Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.908
Cevap
520
Favori
1.090.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha dün baktığımda C845 49 bindi. 5 hin aşağı inmiş Amazon prime farkı ile. C935 de 44 bin falan sanırım şuan. Yani ikisi arasında kalıp ne alacağını şaşırır insan. Aynı güzel indirimleri Samsung tarafında da görsek ya ne güzel olur. Ülke resmen ateş pahası..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1
  • pixelbs kullanıcısına yanıt

Tcl karar verdi iade/değişim onaylandı. En yakın Teknosa mağazasına gittim. Ürün türkiye geneli stokta yokmuş iade edebilirlermiş. Müşteri hizmetlerini aradım. Kayıt oluşturdum sonucu bekliyorum. Tcl satıcı olarak teknosada satışta. Müşteri hizmetleri nasıl dönecek bilmiyorum. Olumsuz dönerler ise uzun bir süreç beni bekliyor tüketici hakem heyeti ile. Stokta yoksa daha iyi bir tv ile değiştirmesi gerek. Direk ağızlarına iade geliyor hemen.

Şu konuda şanslıyım. Kapalı kullanılmayacak bir sorun değil. Yani süreci başlatırsam bu şekilde kullanırım hiç dert etmeden. Ama sürekli firmaların işi yokuşa sürmesinden bıktım usandım.

Kaldırırım hocam öyle denerim bide. Yeni sürüm çıktığı gibi yükleyecem düzelir umudu ile. Ama şunu biliyorum ne yaptıysam düzelmedi tuhaf bir şekilde. İnat box yokken sıfır image dosyasında bile, daha doğrusu google tv yüklemeden temel tv durumunda bile hızlı açılış çalışmadı. Ümit yok yani hocam inax box özelinde.

• sinirliengineer kullanıcısına yanıt

Katkı için teşekkür ederim. Öncelikle yanlış/eksik bilgilendirildiğinizi/bilgi edindiğinizi ifade etmeliyim. Eleştirilerinize sıralı cevaplarım:

İlk olarak AIPQ çipi görüntü ile ilgilidir. İşletim sistemi veya hız ile bir alakası yok. İşin OS kısmını MT9615 üzerine inşa edilen donanım yönetiyor. Resmi sitesinden ne işe yaradığını teyit edebilirsiniz. AIPQ2 (c935) ve AIPQ3 (c845) teknik farklarını gösteren bir dokümana erişimim yok. Bu nedenle ilk mailimde 845+'ları atlında ilk maddede bu konuya 845'ten yana olumlu getirisi "olabileceğine" değinmiştim. Bu getiriler de AIPQ'nun getirdiği artıların yanı sıra donanım ile de panel ile desteklenmeli. Panel farklı olduğu için C845 AIPQ'ya rağmen, C935'ten iyi görüntü verir denemez. Ancak bu yönde beklenti olmalıdır.

2. ve 3. eleştirileriniz tamamen yanlış. Resmi sitesinden kullanılan wifi kartının modelini ve bu kartın yeteneklerini küçük bir araştırma ile teyit edebilirsiniz.

MacBook Pro M1 14 HP Omen 880 | Custom Desktop

Edifier S550 | Logitech Z906 | Samsung DA-F760 | Marshall Woburn 2 | Shure SE215 AONIC 50 S&amp;B | Bang Olufsen EX &amp; H4

• Geçenki Mediamarkt gece kuşu kampanyasında TCL 65C845 modelini almaya çalışmıştım hatırlayanlar vardır belki burdan da paylaşım yapmıştım ürünü almaya çalıştığımı ama kredi kartı bilgilerini girmem gereken yere ulaşamadığımı hatta o gün Mediamarkt müşteri hizmetleriyle görüştüm bana ürünün stoğunun bittiği söylendi bende kontrol ettiğimde gerçektende stoğun bitmiş olduğunu gördüm sonrasında aynı gece ara ara ürün stoğa girip çıktı tekrardan almaya çalıştım ama yine olmadı en son gece 01:00 gibi pes ettim ertesi gün buraya baktığımda benden sonra almayı başaranlar olduğunu gördüm bende bunun üzerine tekrardan Mediamarkt Müşteri Hizmetlerini aradım durumu anlattım ve bununla alakalı kayıt açıldı o günden bu güne bir kaç aramam oldu süreç çok uzadığı için ve en son bugün beni aradılar ve mail adresime bir kod gönderdiklerini bu kodla ürünü o günkü fiyattan alabileceğimi söylediler şuan amazonda 65C935 modeli 44 bin TL geçenlerde aynı TV yi amazon 47 bin TL ye satıyordu şuan daha uygun fiyatı buyüzden kararsız kaldım hangisini alsam acaba?

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Medimarket c845 ne kadardan verecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Farketmedim fiyati, gercekten cok iyi fiyat kafa karistirici ama bn simdi alacak olsam 935 alirdim 9 seirisinin local diming yonetimi daha iyi bloming daha az ama ozmanda fiyat yaklasik %30 artiyor oda baska sorular doguruyor. Tercih gercektende zor bn 65c745 aldim cok cok memnunum o gece 26bine denk gelmisti yoksa aklim hala 845 ve 935 de kalirdi

Valla bende kararsız kaldım gerçi amazondaki 65C935 olan model stokta sadece 1 adet var ve amazon bu ürünü satmıyor numune olarak elinde tutuyor geçenlerde yine amazonda 47 bin TL ye satılırken almaya çalışmıştım ve ozamanda stokta 1 adet kalmıştı yani şuanki ürün aynı ürün ve kimse alamıyor bende alamamıştım adresle alakalı bir hata veriyordu.

Tcl tv ye 45-50.000 vermek istemezdim.

Bu fiyatlara 65c845 almak için göbek atan adamlar var hatta alamayanlar var.

Bu fiyatlara 34-35.000tl lere 65c845 almak tv yi asla eleştirmem millet bu fiyatlara alt modellerini aldı. Alt model fiyatına üst model aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 11 Ekim 2023; 16:52:53 >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    65C935 olan modelin ses sistemi aklımı çeliyor nasıl bir izleme deneyimi sunuyor çok merak ediyorum. Buarada TCL nin kablosuz kulaklık kampanyasınıda kaçırdım eylül sonuna kadardı kampanya gerçi Mediamarkt Müşteri hizmetleri bugün aradıklarında bundan da bahsettim geri dünüşünüz çok uzun sürdüğü için bu kampanyadan faydalanamadığımı belirttim bununla alakalıda kayıt açıldı bakalım pek ümitli değilim bundan ama bellide olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4A10B3F -- 11 Ekim 2023; 16:52:30 >
  • 65c845 al kalan parayla ses sistemi al o zaman 😁
    Aklında kalacağına kalmasın o kodu burdan birine yardım et senin üzernden kendisi alsın
    Sende 65c935 al o zaman.

Ama ben 935 almazdım. 10.000tl ye değmez.

Kulaklığıda alırsın müşteri memnuniyeti adına. Kupon verirler aynı kulaklığı mediamarktdan alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 11 Ekim 2023; 16:58:28 >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Gönderilen kodun 15 gün süresi var kredi kartımın ekstresi kesilsin öyle alırım ozamana kadar kararımda netleşir

Arkadaşlar arayıp cevabı öğrendim. Satın alındıktan sonra 6ay içerisinde kurulum şartı varmış. Yani ürünü alıp 5.ayda kurulumu yaparsanız garanti o zaman başlıyor dendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazcoxxz -- 11 Ekim 2023; 16:59:52 >
  • İki tv için ayrı ayrı mesaj oluştur like atalım bakalım millet ne diyor.

Şöyle yap

65c845 35.000tl ye almak mı bunu al diyenler like
    65c935 45.000tl ye almak mı bunu al diyenler like

Bakalım ne sonuç çıkıyor onuda değerlendirirsin

• lazcoxxz kullanıcısına yanıt
    65C935 olan modeli istesemde alamamki amazon stoktaki son ürünü satmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.