzerime alınmam. Audi A3 sedan ile Golf aynı para hatta golf daha pahalı. Ben A3 alırdım.

Yani indirim neredeyse ben ona bakarım.

O yüzden 50.000tl vereceksem TCL de almam gider sony samsung LG bakardım. 10.000 daha verir iyi birşey alırdım.

65c845 i 33.000tl ye almışsam asla siyahına beyazına takılmam kullanırım.

65c845 e muadil sony kaç para söyleyin mesela görelim fiyatını.

Eminim Muadili sony yada samsung en az 50.000tl ve daha fazladır.

Ben sony den 20.000tl daha ucuza TCL tv almışım yorum yapamam tv yi kötüleyemem olaya böylede bakmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 26 Ekim 2023; 8:33:28 >

• Hicks kullanıcısına yanıt

Demekki ilk versiyon sorunlu , valla c845 kovalıyordum , bıraktım artık tcl yi samsunglara bakacam artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

65c845i 30.000tl ye bulsan almayacakmısın. Kaçımızın evinde bu tv ler var. Milletin evinde 15.000tl lik tv ler var. Onlarda siyah mükemelde bunlardamı kötü😁

Git mağazada usb al içine koy filmini vs mağazada tak izle. Yani yıl 2024 olacak tv ler eski tv lerden çok daha iyi.

Mağazaya git mağazada dene. Git ordaki görsellerine bak siyahlarına bak vs vs. Yani otellere tatille gittiğimizde odadaki tv nin kalitesine ne kdr takılıyorsun izlemiyormusun.

Elimizde ofisimizde tablet tv monitör var izlemiyormuyuz.

Bence haksızlık etme tüm tv leri mağazada gör. Siyah siyah olsun diye diretecek olsam oled alırdım.

10 yıl olmuş heryerde oled var bizler almıyoruz . Oled alan adamlarda bizim tv lerin çöp olduğunu söylüyor o zaman led mini led qled tv hiç almamak lazım.

Kime göre neye göre

Oledlee varken bizim tv ler tv sayılmaz işin gerçeği siyahlık ise o zaman oled hariç tüm tv ler çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 26 Ekim 2023; 8:43:49 >

• lazcoxxz kullanıcısına yanıt
    Bu sorun parlaklık kısılarak çözülemezmi veya yazılımla?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yabanci konularda bu cok konusuldu, reddit avforum, belki bi guncelleme ile cozulur ama bn bu riske girmek istemedim hdr den odun verdim indirimde iken is34bul adli arkadasinda anlattigi sekilde dusunerek 26 bine 65 inc 745 aldim. (Onvo parasina ) Bn asiri memnunum ama 35 bin uzeri versem bu kadsr mutlu olurmuydum bilinemz. Bn qn90 dan buraya kadar indim. Bir tv oled degilse blominngde olur siyah detay kaybida olur bn boyle dusunerek oled harici tv’ye cuvalla para vermek istemedim 3/4 sene sonra bir sonraki tv ise oled olabilir.

Ayrica tv alacak arkadaslar kesinlikle en az localdimind ful alrey tv alsin, tek duze arka aydinlatma kadar sacma bi goruntuleme yokmus bunu anliyorsun. Bu kulvarda indirim olmasi kaydiyla c745 onerirm ama 645 onermem he oda cok ucuza bulunursa neden olmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazcoxxz -- 26 Ekim 2023; 9:1:24 >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt

Hocam ben biliyorum zaten neyin ne olduğunu Fald'ın kralını kullandım zamanında Toshiba sv685d'yi bilmeyen yoktur , ancak samsunglara yöneldim olursa en iyisi olsun

-Yani sonuç olarak en ucuza en iyisini almaya çalışıyoruz sanırım hepimiz.

-Aynı fiyata aynı özellkte tv bulursak gidip tcl yerine samsung alacağız.

-Para önemli değilse gidip oled alacağız.

Tam olarak bu aynn oyle. Bn kullandigim tv’den cok menunum bunu daha oncede dile getiridim belki bazi arkadaslara bikkinlikta yapmis olabilir boyle bi durum varsada kusuruma bakmasinlar. İst34bul adli arkadasin dedigi gibi bu fiyata bu performans tatmin edici öte yandan 37,500 aldigim tv vatana geri iade ettim 10 bin tl cebime kaldi.

Konuya donecek olursak c745 ayarlari yapildiginda ciddi tarmin edici siyah performansi sunuyor, renkler guzl panel hizli karelenmi yok goruntude dagilma yok hatta ve hatta alabilen indirim yakalar ise 75 alsin onun aydinlatma noktalari 200 e cikiyor buda daha keskin daha detayli localdimin performansi sunuyor. Ps5 4k 65 i oakdar guzl dolduruyorku bn 75 almadigima ufak bi pismanim, tabi fiyat olayida var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4A10B3F -- 26 Ekim 2023; 11:4:52 >
  • Bn hep 65 e odaklandigim icin 75 almayi dusunmeden 26 bin tl nin de eksiyle direk 65 yapistiridm, 75 aklima daha gelmedi gece yarisiydi zaten acele etmek gerekliydi, sonrasinda alan arkadaslara sordugunda ise 37 bine 75 aldiklarini soylediler.

• Fiyat/performans konusunda çok haklısınız fakat kaçırılmaması gereken nokta bu konuyu okuyan herkes o fiyatlara ürünü alamayacak. Dolayısı ile artılarını ve eksilerini net olarak paylaşmak önemli.

Kendi açımdan konuşursam filmlerdeki barların durumu benim için çok önemli değil, filmleri zaten projektör ile izliyorum dolayısı ile iyi fiyata bulursam TCL alırım fakat benzer durumlar 1 yaşındaki C935 için de geçerli. Net bir şekilde yazılım ile düzeltilebilecek bir sorun olmasına rağmen TCL'in C935 için bile 1 seneden fazla zamandır herhangi bir düzeltme yapmaması düşündürücü, C845 için de benzer bir durum olabilir.

Sonuç olarak bu modellere indirimsiz fiyatları verecek kişilerin bunu bilmesi ve ona göre karar vermesi önemli...

Media Markt üzerinden C845 olanı alıcaktım stok olmadığı için 75C745 olanıda düşünebilirim tabi Media Markt indirim kodunu tekrardan verirse

İste boyle bisey olmasindan korkarak 65 mi 75 mi karasizligina zaman harcamadan aklimdaki modele direk yoneldim 65 aldim. Bana gelen tv de pixel hatasi yok bukutlanma isik sizmasi yok varsada goz ardi edilebilir kadar, onceki tv direk aydinlatmali samsungdu onun iyi oldugunu sanardim ama bu tv kullanimca anald ki direk led cok ilkel kaliyor artik yillardir uretilen bi teknoliji.

Birde govee 65 t1 modeli taktim resimleri ekte ayrica diger tv ile gelisi guzl yanyana koyup alel acele bi karsilastirma yaptin ikiside ful oarlaklikta ama dedigim gibi ozensiz bi karsilastirma

Tv nin arkasında aydınlatmamı var?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.