< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 22 Ekim 2023; 23:31:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (293. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
C845 America / Canada bölgesinde satılmayacağı için, rtings inceleme yapamayacak, forumda açıklamışlardı...
_____________________________ Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick | -
Büyük ekrana geçmek istediğim için alıyorum.
Birazda enflasyon sebebiyle.
Bugün bu ürünü alabiliyorum maaşımla. Aynı maaş 3-4 sene sonra 50-55” bir tvyi anca alabilecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
hayrlı olsun hocam 65c635 imi 18 bin tl ye aldınız ? hangi ildesnz acaba bulunursa o fiyata bende alayım.
_____________________________ -
Bence oyun vs yoksa c845 gereksiz c745 ide kovalayınız. Oda gayet iyi tv.
Hangisi indirime girerse onu alın bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mini led olmasından (arka aydınlatma/karartma bölgeleri )sebebiyle c845 bakıyorum.
Eğer yeni mini led 7 serileri bu aralar gelirse onu da düşünebilirim.
11.11 muhteşem cuma vs takip edin . Tcl tvler kar marjı daha yüksek olduğundan agrasif indirime gidebiliyorlar.
50.000 den 35.000 düşer mi bir tv düşüyor işte. O şekilde bile eminim kârsız satmıyorlardır.
Ben TCL tv memnunum ama LG oledleride almak isterdim . 50.000tl lere çıktıkdan sonra oled bakardım.
Ben de o maksatla bekliyorum. Acelem yok pek.
Oledler 60k ve üzeri
Mini led de gayet tatmin eder.
C845in kanallardaki performansı nasıl tatmin edici bir canlılık/kalite alabiliyor musunuz?
Tv yayınları yine her tv olduğu gibi vasat önceki tv 55c735 di aralarında pek fark yok sdr yayınlarda. Ama iş youtube netflix 4k hdr olunca c845 çok iyi.
Bencede bekle 11.11 felan
Yanılmıyorsam c945 te bu sene çıkmayacak 935 ile devam edecekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben 825 kullanıyorum 65" geçmeyi planlıyordum sonrasında vermişken para, olede bakayım dedim philips ve samsunga bakar olmuştum ki microled gözüme takıldı samsungun iddiasına göre oledden daha iyi olacakmış tabi şu anda 110" olarak tek modelde var ama bu teknoloji sonrasında diğer model ya da markalarda olur mu bilemedim belki o bile beklenebilir
75 ekran kullanan arkadaşlar tv ysyınlsrınds pi x elleşme oluyormu
Hocam bu sorunuza cevap vermiştim tatmin etmedi heralde sizi
_____________________________ TCL75C745 -
Şahsi fikrim mikro led için en az 3-4 yıl beklemek gerekebilir. Çok pahalı bir teknoloji. Yaygınlaşma hızıda maliyetine bağlı. Olurda maliyeti düşüremezler ise, sınırlı sayıda alıcı kitlesine ulaşır. Oled ile arasında uçurum var fiyat anlamında mikronun
_____________________________ TCL75C745 -
Evet haklısınız miniled de öyle idi ama çabuk yaygınlaştı. Bunuda göreceğiz..
Dün 65C645 alarak aranıza katıldım arkadaşlar
_____________________________ -
Görmedim özür dilerim
Benim 65C845 işi yattı Media Markt kelek yaptı bana 14 gün geçerli olması gereken kod 8 gün sonra geçersizleşti ayın 19 unda aradım kayıt açıldı hala ses yok gerçi arasalarda birşey değişmez ki ürün stokta kalmamış vayyyy arkadaş bendekide ne şansmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar tcl 50c645 aldım, bunun ilk acılışta Android tarafı acılıyor cocuklar birturlu TV yi acsmıyor baslangıcta uydu normal kanal tarafı nasıl acılıyor kumandaya hiç dokunmadan
Hayırlı olsun güle güle kullanın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

frekans76
1 iOS
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı