< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (292. sayfa)
4 Mobil
Popüler Konular listesinde
-
-
O sorunu çözdüm ..c635 kullanıyorum 2k 120hz oynanıyor .eğer destekliyorsa oyun ayarlardan 120 desteğini açmak sonra konsoldan 1440p ye geçiş yapmak .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Berren ve Bahren ve Cevven -
Geçen hafta vatanda kampanya vardı mağazalara özel 65 ınch c635 i 36 binden 22 bine düşürdüler ..net fiyatı ile mağaza fiyatı farkli oluyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Berren ve Bahren ve Cevven -
Bir türlü anlayamadim ps5 de oyun oynarken bazı oyunlar oldukça karanlık görünüyor ayarlari denedim olmadı oyunda gündüz olmasına rağmen çoğu yerler karanlık ..hdr Dolby atmos kapatilması gerekli diye bir şey okudum doğru mu bu ?
Merhabalar.
Ben de çok model arasında kararsız kalmışken 65c845 almaya karar verdim (sanırım 😀)
Vatanda Fiyat 41 şuan.
Kasım ayında güzel bir indirim olursa ben de alma niyetindeyim. 35-36lara inerse affetmem. 😀
Samsung 65q80C modelinden daha performanslı olacağını düşünüyorum.
( aslında eminim iyi olacağından fakat, Samsung marka ve yazılımsal olarak daha güvenli ve kararlı geliyor bana)
Kullanan arkadaşlardan :
—Parlaklık seviyesi
—Karanlık sahne performansı
—Yt, Netflix gibi uygulamalardaki performans ( atma kasma vs oluyor mu)
—varsa başka +|- durumlar bahsedebilirlerse sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Vatan da mağaza fiyatı mi 41 bin ? İnternet sitesinde 45.199 görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İnternet sayfası fiyatına hiç bakma ben geçen hafta 36 bin TL olan c635i mağaza fiyatı ile 22 bin tl'ye aldım
-
_____________________________ Berren ve Bahren ve Cevven -
55c845 modeli satışta değil mi, hiçbir yerde bulunmuyor
_____________________________ -
Samsung daha iyi ve sorunsuz olabilir.
Ben memnunum. Paramın karşılığını aldığıma inanıyorum.
C845 alarak.
Ben oyun fil uydu yayını izliyorum halen şikayetim yok donma vs yok. Ben hergün 01:30-07:30 tv enerjisi full kapalı. Timer bağladım modem ile beraber günlük 1 kez sıfırlanıyor belki ondan takılma donma olmuyordur.
Oyunlarda süper
Netflixte esfane
Youtubeda bomba
Yani bende sorun yok şuan. Yazılım güncellemedim içindeki yazılımla kullanıyorum sorunumda yok.
Parlaklık çok iyi hdr içeriklerde çok başarılı.
rtings.comTCL QM8/QM850G QLED Review (65QM850G, 75QM850G, 85QM850G, 98QM850G)https://www.rtings.com/tv/reviews/tcl/qm8-qm850g-qled
Türkçeye çevirip okuyunca iyiki almışım diyebileceğin tv.
Riting sitesinin verdiği sdr ayarları uygulayıp parlaklığı 12 değilde 40 verdiğimde ben memnumum.
Bir önceki tv c735 di. Arada parlaklık olarak fark var iyiki almışım . Siyahlar daha siyah
Renkler daha canlı.
Samsung ile karşılaştır uygun fiyat performansı olanı al
Samsung ile aynı fiyataysa samsung al
Bu tv yi 35-40 arası alman lazım yoksa mantıklı hareket olmaz. TCL 50.000 lik tv değil hissiyatı veriyor bana bilmiyorum. ama bende samsung tizen vardı onun ben tv kere . Samsung tizen ise alınmaz google tv android tv olmadıkça almam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
55c728 var bende de. Dolby vision da aşırı karanlık oluyor. Hdr bir tık daha iyi. Galiba sizin tvde benzer durum var. Kısıyor özel ayarlarda parlaklığı. Xbox series x de Dolby vision kapatarak kullanıyorum. Siz de hdr Dolby vision kapatıp deneyin isterseniz. Kendi programlarında ne yazık ki yapılmıyor. Özelikle Netflix de sinir bozucu oluyor karanlık olmasını.
Dolby vision açma kapama ayarını bulamadım ben c635 de yok sanırım .
detaylı cevap için teşekkür ederim öncelikle.
Halen kullanmakta olduğum 2015 model samsung 46" 6570 4k curved modeli var. Belirttiğiniz gibi eski nesil tizen olduğu için yeni uygulamalar gelmiyor. Ama onun dışında tv sorunsuz neredeyse. Yeni nesil tizen OS'un daha stabil ve akıcı olduğunu gördüm. Ama tabi altyapısından dolayı Android tv olmasını tercih ederim her zaman.
Oyun alışkanlığım yoktur.
Youtube ağırlıklı kullanıyorum genelde, onun dışında maç dizi vs...
inceleme sayfasını okudum. TR de işe yaracak özellik olan 4k upscalling zayıf diyor.
bir de farkettiyseniz , incelenen model QM850, C845 ten tamamen farklı bir model diyor
"The TCL QM8 is currently only available in North America; in Europe, TCL will be releasing the TCL C845, which is a completely different model and not a variant of the QM8."
yani 845 biraz daha farklılık gösterebilir her anlamda.
Ps5 Dolby vision desteklemiyormuş, xbox series x destekliyor. Tvde kapatma yok bunları. Hdr yi kapatmayı deneyin Ps5 ekran ayarlarından. 3 seçenek olması lazım. Biri sürekli hdr açık, diğeri destekleyen şeylerde hdr devreye girmesi. Öbürü de komple kapatma. Sony tvde ayar yapmadan önce hdr kötü gözüküyordu ayarlayınca düzeldi ama diğer evde dediğim gibi tcl 55c728 var ve özellikle dv çok karanlık. Hdr bir tık daha iyi.
Şöyle garip bir durum var oyunlarda çok iyi duruyor ama horizon forbidden west de çok karanlık ve hdr iyileştirme moduna alinc ekran titriyor diğer modlara girince normale dönüyor .daha yeni aldım aslında memnunum sadece alışmaya çalışıyorum.
Oyundan oyuna fark olabilir. Ya da oyunun ekran ayarlarına bakın. Dediğim gibi hangisi uygunsa onu deneyin.
Teşekkür ederim, bayiye gittim 18k ya verdiler, normalde piyasada 20k civarında, Vatan'da liste fiyatı 28k ama 18k aldık bakalım, iyidir.
_____________________________ Mustafa Kemal ATATÜRK
Psn: Orcuncetin7 Steam: orcuncetin77 -
Sevindim senin adına ciddi fiyat farkı var arada güle güle kullan 👍
75C845 modeli Türkiye'de satılacak mı? Bilen var mı?
75 ekran TV almak istiyorum 75C845 muadili başka markalarda ne önerirsiniz?

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı